Dodaj do ulubionych

Parada Równości w Przemyślu

IP: 217.116.110.* 19.11.06, 23:35
Rewelacja: w Przemyślu nie ma ani gejów ani lesbijek i innych dewiantów, nie
wierzycie?!!! Proponuję zoorganizować parade równości i zobaczycie, ze ani pół
pederasty ani ćwierć "leliji". A teraz uwaga: to jest dopiero promocja dla
miasta, jedynego na świecie w którym mieszka ponad 60. tys. ludzi o własciwej
orientacji, i to wyłacznie o własciwej. Proponuję, puscic to w swiat,
zobaczycie ilu inwestorów, którzy nie chcieli inwestowac w spedalonej
Warszawie czu innym Krakowie ulokuje tu swoje pieniądze, ilu turystów, których
draznią zaczepki czy nawet sam widok zboczeńców mlaskajacych jężorami na
ulicach Paryża, Berlina czy Londynu. Niech żyje heteroPrzemyśl.
Obserwuj wątek
    • Gość: 2 Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 10:55
      Hasło
      "Przemyśl - miastem bez pedałowania"
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .

.
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      PS. Brakuje ścieżek rowerowych :)
    • Gość: Imac Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.chello.pl 20.11.06, 15:24
      Panowie jakby nie wiedzieli, że tym co przyciąga inwestorów są też dzielnice
      czerwonych latarni :D
      I wolność i swoboda :)
      • Gość: bv no właśnie PO i Lewica IP: *.ptvk.pl 21.11.06, 09:44
        Do zwolenników PO i Lewicy: Zamiast siedzieć po knajpach i narzekać na moherowe
        babcie zorganizujcie paradę w Przemyślu. To świetny pomysł. A jak się władza nie
        zgodzi ( a nie zgodzi się niechybnie ) to będziecie mieć niezły argument.
        • Gość: peter_1000 Re: no właśnie PO i Lewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:53
          Problem jednak jest w tym że Platforam jeszcze nie poparła chyba żadnej parady
          równości w Polsce. W tej sprawie są takimi samymi konserwami jak ich koledzy z
          PISu. Wystarczy przypomnieć sobie reakcje Niesiołowskiego na zagadnienie o
          homoseksualiźmie.
      • des4 Re: Parada Równości w Przemyślu 21.11.06, 09:50
        Gość portalu: Imac napisał(a):

> Panowie jakby nie wiedzieli, że tym co przyciąga inwestorów są też dzielnice
        > czerwonych latarni :D
        > I wolność i swoboda :)

No oczywiście, zarząd koncernu dokonując analizy potencjalnych lokalizacji
        inwestycyjnych bierze pod uwagę burdele....ROTFL

Chyba miałeś do czynienia wyłacznie z "inwestorami"z ruskiego bazaru...
        • Gość: Imac Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.chello.pl 21.11.06, 16:02
          Po pierwsze : widzę że jakiekolwiek przejawy poczucia humoru są Ci obce.

Po drugie: inwestorzy inwestują w miejscach które są liberalne i otwarte
          światopoglądowo. Bo to sprzyja kreatywności i innowacyjności.
          Pewnym wyjątkiem są kraje takie jak Chiny, ale tam chodzi wyłącznie o ogromny
          rynek zbytu i tanią siłę roboczą.

• Gość: joBrave Re: Parada Równości w Przemyślu IP: 217.116.110.* 21.11.06, 16:30
            Kochani, przeciez ja żartowałem!!!
            • Gość: Imac Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.chello.pl 21.11.06, 16:37
              A skąd mamy wiedzieć, może chciałeś zorganizować paradę równości w Przemyślu???
              :)

A na poważnie, ja też żartowałem pisząc o dzielnicach czerwonych latarni, ale
              jak widać, mój rozmówca już nie żartował.
              • Gość: starski Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 21.11.06, 17:51
                "...Maciek ja tylko zartowalem..."
                • Gość: bv Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 21.11.06, 20:10
                  Jobrave może to i żart, ale też dobry pomysł. Dla tych co siedzą w knajpach i są
                  zwolennikami PO. Niech wyjdą na ulicę i się dotlenią. Sam przyjdę pospacerować.
                  • Gość: JoBrave Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.orange.pl 21.11.06, 22:21
                  • Gość: joBrave Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.orange.pl 21.11.06, 22:24
                    Kurczę... ale przynajmniej jeden gej by sie przydał. Może sie uda, bo ostatnio
                    kobiety zaczynaja cos mnie wkurzać i nie wykluczam, ze zaczne się
                    przeorientowywać. Drzyjcie chłopaki!
                    • Gość: voyto Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.chello.pl 22.11.06, 17:53
                      co wy, w tym mieście nie tylko pedała nie uświadczysz, nie ma tez miłośników
                      rocka,żadnych koncertów... za to np w nieodległej stalowej woli sie dzieje:
                      www.rockmetal.pl/koncerty.html?city=184
    • Gość: AntyJoBrave Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:59
      Ciesze się ze tu nie ma pedałów i innej maści dewiantów!!!
      A niejaki jobravo to prowokator!!!
      Mam nadzieję że w Królewskim mieście Przemyśl nigdy nie będzie pedałów!
      • Gość: Trener Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 16:02
        JB wie, ze dziewczyny lubia odmieńców. Na pedała to on nie wygląda. Na geja
        też. Ale jak zacznie chodzić w garniturach od Armaniego...zobaczymy.
        • Gość: aaa Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.brnt.cable.ntl.com 28.11.06, 16:30
          jak zacznie chodzic w garniutrach od armaniego to bedzie gejem a nie pedalem, hehehe
          • Gość: AntJoBrave Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:31
            A może sodomitą?
            • Gość: Imac Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.chello.pl 28.11.06, 17:55
              A bo to tylko geje chodzą w garniturach od Armaniego ?
              (szok)
              • Gość: trener Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:56
                przeważnie
                • Gość: Imac Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.chello.pl 28.11.06, 19:59
                  Wow, gratuluję wiedzy o świecie.
                  • Gość: trener Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 21:29
                    Na pewno widziałem tego swiata więcej niż Ty. Strasznie brak Ci poczucia humoru.
                    • Gość: JoBraveZoofil Re: Parada Równości w Przemyślu IP: 217.116.110.* 29.11.06, 17:15
                      Armani, Boss, Versace,Celvin Klein to obciach. W tym chodza polscy
                      paralmentarzyści i
                      rodzimi oraz ruscy biznesmeni/. W Londynie przy Carnaby Street jest pracownia
                      krawiecka "Wessig & Spang", książe Karol też się tam ubiera.absolutna klasyka,
                      żadnych wydziwiań, mało efektowne, piekielnie drogie, tylko na zamówienie.
                      Wyglada to, to jak ze szmateksu ale tak ma właśnie wyglądać. Odziez sportowa
                      tylko "Dunlop", adidasy i inne pumy czy nike, to dla ulicy, ja tam uzywam
                      niefirmowej chińszczyzny i tajlandczyzny oraz szmateksczyzny i w tym wystapie na
                      paradzie.
                      • Gość: Imac Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.chello.pl 29.11.06, 20:32
                        > Wyglada to, to jak ze szmateksu ale tak ma właśnie wyglądać. Odziez sportowa
                        > tylko "Dunlop", adidasy i inne pumy czy nike, to dla ulicy, ja tam uzywam
                        > niefirmowej chińszczyzny i tajlandczyzny oraz szmateksczyzny i w tym wystapie n
                        > a
                        > paradzie.

Na tej w Londynie, czy na tej w Przemyślu ???
                    • Gość: Imac Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.chello.pl 29.11.06, 20:25
                      Na forum nie widzi się ani wyrazu twarzy, ani nie słyszy tonu głosu, a to czasem
                      przeszkadza w odszyfrowaniu cudzych emocji. Np. trudno dociec, czy coś jest dość
                      prostą retoryką, która budzi moją irytację, czy zabawnym przejawem poczucia humoru.
                      :)
    • Gość: hehe Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:12
      JoBrave , czyzbys miał jakis problem? Nie masz innych?
      • Gość: aaa Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.brnt.cable.ntl.com 29.11.06, 21:49
        To, ze w garniturach Armaniego chodza geje wynikalo z dowcipu, ktory pozwole
        sobie tu napisac.
        Do ojca przychodzi syn i wyznaje, ze jest gejem. Ojciec pyta:
        - Synu, czy chodzisz w garniturach od Armaniego, jak George Michael?
        - Nie Ojcze- odpowiada syn.
        - A czy masz tytul szlachecki jak Elton John?
        - Mie, Ojcze- ponownie odpowiada syn.
        - A czy jestes tak znany jak chociazby Boy Geirge, sunu?
        - Oczywiscie, ze nie...- odpowiada syn.
        - To Ty moj synu nie jestes gejem tylko zwyklym pedalem!!!
        • Gość: joBrave Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.orange.pl 29.11.06, 21:54
          Hahahahahaha, dobre, czyli ja też
          • Gość: joBrave Re: Do He He He IP: *.orange.pl 29.11.06, 21:58
            Jak to nie mam innych-potrzebuje 12 tys. funtów na marynarkę od "W&S", uważasz,
            ze to nie jest problem?
            • Gość: Imac Re: Do He He He IP: *.chello.pl 30.11.06, 03:26
              Ale dlaczego chcesz wyglądać jak książę Karol? Specjalista napisał, że ten sam
              efekt osiągniesz w szmatlandzie :)
    • Gość: dino Re: Parada Równości w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 09:48
      Panowie błagam dajcie namiar, hoć jededen jedyny,Ten jedyny pedalik.!!
      • Gość: joBrave Re: Do Dino IP: *.orange.pl 30.11.06, 10:27
        Dino, bądź cierpliwy, kobiety zaczynają mnie coraz bardziej drażnić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka