rychu_z_przemysla 03.02.04, 17:22 Czy podzial Polski na 6 regionw i 50 mocnych powiatow jest mozliwy i dobry? Zapraszam do dyskusji? gregry.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: voyto Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p IP: 212.160.138.* 05.02.04, 09:35 myslę że warto byłoby taką wersję przeforsować, bo jak widac rzeszów nie potrafi byc stolica województwa, za to rewelacyjnie sprawdzałby sie jako stolica powiatu. Myslę, że nikt nie zakwestionuje powyzszego, nawet bedac mieszkańcem Rzeszowa. miasto to postawiło na konkurencje z innymi stolicami województw, zapominając o własnym podwórku, które jest niedoinwestowane, źle zarządzane(to akurat często problem wewnetrzny miast, choc czesto wynikajacy z małej ilosci środków i wojewódzkich inwestycji). Np. kto o ydrowzch ymzsach ya publicyne pienidye wojewdytwa buduje poczcie polskiej jakąś przeładownie listów w Jasionce. Niby nic, ale zobaczycie że wkrótce tylko 10% z tej powierzchni wykorzystywać będzie poczta, a resztę biznesmeni rzeszowscy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p 05.02.04, 20:28 mnie to się tam podoba ;) A pamiętacie plany , które mówiły , że podciągnięciu nas pod rzeszów , będziemy do stolnicy bez kierunku dzwonić ;) Się znaczy, że tepsa miała się postrefować zgodnie z powojewództwowaniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek z herbu Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 21:37 W dupę z rzeszowem, myślą sami o sobie, o reszcie zapomnieli. Banda złodzieji, co to oni pępek swiata czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p 06.02.04, 13:38 Można bylo nie rozwalać malych 49 województw tylko stworzyć kilka silnych regionów, które skutecznie walczylyby o kasę z Unii. Nawet nie trzeba byloby nowych szyldów, pieczątek itp. Taką reformę kilka lat temu przeprowadzily Węgry. Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p 06.02.04, 16:15 Nasz misiek z herbu jakieś takie radykalne poglądy ma , nie sądzicie ? ;) Misiek .. a jakie masz nastawienie do kleru ? (spodoba mi się, czy nie ? Jak stawiacie ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek z herbu Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 17:24 No właśnie nawiązując do artykułu: www.gcnowiny.pl/ to mi się nie podoba :/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek z herbu Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 17:25 do tego artykułu: www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/article? AID=/20040129/PRZEMYSL/40128033 Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p 09.02.04, 18:46 Podaj jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek z herbu Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 18:54 > Podaj jeszcze raz. www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040129/PRZEMYSL/40128033 Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p 06.03.04, 13:39 Trochę pozmieniałem: gregry.tlen4you.net/nowww3.gif Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p 08.03.04, 16:39 Ty, jak minister Oleksy zmieniasz sobie granice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Nowy podział z WieLkim Księstwem Przemyskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 17:02 A ja słyszałem że w ramach nowego podziału ma powstać owo Księstwo z Rychem - Gubernatorem na czele - jestem za, przemyślaki z rychem na czele potrafią spieprzyć wszystko:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Nowy podział z WieLkim Księstwem Przemyskim 09.03.04, 13:41 Następny... Matka ziemia ma różnych lokatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p 09.03.04, 18:54 ale co masz na myśli :) bo nie wiem czy źle czy dobrze projekt osiągnął ostateczny kształt (już nic nie zmieniam [poza kosmetycznymi poprawkami]) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p 09.03.04, 19:31 Ten projekt dajesz ministrowi leksemu do zatwierdzenia? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gregry odwrotnie :) 09.03.04, 21:03 Leksy dał mi swój projekt a ja go odrzucam (wyrzucam - razem z całym LSD :) i Leksym włącznie) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowskie pedały Oj rychu rychu IP: *.gw.intertele.pl 11.03.04, 15:06 Zbiera ci się ostry łomot odbtu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla ? 11.03.04, 17:20 Gość portalu: Rzeszowskie pedały napisał(a): > Zbiera ci się ostry łomot odbtu!!! Spier... Odpowiedz Link Zgłoś
juchoo03 Re: Oj rychu rychu 11.03.04, 22:43 Gość portalu: Rzeszowskie pedały napisał(a): > Zbiera ci się ostry łomot odbtu!!! Sami sobie uważajcie na swój łomot"odbtu" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Oj rychu rychu 12.03.04, 08:56 > Ćwok na portalu napisał(a): > > Zbiera ci się ostry łomot o d b t u !!! Ja nie wiem co to jest ... ale fajnie brzmi ... W takim razie dla mnie 2 na miejscu ... i jeden zapakowac ... koledze wezmę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: Oj rychu rychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 18:53 no to ja tez wchodze w to...są jeszcze wolne miejsca na łomot? a może chociaż chapanie dżidy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzytX Re: Oj rychu rychu IP: *.comnet.krakow.pl 12.03.04, 19:18 > Ja nie wiem co to jest ... ale fajnie brzmi ... W takim razie dla mnie 2 na > miejscu ... i jeden zapakowac ... koledze wezmę ... > Uwazaj, bo im wlasnie chodzi o zapakowanie;) C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowskie pedały Re: Oj rychu rychu IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 12.03.04, 21:01 Spoko spoko. Nie pchać się. Po kolei przelecimy wszystkich chętnych. Ale przede wszystkim odbt Rysia. W taki sposób manifestujemy naszą przyjaźń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzytX Re: Oj rychu rychu IP: *.comnet.krakow.pl 17.03.04, 14:54 Skoro jest Was tak duzo (162/2 tys) to proponuje koleczko wokol pomnika u siebie zrobic i tam sie bawic. Jak bedziemy chcieli, to przyjedziemy Odpowiedz Link Zgłoś