Gość: ktos.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 22:49 jaka najlepsza pizzerie w Przemyślu polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peter_1000 Re: PIZZeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 02:08 Hit na Ratuszowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient zbędny Re: PIZZeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 06:20 z dala od Margherity. Nie polecam. Ramzes i HIT niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter_1000 Re: PIZZeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 10:29 Z moich doswiadczeń La Bamba ma strasznie nierówą pizzę. Raz zjesz naprawdę dobrą a innym razem podadzą taki niedopieczony zakalec że sie jedzenia odechciewa. Przynajmniej tak było z rok temu. Może się polepszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
n0rek Re: PIZZeria 20.11.06, 11:28 tzn ja z reguly jem tam pizze wloska, ktora jest calkiem dobra i to zawsze;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PIZZeria IP: *.pop.e-wro.pl 20.11.06, 14:41 najlepsza pizze jaka kiedykolwiek jadlem serwuja w La Coscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter_1000 Re: PIZZeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:50 Co prawda jadłem w La Bambie swojego czasu rewelacyjną pizzę z brokułami. A co do pizz w Lacoście to są niezłe, to mogliby je mniej spiekać i nakładać ciut więcej dodatków. Pizze na styl włoski najlepsze są jednak we Włoszech :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi....a Re: PIZZeria IP: *.mcon.pl 21.11.06, 18:18 A gdzie się podziały Matki,Żony i Kochanki, że musicie aż w pizeriach jadać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: PIZZeria IP: 212.2.100.* 17.01.07, 11:35 Nie polecam tą Pizzerie na ul.Ratuszowej co bądź i po drugie to ceny wysokie a po trzecie to zimno i głucho . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: PIZZeria IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 17.01.07, 13:24 Morfeusz, za 15 złotych dają nieźle pojeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: PIZZeria IP: *.ptvk.pl 17.01.07, 16:23 Hit to kicha, nie polecam. Jadłem ostatnio i stwierdzam że to straszna bryndza, a wystrój tego lokalu w stylu wczesnych lat 90-ych też pozostawia wiele do życzenia. Aaaaaa no i nastrojowy zapach w kibelku (wrażenia wizualne też cudne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: PIZZeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:52 Prawda że Hit powinni odremontować a już na pewno zmienić wystrój, ponieważ ten z początku lat 90-tych jest dość tandetny, ale pizze tam dają pyszniutką. Dobrze dopieczona, pulchniutka ale delikatniutka i dużo sera. Mniam mniam. PS1 W podobnym stylu dawali kiedyś w Ramzesie, jednak ostatnio nasi "Egipcjanie" coś się zbiesili. PS2 W Hicie zaś pownnini poprawić sprzedaż na wynos bo czeka tam sie zwykle ponad godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DariO Re: PIZZeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 16:38 Moim zdaniem najlepszy od lat jest Ramzes, potem Morfeusz i La bamba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptaszak Re: PIZZeria IP: 80.50.247.* 17.01.07, 18:09 Jak dla mnie najlepsza jest w singu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: PIZZeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 21:42 1. Ramzes 2. Sing-Sing 3. La bamba 4. La costa Pizza HIT=SHIT+KIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneserka od B. Re: PIZZeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 00:20 pizza u DominiakÓw, stara,niereformowalna , po "przemysku" . Taniocha, pierwszy głod zaspokojony, ciasto - niebo w gebie, mozna sie napatrzyć na ciekawe fotografie............... i tak jakos, mimo kamieni na scianie ( a może dlatego, bo oglądałam je będąc dzieckiem ) jest tam nostalgicznie i domowo...... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalinska Re: PIZZeria 18.01.07, 15:08 wiesz co dobre:)) uwielbiam ta pizze, najpyszniejsza pizza na swiecie <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: PIZZeria IP: *.ptvk.pl 19.01.07, 19:13 No dajcie wy sobie spokój. Już nie będę komentował smaku bo gusta są różne ale podawanie pizzy na jakichs plastikowych talerzach i płynów w równie tandetnych plastikowych kubkach to wiocha że aż strach. Ten lokkal nie zmienił wystroju odkąd pamiętam i jest ciągle tak samo wieśniacki. Jedzie stamtąd rumunią na kilometr. W zyciu byym nikogo z obcego miasta tam nie zaprosił. Tamtejsze pracownice to chyba byłe kucharki z jakiejś PRLowskiej stołówki. Najlepsza jest ta tablica z tamtejszym menu i cenami. Syf kiła i mogiła... w życiu bym tego miejsca i tamtejszych wyrobów nie polecił nikomu. Zburzyć, zaorać, zapomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1! Re: PIZZeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 20:38 i jeszcze ta mortadela- posiekana imocno przyprawiona ma udawac kiełbasę, fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: PIZZeria IP: *.cable.ubr05.croy.blueyonder.co.uk 19.01.07, 21:28 Ale to miejsce ma przynajmniej jakis charakter.Zawsze jak jestem w Przemyslu tam zagladam i gosci z innych miast tez prowadze (na placki kolo dworca tez). Martadela nie udaje kielbasy tylko jest martadela- jedni lubia drudzy nie kupuja.Proste.W tym caly urok,ze ta pizza jest"wlasna", "INDYWIDUALNA", ze taka mozna dostac tylko TU.Co do plastikowych opakowan- to w takim malym pomieszczeniu, nie ma przeciez miejsca na zmywanie naczyn. Zreszta dlaczego sie czepiac, wszak sa miejsca gdzie podaje sie w platikach i jeszscze na dodatek nazywa sie je szumnie "Restauracjami"- to jest dopiero obciach.Co do obslugi to uwazam, ze jest super.I jeszcze maly szczegol;tam jest klimatyzacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooooooo Re: PIZZeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:33 Starski - bingo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooooo Re: PIZZeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:34 moja odp spadła niżej a była pisana równolegle z Tobą:), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooooooo Re: PIZZeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:32 hej światowcy, zwolnijcie, spójrzcie na cenę tej pizzy i obrót, to typowy bar ,tak samo jak ten sprzed dworca PKP z plackami ziemniaczanymi. I fajnie, że są miejsca, gdzie czas zatrzymał się w miejscu a ich własciciele gdzieś mają nowoczesność. Takie własnie okazy nadają miastu klimat, kolejny "Hit" ze smarkulami w mini i poobgryzanymi pazurami go nie wytworzy ( widziałem takie w Marghericie). Pozdrawiam miłe panie z Pizzeri na Franciszkanskiej i te od placków ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bv Re: PIZZeria IP: *.icm.edu.pl 20.01.07, 08:23 No i po raz kolejny mamy konfrontację młodego pokolenia ze starszym. Muszę się do tej pizzeri przejść, bo jak tam byłem rok temu, to odniosłem wrażenie, że sprzedające panie kierują się zasadą: nasz klient to wróg. Może coś się w tym względzie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syf Re: PIZZeria IP: *.ptvk.pl 20.01.07, 10:42 Nic sie nie zmienilo i nadal jest jak w "misiu". Baby maja miny jakby mialy wieczny okres. Wesolo bylo jak kiedys przysedl jakis Norweg i zagadal do jednej z tych kobiet po angielsku. Baba w 5 sekund uciekla do kuchni i dlugo jej nie bylo hehe. Ale koles mial glupia mine. Pomoglem biedaczynie i kupil co chcial. No ale teraz widac ze lokal to zaiscie miedzynarodowy choc jak dla mnie to raczej pod ukrainska klientele zalatauje (zupelnie jak u nich w kraju) :)AHa i ja osobiscie wplalbym zeby to maisto bylo kojarzone prez ludzi z zewnarz raczej z lokalami na wyzszym poziomie niz z takim syfilisem. Role skansenu Przemysl juz pelni a takie speluny w niczym temu miastu nie pomagaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: PIZZeria IP: *.mcon.pl 20.01.07, 12:19 Co Was tak kręci?Pizzerie?Niezbyt wyszukane hobby.Ale jak się lubi.Moze lepiej placki ziemniaczane przygotować samemu w domu(mozna dodać mak i marchwe ściętą na grubej tarce).Pizzę tez łatwo przyrządzić samemu, zwłaszcza, ze można kupić tzw."spód".Po co zaraz syfilisować.Jak się nie podoba to .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: PIZZeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:42 ciekawe...po co tam zaglądnąłes? Popisywać się angielskim? hahaha! Słoma Ci wyłazi z buciorów, uwazaj, widać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syf Re: PIZZeria IP: *.ptvk.pl 20.01.07, 14:59 na peweno nie wystaje mi jej tyle z butow ile tobie ze lba:) A gdybym nigdy nie byl w tym miejscu to jakim prawem mialbym wydawac o nim jakies sady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: PIZZeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:32 zaliczona dzis pizza z córką, wróciła ze studiow na ferie i w trakcie zakupów chciała zjeść cos gorącego, szybko, bo zakupy niedokończone. Stanęło na pizzie u Dominiaków , bo gwarancja, że będzie, że gorąca, że uporamy się w 10 min. Kilka osób w kolejce, tylko dwa stoliki wolne. Talerze normalne, pizza podana dodatkowo na serwetkach. Gorąca, jak nigdzie, do wyboru- z pieczarkami, bądź z kiełbasą. Całe 5 zeta/szt .Mozna szaleć z kechupem do woli. Ciasto jak zwykle przepyszne, mięciutkie, wiem , że tajemnica tkwi w piecu , o tej temp nie mają knajpy nowego typu - tu wystarczy kilka, dosłownie, minut.Gdzie indziej zjesz podeszwę. Spotkany znajomy , dawno niewidziany, też mu się spieszy i jest głodny, żadna patologia. Nikt głodny ,o zdrowym podejściu, mając wolne 10 min nie wybierze innego miejsca. Ta przemyska kiszka sprawdza się, i oby istniała jak najdłużej. Pozdrawiam włascicieli i personel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: PIZZeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 22:25 w Morfeuszu też nie dobra pizza i zła obsługa polecam Ramzesa Odpowiedz Link Zgłoś
slon251 Re: PIZZeria 06.02.07, 17:36 Hit to badziewie, bo "jaki pan, taki kram" (przysłowia sa mądrością narodów)- zdecydowanie nie polecam!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: PIZZeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 09:55 najlepsza w Ramzesie Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales131 Re: PIZZeria 28.02.07, 15:29 Słoniu hapaj dzide, pizza HiT jest najsmaczniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PIZZeria IP: *.przemysl.hypnet.pl 01.07.13, 22:04 po dłuższej przerwie i chyba ostatni raz ... zlewka klienta, brak głupiego dzień dobry (właściciel, obsługa) i dziękuje przy wydawaniu kasy... szok ! Odpowiedz Link Zgłoś