wook 19.04.03, 21:01 gryps! to prawda wszyscy już świętują, co my małe robaczki mamy ze sobą począc? chiba będziemy świętować razem- co Ty na to???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelshidetheirfaces Re: prawda... 19.04.03, 21:25 A ja między Wami? .... robaczki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: prawda... IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 01:53 a ja sobie właśnie pracowałem.......i dopiero zasiadłem.....świętuję z wami w razie draki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: prawda... IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 04:14 a dlaczego robaczki?????????? nie lepiej: insekty, wirusy, bakterie, sinice, Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: prawda... 20.04.03, 07:39 ...przylacza sie nastepny...wesolych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: prawda... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:22 ... i ja robaczek co lubi żarty, Prosto od stołu strasznie obżarty :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: prawda... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 00:50 A ja zdycham ... po ciasteczka ... placeczkach ... sałatkach ... puchatkach ... owocach ... i innych takich ... co to rozsadzają mi brzuszek ... i ze mnie szczupłego zrobiły kłębuszek ... A od wtorku ... wracamy do kłębuszka ... ale nerwów ... Pozdrowienia od promilka z obrzydzeniem patrzącego na żarcie ... ale zawsze z fają w gębie ;) !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: prawda... IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.04.03, 13:51 znowu sie lista obecnosci zrobila??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: prawda... IP: *.visp.energis.pl 21.04.03, 17:05 oczy tej małej jak dwa błękity myśli tej małej - białe zeszyty. A on był dla niej jak młody bóg żebysz on jeszcze kochać mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: prawda... IP: *.ultimo.masq 22.04.03, 08:10 A ciebie co wzięło ??? !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: prawda... IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 08:49 smirnoff+Kaczmarski+"raz,dwa,trzy"=klimatyczne upijanie się na smutno Odpowiedz Link Zgłoś