Dodaj do ulubionych

parasolki!!!

IP: 212.244.155.* 04.10.04, 18:51
Może ktoś wie, gdzie w Przemyślu naprawia się parasolki???
Obserwuj wątek
    • rychu_z_przemysla Re: parasolki!!! 05.10.04, 14:19
      Po co naprawiac parasolke, skoro mozna ja kupic za 4 zl?
      • Gość: kaśka Re: parasolki!!! IP: 212.244.155.* 05.10.04, 17:51
        Bo moja kosztowała trochę więcej i ją lubię. Kurde, czy już nikt niczego nie
        naprawia (butów, żelazek, suszarek do włosów)? Bo jak ja próbuję coś naprawić,
        to się okazuje, że naprawa wyjdzie drożej niż zakup nowego albo, że już nie ma
        części do tego modelu, bo produkuje się nowe. Paranoja. Ja na przykład mam tak,
        że jak sobie upatrzę wygodne buty, to w następnym sezonie chciałabym kupić
        IDENTYCZNE, ekspedientki patrzą wtedy jak na idiotkę: przecież mamy same
        NAJNOWSZE FASONY, TAKICH JESZCZE NIE BYŁO, a pani się nie podoba? Nie podoba,
        bo ja nie chcę innych tylko TAKIE SAME jak w ubiegłym roku. Sorry za wykład, to
        może ktoś wie gdzie w Przemyślu naprawić parasolkę?
        • rychu_z_przemysla Re: parasolki!!! 06.10.04, 14:32
          Gość portalu: kaśka napisał(a):

Kurde, czy już nikt niczego nie naprawia (butów, żelazek, suszarek do włosów)?
          Bo jak ja próbuję coś naprawić, to się okazuje, że naprawa wyjdzie drożej niż
          zakup nowego albo, że już nie ma części do tego modelu, bo produkuje się nowe.
          Paranoja.

To sie nazywa wlasnie kapitalizm...
          Koszty robocizny zwiazanej z naprawa w Polsce sa wyzsze niz zrobienie nowego
          towaru w Chinach.
    • Gość: AntyK Re: parasolki!!! IP: *.etobres.com.pl 06.10.04, 13:40
      Napisz co się zepsuło.
      Może ktoś pomoże.
      • Gość: kaśka Re: parasolki!!! IP: 212.244.155.* 06.10.04, 17:57
        Po prostu jeden drucik odpada i wbija mi się w głowę, ucho albo oko, kiedy nie
        pamiętam, żeby trzymać łeb metr od niego. Poza tym próbując go (drucik) włożyć
        na miejsce, kilkakrotnie nie trafiłam i przebiłam materiał, a parasolka z
        dziurami jest bez sensu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka