Dodaj do ulubionych

Przemijanie

04.12.14, 21:30
Jeszcze nie tak dawno , wspominaliśmy minione bezpowrotnie czasy .Smaki , zapachy ,tajemne miejsca odeszły wraz z naszą młodością i nie wrócą nigdy już.
Do tej tęsknoty należy dodać okres sprzed kilku lat , kiedy to na FP chciało się ochoczo włączyć do dyskusji.Wielu ciekawych gości opuściło to forum .Mam nadzieję ,że niektórzy wrócą.
Obecnie króluje tutaj temat V kolumny - do obesr...a , oraz utarczki personalne kilku urzędasów.
Przemija miasto , przemija for.......................................................................................
Obserwuj wątek
    • Gość: tw Re: Przemijanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.14, 22:01
      Zawsze odczuwałem genetyczną niechęć do wszelkich teorii spiskowych ale dziś jestem dać skłonny dać wiarę głosom, że jest do lokalny efekt przemyślanego działania kremlowskich specjalistów, których wzmożoną aktywność notuje się ostatnio na całym świecie a co ma zw. z wydarzeniami na Ukrainie. Ta grupa zawodowców wciąga z kolei do tej gry tzw. "pożytecznych idiotów", którymi na podkarpackim gruncie są ludzie, którzy z nienawiści do Ukraińców gotowi są zapomnieć o Katyniu, rosyjskiej okupacji i wynosić na piedestał istrebitelnyje bataliony, NKWD czy KGB bo zabiło Bandrę.
      Dobra wiadomość: są hałaśliwi, ale w dłuższej perspektywie to skazany na społeczny niebyt margines.
      • przesmiewca-lux Re: Przemijanie 05.12.14, 00:44
        Gość portalu: tw napisał(a):

> Zawsze odczuwałem genetyczną niechęć do wszelkich teorii spiskowych ale dziś je
        > stem dać skłonny dać wiarę głosom, że jest do lokalny efekt przemyślanego dział
        > ania kremlowskich specjalistów, których (...)

To nie jest spiskowa teoria tylko atak ostrej rusofobii ;-D
        • matigrypl Re: Przemijanie 05.12.14, 06:01
          Jako bystry obserwator jestem pewny że na tym forum uwiło sobie gniazdko banderowskie bydło i za wszelką cenę stara się ośmieszyć samych siebie! PO ZA TYM TO SAME WESOŁE CHŁOPAKI: WYSTARCZY ŻE OTWORZĄ DZIÓB A JUŻ JEST WESOŁO! To stwierdzenie o "kremlowskich specjalistach" jest tak wyświechtane i stare że może tylko wywołać ironiczny uśmiech. Osoba pisząca takie teksty od razu daje do zrozumienia że jest zbyt ograniczona by mieć realne zarzuty lub jest "specjalistą" od banderowskiej propagandy a tym samym aktywnym działaczem nacjonalistycznym z pod znaku tryzuba! A może wzorem hitlera marzy jej się ustawa o defetystach? Bandzior szuchewycz mówił wyraźnie że gotów jest wyrżnąć połowę Ukraińców by pozostali byli czyści jak szklanka źródlanej wody. Ażeby było śmieszniej to ten tw na pewno uważa siebie za demokratę i nie jest za ograniczaniem wypowiedzi. Wyznaje ukraińską zasadę że do pewnych zachowań oni tylko mają prawo a gdy ktoś robi to samo to zaraz jest be!
          • Gość: antyhuk Re: Przemijanie IP: 80.12.39.* 05.12.14, 08:45
            bydło nie wije gniazdek tylko sra wokół siebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka