IP: 217.98.81.* 28.03.02, 14:16
nie wiem czy dobrze słyszałem ale podobno w tyh okolicah kateastrofa z przemytem
czy to prawda że na ulicah stoją ruskie babki i sprzedają fajki?
Obserwuj wątek
    • wook Re: przemyt 28.03.02, 17:44
      hihi Kóniu, stoją i sprzedają nie tylko fajki, a u Ciebie nie?
      • gofa Re: przemyt 03.04.02, 11:15
        hahaha...bylam widzialam sprzedaja papieroski ...
        • wook Re: przemyt 04.04.02, 10:39
          a tak z ciekawości, co jeszcze widziałaś? :)))
          • gofa Re: przemyt 04.04.02, 11:00
            :((( niestety niewiele widzialam - cale swieta przechorowalam ...fatalnie...:'(
            • Gość: kóniu Re: przemyt IP: 217.98.81.* 04.04.02, 13:52
              w jaśle niestety nie ma takih problemów za daleko do granicy
              • wook Re: przemyt 04.04.02, 15:01
                e tam, macie za to blisko Barwinek, u was powinni sprzedawać "zupkę"
                • gofa Re: przemyt 05.04.02, 00:07
                  no to ja powiem jak jest w bb :) tutaj sie jezdzi do i po ;) do cieszyna
                  po ...rozne rzeczy ;)
                  • wook Re: przemyt 05.04.02, 10:48
                    a jakie to te "różne rzeczy"? :)))
                    • gofa Re: przemyt 05.04.02, 11:20
                      no...rozne to znaczy takie ktorych u nas nie ma albo sa drogie ;)
                      • wook Re: przemyt 05.04.02, 16:16
                        aha, a jakich to rzeczy nie ma w bb, albo sa drogie?
                        • gofa Re: przemyt 05.04.02, 22:35
                          hahahaha...na przyklad moj kolega ktory jest weganem jezdzi po jedzonko do
                          cieszyna, swietne i tanie parowki sojowe, szynka sojowa!, mleko
                          sojowe...wszystko sojowe...i tym sie rozni od polskiej soi ze ta nasza jest
                          genetycznie modyfikowana, a tamta podobno nie :))))
                          • wook Re: przemyt 06.04.02, 13:36
                            aha, a ja myślałem że tam się jeżdzi po zupkę chmielową, bo podobno jest
                            lepsza od swojskiej :), a napewno tańsza.
                            • gofa Re: przemyt 06.04.02, 15:58
                              ..hihihi...po zupke tez sie jezdzi...chociaz komu sie chce nosic te
                              kilogramy... lepiej na miejscu ;)...a czy tanio? no niby tak...poza tym mozna
                              jezdzic czysto turystycznie...polski cieszyn jest piekny!!!
                              • wook Re: przemyt 06.04.02, 19:42
                                no wiem, byłem widziałem, swego czasu nawet stałem w kolejce do granicy :)
                                • gofa Re: przemyt 06.04.02, 20:29
                                  ..taaa...te kolejki to prawie zawsze sa :)))
                                  • wook Re: przemyt 06.04.02, 20:33
                                    to było dawno teraz chyba są mniejsze, przynajmniej w Barwinku są mniejsze,
                                    hihi a nawet jak się dobrze pogada to można przejść bez paszportu, gorzej
                                    wrócić:)))
                                    • gofa Re: przemyt 06.04.02, 20:39
                                      ..moze w barwinku mozna bez paszportu...chociaz nie sadze...po ostatnich
                                      wydarzeniach raczej sie nie da... a kolejki sa zawsze... kiedykolwiek jestem w
                                      cieszynie..a szczegolnie w weekend czy przed swietami...wtedy to jest
                                      tlok...glownie przy wejsciu, bo przy wyjsciu zawsze jest mniejszy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka