grazi-a123 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? 28.04.09, 20:14 Jeżeli chodzi o moją osobę zostałam od poczatku rozpoczecia kursu potraktowana na bardzo wysokim poziomie w stosunku co do Pani Kierownik Osrodka oraz jej pracowników. Polecam Instruktora Pana Jacka Figlarskiego. W każdej sytuacji potrafi zachwać zimna krew. Pomimo tego iż jest wesoly, cierpliwy i tolerancyjny potrafi udzielić repremendy, która mobilizuje do poprawy a z tym wiaża się lepsze efekty w poruszaniu sie na jezdni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxX Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 12:15 Ja też uważam że Pan Jacek Figlarski jest najlepszy !!!!!!!!!!!!!!! najlepszym instruktorem na świecie !!! w dodatku jest bardzo przystojny i z poczuciem humoru ... i co najważniejsze bardzo dobrze tłumaczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantkaaaa Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.przemysl.hypnet.pl 11.10.11, 17:26 to ze instruktor jest przystojny nie powinno w ogole byc brane pod uwage, takie jest moje zdanie.. a tak w ogole to pan Jacek do najpiękniejszych raczej nie nalezy, jest tam kilku przystojniejszych i na pewno młodszych, np pan Grzesiek czy pan Patryk..ale no cóż, są gusta i guściki :P oczywiscie nie zaprzeczam, pan Jacek jest baaardzo dobrym instruktorem, mialam okazje z nim jezdzic i naprawde polecam:) pozdrawiam, kursantka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.centertel.pl 29.04.09, 15:43 Co Wy z tą Mniszą??? Ja i wszyscy moi znajomi robiliśmy w LOKU, Wszyscy ALE TO POWTARZAM WSZYSCY ZDALISMY ZA PIERWSZYM RAZEM. Owszem kadra, która tam szkoli do najmłodszych nie należy ( ALE JEST PARU MŁODYCH, FAJNYCH), ale się przynajmniej interesuje kursantami.Dba o to by lekcje się nie rozciągały w nieskończoność, interesuje się tym czy zdali, bo to w końcu dla nich renoma, podwozi pod WORD... ITD Polecam P. Kasyana, bardzo sympatyczny pan, który w naukę wkłada serce, powtarza WSZYSTKO aż do znudzenia nieważne czy robisz dobrze cz źle i ma ogromna zdawalność za 1-wszy razem. Na Mniszej 3 nie robiłam więc się nie wypowiem. Ale wybór naelzy do was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huhu Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.ptvk.pl 03.05.09, 12:01 również robilam prawo jazdy w LOK-u i zdalam za PIERWSZYM RAZEM. Racja, jazdy nie rozciagaja sie tam w nieskonczoność. Zaczełam w listopadzie od tych wykladów a w marcu juz mialam zdany egzamin. Takze wszystko sprawnie mi poszlo, jazdy mialam codziennie, lub co 2 dzien po 2 godziny. O minisza wiem tylko tyle ze nikt tam tak naprawde sie nie interesuje kursantami, mozesz miec z jednym instruktorem a mozesz miec z pięcioma róznymi. Ja jestem zadowolona z LOKu i polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaś Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.171.* 05.05.09, 13:17 Ja natomiast jestem właśnie po egzaminie, który zdałam na pierwszym razem:) Bardzo polecam ośrodek na mniszej a przede wszystkim Pana Jacka Figlarskiego, który jest najwspanialszym instruktorem na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.237.* 06.04.11, 07:21 I po raz kolejny się potwierdza że Pan Jacek ma umiejętności szkolenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 06.04.11, 10:33 hahaha dobre dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.09, 13:13 barabaro nikt tobie nie kazde wchodzic na komentarze MNISZEJ.. JAK SIE CHCESZ WYPOIWEDZIEC TO SIE WYPOWIADAJ NA STRONIE LOKU.. NIKT TAKICH BZDUR NIECHCE CZYTAC CO TY PISZESZ KOBIETO.. JESTES PEWNIE PUSTA BLONDYNKA KTORA NIEUMIE ROZROZNIC STRONY PRAWEJ OD LEWEJ WZIOLBYM CIEBIE NA JAZDE PO LOKU TO BY MI CHYBA WSZYTKIE WLOSY KTORYCH NIEMAM NA GLOWIE WYROSŁY JAK KAKTUS NA RECE...a co myslisz ze instruktorzy jeszcze powinni odprowadzac ciebie do klatki bloku pewnie napastowac buty itd.. przeciez maja ciebie nauczyc jezdzic a nie dzownic czy sie interesowac czy łaskawa DAMA chce jezdzic czy nie CZY BRZUSZEK I GLOWKA BOLI ..? CZY MAZ W DOMU? WEZ KOBIETO ZEJDZ NA ZIEMIE... a ze zdalas za 1 razem to pewnie mialas egzamin o 19 gdzie zadnego niebylo auta na drodze..:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara do kolesia IP: *.centertel.pl 24.05.09, 22:35 spadaj chamie!!! mogę się wypowiadać gdzie chcę , pamiętaj łysolu że od paru dobrych lat mamy coś takiego jak demokrację,a jak Ci się to nie podoba to Twój własny problem, może Ci liczba kurasantów spadnie po niekorzystnych wypowiedziach, boimy się??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: do barbary IP: *.tktelekom.pl 24.05.09, 23:09 barbaro..... chama to ty masz w domu ktorego utrzymujesz... a co to demokracja to ja wiem doskonale.. nieboje sie zadnych glupich niekorzystnaych wypowiedziach i nic mi nie spadnie tylko jak przeczytalem co napisalas to az ,mi sie wlos na glowie zjezyl po twoim komentarzu..:))) serdecznie pozdrawiam i złosc pieknosci szkodzi..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: do barbary IP: *.centertel.pl 25.05.09, 20:52 pozdrawiam serdecznie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursant Re: do barbary IP: 213.25.24.* 02.11.09, 22:50 Jak najbardziej można polecić ten ośrodek ;) Panie w biurze bardzo uprzejme i sympatyczne. Jeśli chodzi o instruktorów to mogę polecić tylko i wyłącznie PANA JACKA FIGLARSKIEGO ;) dzięki niemu nie miałem problemów z egzaminem. GOŚĆ JEST PO PROSTU THE BEST =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.ip.xcore.pl 27.10.11, 05:49 Hmmm,wszyscy oszaleli na punkcie Mniszej,a ja mam do tego osrodka tyle zastrzezen,ze glowa mala.Przede wszystkim nie liczy sie tam dobre przygotowanie kazdego z kursantow z zakresu teorii,a jedynie to by hurtowo zebrac potencjalnych przyszlych kierowcow,odbebnic z nimi wymagane godziny i wypchnac za drzwi.Nie zwraca sie wogole uwagi na to,czy kursant ma jakiekolwiek pojecie na temat przepisow,znakow,itd,sadza sie go za kierownica byle predzej i chyba to tak wszystkim imponuje.Ten osrodek z pewnoscia nie szkoli prawdziwych i dobrych kierowcow,bo gdyby tak bylo to jego byli kursanci nie podchodziliby do egzaminow po kilka razy i nie szukaliby pomocy w innych osrodkach.Chwalcie wiec dalej rozslawiony osrodeczek na Mniszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.play-internet.pl 27.10.11, 14:28 Ja chodziłam na wszystkie wykłady i tam było wszystko tak wytłumaczone, że każdy to powinien zrozumieć. A poza tym mi kilka rzeczy sie mieszało, zostałam po wykładach i Pan Jacek mi to powtórzył kilka razy cierpliwie, że nie miałam żadnych wątpliwości. Ja mam dobre zdanie o Mniszej, nigdy wcześniej nie jeździłam, a testy zdałam za pierwszym razem, a jazdę za drugim. Przede wszystkim jeżdżę sama i wszystko jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perez Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 16:51 Ja tez robilem kurs na Mniszej i robilem u paru instruktorow ;) Zdalem dopiero za 3 razem ale to z mojej winy nie z instruktorow ! Jezdzilem z J.Figlarskim (3) a mialem jeszcze pare innych jazd z instruktorami z samochodow nr 10 , 2 , 7 ,8 i wszyscy sa naprawde spoko i swietnie ucza ! Szczegolnie ziom na nr 10 swietnie mi sie z nim jezdzilo , mialem o czym pogadac ale przy tym tez dobrze uczyl (... ma swietne kawaly ! ) A tak ogolnie to chce podziekowac J.Figlarskiemu za caly kurs i za cala nauke ktora we mnie wpaja ! Mysle ze ... nie ja to wiem ze zapamietam to na cale zycie ! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 15:30 Co Wy wszyscy za tą mniszą ja robiłam kurs w Gucio, siedziba koło Kamiennego Mostu ,jest wielu fajnych instruktorów jazdy ,bardzo przypadł mi do gustu p.Romek ,jest cierpliwy i bardzo spokojny jeżeli chodzi o nowicjuszów,po jego naukach zdałam za pierwszym razem ,Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia! Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 12:55 Ja robiłam kurs na mniszej ogólnie ok. miałam fajnego instruktora do czasu, gdy mi się zmienił na pana z autem o nr.2 nie pamiętam nazwiska to masakra facet to cham i wieśniak on nic nie umie, nerwowy zero podejścia do kursanta. Facet z podejściu zero nauczyć i do widzenia uwaga na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.10, 15:30 Masz rację też jeździłem na 2 i zgadzam się z Tobą ten facet to tragedia. Nie mam nic do Tego pana w okularach (jego zmiennika) bo on jest naprawdę w porządku. Raz jeździłem na 5 i tam trafiłem na pana który chce bynajmniej czegoś nauczyć.Pozdrawiam wszystkich kursantów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia!! Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 12:57 Ja robiłam kurs na mniszej ogólnie ok. miałam fajnego instruktora do czasu, gdy mi się zmienił na pana z autem o nr.2 nie pamiętam nazwiska to masakra facet to cham i wieśniak on nic nie umie, nerwowy zero podejścia do kursanta. Facet z podejściem zero nauczyć i do widzenia uwaga na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka22 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 22.05.09, 15:18 Witam... Ja robiłam prawko na Mniszej i polecam ten ośrodek... Nie prawda, że trzeba długo czekać na jazdy... Ja zapisując się na pierwszą jazdę czekałam dwa dni... Jeździłam z różnymi instruktorami, i wszyscy mnie czegoś nauczyli... Zdałam za pierwszym razem...:D(po 32 godz. jazdy). A swoją nukę zaczynałam naprawdę od podstaw... Polecam pana Grzesia Sz., Piotrka M. i pana Sroke... P.S. Ci instruktorzy są naprawdę bardzo cierpliwi i dobrze uczą jeździć... Bo jeżeli mnie nauczyli to chyba każdego nauczą...:))) Pozdrawiam^^))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant 11 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 24.05.09, 23:12 kolezanko ja jezdzilem z wszystkimi instruktorami ale zadnego piotrka M. nieznam z mniszej mozesz mi blizsze informacje kto to jest i jak uczy..????? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka22 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 25.05.09, 14:10 Nie, nie mogę Ci biższych infrmacji udzielić...:))) Śmieje... Tak więc odp. na Twoje pytanie brzmi następująco: KTO- instuktor JAK- dobrze Myślę że po tak wyczerpującej odpowiedzi Twoja ciekawość została zaspokojona...:D;P Pozdrawiam... P.S. Wydaję mi się, że na tym forum jakieś ZBĘDNE spory powstają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnika Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.171.* 31.05.09, 21:43 Do kursantki22: masz na myśli pana Piotra Murdzę:)?? Zastanawiam się właśnie czy się do niego nie zapisać, jeździł ktoś z nim:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 08:01 Najlepszym na świecie instruktorem jest ANDRZEJ z 6 wyrozumiały,spokojny,opanowany wszystko dokłanie wytłumaczy naprawdę super gość polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermionkaa Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.171.* 31.05.09, 19:25 A ja mam takie pytanie. otóż w środę mam pierwszą jazdę, ale pani w biurze wpisała mi już pięć jazd po dwie godziny z instruktorem którego nie znam. I mam pytanie, czy jesli po tych pierwszych dwoch godzinach ten instruktor mi sie nie spodoba, moge go zmienic, mimo ze mam wpisane z nim juz nastepne 10 godzin?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 80.54.141.* 31.05.09, 19:57 no pewnie w każdej chwili to przecież twoje piniądze, możesz powiedzieć że ci się źle jeździ z danym instruktorem z tego co wiem to na Mniszej jest sporo instruktorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermionkaa Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.171.* 31.05.09, 20:06 Ok dzieki:) A mam jeszcze pytanko, otoz chcialm sie zapisac do instruktora, ktorego mi wszyscy polecali, ale okazalo sie ze strasznie dlugo trzeba czekac u niego na jazdy, a mi bardzo zalezy zeby jak najszybciej sie wyrobic bo wyjezdzam w sierpniu, jest to mlody instruktor, a slyszalam ze warto sie zapisywac do tylko tych starszych co maja doswiadczenie i w ogole nie wiem co mam o tym myslec bo zapisalam sie w piatek a pierwsza jazde mam juz jutro, czyli to znaczy ze nikt sie do niego nie zapisuje i jest kiepski???co o tym myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnika Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.171.* 31.05.09, 21:44 Do kursantki22: masz na myśli pana Piotra Murdzę:)?? Zastanawiam się właśnie czy się do niego nie zapisać, jeździł ktoś z nim:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0000000 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 31.05.09, 22:33 a do jakiego sie zapisalas... ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnika Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.171.* 31.05.09, 22:43 Narazie jeszcze chodzę na teorię, ale chcę się już zapisać. Wszyscy polecają tylko pana Figlarskiego, ale zeby miec z nim jedna lekcje to trzeba dlugo czekac a z nim bym miala co drugi dzien bo sie pytalam w biurze, wiec?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnika Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.171.* 31.05.09, 22:45 :)Chodzi mi oczywiscie o tego pana Piotra M. no ale nikt go nawet nie zna, hmm,? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 31.05.09, 22:50 koleznako.. a kto tobie polecil pana piotra m. on z tego co wiem ze jezdzi tylko puntem i uczy tylko pierwsze godziny od 1-10 pozniej juz nie uczy bo zapisujesz sie na peugota... a on juz nie jezdzi peugotem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stafi Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 31.05.09, 23:02 jak sie chcialas zapisac do instruktora ktorego znajomi polecali to trzeba sie bylo zapisac nieraz warto czekac zeby byc mistrzem.. a ze mam dylemat ze jest to mlody instruktor to pamietajnieraz mlody lepiej do ciebie dotrze i lepiej wytłumaczy niz starzy wyjadacze..:))))a czy ktos jest dobry czy kiepski to posluchaj innych co z danym gosciem jezdzili i wtedy sama ocen kto tobie odpowiada..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 05.06.09, 19:58 a co sadzicie o panu Karolu D?? punto nr 16?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyslanin Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 31.05.09, 22:53 a znasz wszytkich instruktorow ???? ze akurat nieznasz tego co sie do niego zapisalas...????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnika Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.171.* 01.06.09, 09:44 No właśnie, jak ktoś napisał pan Piotr M. uczy tylko godziny od 1-10, czyli nowicjuszy,takich jak ja?? czyli by mi pasował, bo ja jeszcze nie jeździłam żadnej godziny.Poza tym z tego co wiem, to jakby mi coś nie pasowało, zawsze mogę instruktora zmienić przecież. A co do pytania poprzednika, proste że nie znam żadnego instruktora, bo z zadnym nie jezdzilam jeszcze. Znam niektorych ale ze slyszenia tylko, np. pan Figlarski czy pan Artman.Owszem warto czekac do tych, ktorych polecaja, ale mi zalezy na czasie, bo wyjezdzam na wakacjach, i chcialabym jak najszybciej wyjezdzic te 30 godzin.Tylko zdziwilo mnie ze ten pan ma tak duzo wolnych godzin, stad moje pytania, bo do niektorych jak sie pytalam to trzeba nawet dwa tygodnie czekac.A jak ktos napisal najlepiej zapytac ludzi ktorzy z nim jezdzili, no wlasnie nie znam nikogo kto z nim jezdzil, dlatego zwyczajnie pytam sie tutaj:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTREK M. Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 14:31 kolezanko jak chcesz dokladnie wiedziec na moj temat dlaczego mam tak malo ludzi to juz odpowiadam... niejezdzilem przez 3 miesiace bo mialem urlop na nauce jazdy wiec juz od 01.06.2009 zaczynam jezdzic wiec na pewno bede mial caly miesiac zapełniony...:) pozdrawiam jak jakies jeszcze pytanie to odpowiem chetnie..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka22 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 01.06.09, 19:27 Do Agnika...;))) No to ja już Ci nie muszę odpowiadać... Sam instruktor Ci odpowiedział....^^D I życzę powodzenia na pierwszej jeździe...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnika Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.171.* 01.06.09, 20:10 Do pana Piotra: bardzo dziękuję za odpowiedź:)I wreszcie wszystkie wątpliwości rozwiane:) Teraz wszystko rozumiem i zwracam honor, jednocześnie przepraszając, że tak o panu gaworze:D:) Jak już pisałam, narazie chodzę jeszcze na teorię, bo byłam do tej pory tylko na jednych zajęciach, więc przemyślę poważnie czy się do pana nie zapisać:)Również pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P M Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 22:36 AGNIKA.. NIEMASZ ZA CO PRZEPRASZAC.... NO I MAM NADZIEJE ZE TWOJA CIEKAWOSC NA MOJ TEMAT TO SAM ROZWIAZAŁEM I DOSC WYCZERPUJACA ODPOWIEDZ TOBIE PRZEDSTAWIŁEM.. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P M Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 22:09 KURSANTKA 22 z miła chęcią poczytałbym co miałabys mi do napisania odnosnie komentarza do agniki zyczac powodzenia na 1 lekcji..???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka22 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 02.06.09, 11:06 Życząc powodzenia miałam na mysli życzyć jej szerokiej drogi... i tak ogólnie, zeby się jej dobrze jeździło...;)))A o czym sobie tu KTOŚ pomyślał...??? Proszę mi się tu żadnych podtekstów nie doszukiwać...^^DD Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin:) Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.171.* 05.06.09, 19:59 A kto oprócz tego pana Piotra, jeździ jeszcze na puncie?? Też się chcę zapisać, wakacje się zbliżają, więc przydałoby się jakoś spożytkować czas:) I może mi wytłumaczycie, bo nie bardzo się orientuję, czy wszyscy zawsze zaczynają na puncie czy można od razu na peugota wskoczyć i jak większość ludu robi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 05.06.09, 20:05 na puncie jezdzi jeszcze karol dunaj z tego co wiem to na 16. przewaznie zaczyna sie od punta ale sa i tacy co od razu na peugeocie jezdzili. a tak swoja droga to co sadzicie o panu karolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin:) Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.171.* 05.06.09, 20:24 Dzięki za szybką odpowiedź:)Czyli ci co od razu na pierwszej godzinie wsiadają do peugota, to już dobrze się czują i jadą na pierwszej godzinie??A ile mniej wiecej godzin jezdzi sie tym puntem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z przemysla Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.171.* 05.06.09, 20:26 No tak, ale jeśli tylko ci dwaj jeżdżą na puncie, to by wszyscy do nich tylko walili, a tak nie jest.Zdecydowana większość instruktorów jeżdzi tylko peugotami i jesli zapisujesz sie do tego ktorego chcesz, to zaczynasz jazde na peugocie, czyzbym sie mylil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjj Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 05.06.09, 20:47 z tego wynika ze sie myslisz i wszyscy pzewaznie jak to okresliles WALA NA PUNTA NA KILKA GODZIN...POZNIEJ PEUGOT.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.171.* 06.06.09, 13:10 Hej! Wczoraj zapisałam się na kurs właśnie na Mniszej, jak radzili moi znajomi i nie bardzo się orientuję jak sprawa ma się z rozpiską godzin i zastanawiam się czy lepiej mieć po 1 godzinie tylko, czy dwie godziny pod rząd, z czego są większe korzyści i więcej wyniosę? Dodam, że nie jeździłam do tej pory na żadnym aucie i jestem trochę zielona, więc co radzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 80.54.141.* 06.06.09, 16:04 jeżeli chodzi o pierwsze godziny to lepiej bierz po jednej, lepiej mało a często, przy pierwszych jazdach są spore nerwy i możesz być podczas drugiej godziny już zmęczona do tego nawet jeżeli instruktor będzie ci chciał dużo wytłumaczyć to i tak pewnie większości nie zapamiętasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 06.06.09, 16:32 Niedługo zaczynam jazde z panem Karolem. Czy ktoś juz z nim jeździł?? Jaki jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goliat Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 06.06.09, 18:13 ja jezdziłam z karolem JEST STRASZNIE WYSOKI 2 METRY.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 06.06.09, 18:29 a z charakteru?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemyślanin Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.171.* 07.06.09, 12:23 Nie zgodzę się, co do tej rozpiski godzin. Pomysl jak wolalabys miec lekcje z angielskiego. czy czesciej po mniej, czy rzadziej po dluzej... Szybciej zajarzysz, jak masz częściej z tym do czynienia, czyli lepiej brać po godzinie, ale takie jest moje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifififi Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.171.* 07.06.09, 22:21 Bez przsady. Przeciez jak sie jezdzi tylko godzine, to czas strasznie szybko leci, nie wiele z tego wyniesiesz, jak sa korki to juz nie wspomne, ze polowe czasu spedzasz na bezczynnym staniu w nich. i gdzie tu nauka najlepiej brac dwie godziny, wtedy i kurs szybciej trwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.112.* 18.06.09, 22:12 Witam! Mam pytanie. Otóż jeżdżę narazie z dosyć dobrym instruktorem(jakis idealny nie jest, ale moze byc), ale słyszałam opinie, że warto jeździć z kilkoma, bo każdy wyłapie inne błędy, pokaże inne triki itd. Również czytając wasze posty, niektórzy piszą, że jeżdzili z kilkoma instruktorami(natknęłam się nawet na wypowiedź, że ktoś jeżdził z wszytskimi, nie wiem czy fizycznie możliwe, no ale). Więc czy warto zmieniać instruktora, bo zawsze istnieje ryzyko ze moge nadziac sie na kogos gorszego?? mam juz rozpisane wszytskie godziny jazdy z tym moim instruktorem, wiec czy czy warto robic zamet i skreslic te wszytskie godziny(troche ich jeszcze zostalo)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlad77 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.109.* 18.06.09, 23:30 Nie polecam nikogo z instruktorów, którzy mają mniej niż 35 lat. Młodsi bez wyjątku sami powinni się nauczyć jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.112.* 19.06.09, 08:58 Ale na Mniszej zdecydowana większość to instruktorzy, którzy mają mniej niż 35 lat. Ja obecnie jeżdżę też z młodym instruktorem i nie narzekam, tylko pytam się czy warto tak co kilka godzin zmieniać instruktorów, jak to niektórzy robią(i piszą tu na tym forum)?I kogo oczywiście polecacie(oprócz pana Figlarskiego;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecacz Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.net 19.06.09, 09:50 Pana Figlarskiego :) A tak na powaznie to poleacam starszych instruktorow ze wzgledu na ich doswiadczenie a ze na mniszej sa prawie sami mlodzi to polecam w.w.pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:45 ja polecam pana z nr 12 ale on nie jezdzi peugotem bo uczy pierwszych godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca n Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:41 co ty wypisujesz glupoty!!!! mlody instruktor ma duze pole do popisu i dlatego musi dobrze sie napocic i duzo dac z siebie zeby zaistniec na rynku wiec tlumaczy i sie stara a starsi to juz wyjadacze i nieraz olewaja nauke bo ktos zaproponowal i ktos sie zapisze do starszego.. wiec nieraz warto i do mlodego sie zapisac.... wybor nalezy do uczacych sie..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.09, 10:20 Mnisza to najlepszy osk w Przemyślu instruktorzy są wspaniali ale są wyjątki pan o aucie o nr 2. nie polecam on zero uczy zero tłumaczy tylko na jeździe pije kawę albo coś żre, brak podejścia do kursanta, a moja kuzynka robiła kurs w eldarze to dopiera jest ośrodek dwa auta w całym ośrodku brak słów nauka tam to żenada i tak zdaje prawko od roku a w mniszej to trzy miesiące i prawko w kieszeni, polecam pana J.F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Przemyśla Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.112.* 19.06.09, 14:15 Co do wysławionego pana Figlarskiego, to dla niewtajemniczonych żeby się zapisać do niego na godzinkę jazdy, trzeba czekać aż do sierpnia - bo tylko wtedy ma jakieś wolne terminy. Więc jak ktoś nie ma co robić i ma full czasu, to niech czeka. Jest pełno innych dobrych instruktorów przecież! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Przemyśla Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.112.* 19.06.09, 14:17 A samochodem o numerze 2 nie jeździ czasem pan Sroka? Wydawało mi się, że on dobrze uczy... Aż taki straszny? A ja się chciałam do niego zapisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k22 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 19.06.09, 15:32 Bez przesady... Jeździłam kilka godzin 2 z P. Sroką i wcale nie jest taki straszny... A co do tego, że młodzi instruktorzy gorzej uczą to wogóle jakaś bzdura... Polecam np. p. Grzesia Sz., bardzo fajnie wszystko tłumaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>>>>> Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.09, 09:56 Ja też nie polecam pana srokę on ma chyba auto nr. 2 strasznie nerwowy i wybuchowy a polecam młodych instruktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania 23 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 20.06.09, 10:37 a ja polecam piotra z nr 12 smiechawski strasznie... no i spoko uczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem za Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.net 20.06.09, 16:12 A ja proponuje zeby pan Jacek Figlarski zostal EGZAMINATOREM bo naprawde ma ogromna wiedze i umiejetnosci i moglby "awansowac" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.ptvk.pl 20.06.09, 16:41 nie zycz panu Jackowi tak zle:)on jest wlasciwym czlowiekiem na wlasciwym miejscu.Dla mnie to geniusz instruktora nauki jazdy uczyl moich wszystkich kolegow i kolezanki z efektem bardzo bardzo bardzo dobrym.Niech on uczy tysiac lat:::)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.112.* 20.06.09, 21:57 Hej! Jeździł ktoś z was a panem Walczakiem z peugot6? jeśli tak napiszcie jak uczy i jaki jest, czy dobrze tlumaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertty Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 21.06.09, 15:55 bardzo polecam pana Sroke. super tłumaczy i fajnie sie z nim jezdzi. duzo osob u niego zdaje za pierwszym razem, a od tych co zdali wiem ze na egzaminie jezdzili wszedzie tam, gdzie zabierał ich pan Sroka. moze na poczatku nie jest zbyt miły, ale z czasem mu to mija :) polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka:) Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.112.* 21.06.09, 22:10 A pan Walczak nie jeździ czasem peugotem nr 8???Właśnie, też myślałam, czy się do niego nie zapisac, bo nie ma chyba az tak duzo chetnych, dobrze uczy i tlumaczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.10, 15:51 Tak to prawda też jeździłem z facetem Peugeotem nr2(z tym bez okularów) drze się i jest strasznie nerwowy. Osobiście nie polecam. Straciłem tylko niepotrzebnie czas i pieniądze. Raz jeździłem 5 i tam trafiłem na fajnego instruktora gość spokojny i opanowany a przede wszystkim cierpliwy. Oby takich było więcej. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 17:12 Witam!Dziś właśnie zdałam prawo jazdy za pierwszym razem a kurs robiłam w OSK Mnisza w Przemyślu.Moim instruktorem był pan Jacek Figlarski, którego bardzo polecam wszystkim kursantom.Bardzo miły, przesympatyczny a przedewszystkim najlepiej uczący instruktor w OSK Mnisza.Bardzo dokładnie i zrozumiale tłumaczy nawet najmniejszy szczegół,kiedy czegoś nie wiedziałam to powiedział to tak ,że nie trzeba było pytać kolejny raz.Już na pierwszej godzinie jazdy nastawia kursanta bardzo pozytywnie,trzeba tylko wszystko uważnie słuchać a będzie OK.Egzamin w niektórych przypadkach przeżywa chyba bardziej niż sam zdający.Wszystkim robiącym prawo jazdy serdecznie polecam pana Figlarskiego jeżdzi samochodem numer3.Pozdrawiam i dziękuję panie Jacku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.112.* 22.06.09, 19:48 Do Natka: a może napiszesz ile czekałaś na jazdy do pana Jacka?? bo ja się chciałam zapisać do niego, to trzeba strasznie długo czekać, już bym dwa podejścia miała niż pierwszą jazdę z tym panem Figlarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 10:52 To,że trzeba czekać długo świadczy tylko o jednym, że jest najlepszy w Przemyślu i to nie podlega wątpliwośći a mi się udało nawet dość szybko dostać pozdrawiam papa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 195.74.79.* 23.06.09, 18:26 Do mistrza zawsze trudno się dostać ;) Ale to swiadczy tylko o wysokim poziomie jego nauczania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszla kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.112.* 27.06.09, 21:52 Planuję zapisać się na kurs i zastanawiam się właśnie nad Mniszą. Słyszałam, że tutaj już po 26 godzinach albo i wcześniej można zapisać się na egzamin, czy to prawda?Czy muszę wyjeździć te 26 godzin, czy mogę już po 20 pojechać do WORDu aby ustalić termin egzaminu, wie ktos?? z gory thanks za odp:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.przemysl.kmpsp.gov.pl 28.06.09, 15:09 kolezanko piszesz straszne glupoty.. a ja slyszalem ze takie osoby jak ty to niemusza jezdzic ani 26 ani 20 godzin odrazu moga jechac do wordu i wziasc tylko ze soba zjecie i masz zdany egzamin.. kto tobie powiedzial ze jezdzisz 26 godz i mozesz jechac do wordu sie zapisac.. wyluzuj kobieto.. w ustawie napisali ze muszisz wyjezdzic ustawowo 30 godzi wiec 30 a 20 lub 26 to jest duza roznica zejdz na ziemie i niesluchaj innych... bo jutro ktos tobie powie ze ufo bylo w przemyslu i uwierzysz i caly swiat bedzie czytal glupoty... MYSL TROCHE POWAZNIEJ I przejrzyj na oczy i zacznij ale od tego zeby sie najpierw nauczyc znakow pozniej troche jezdzic a na koniec zdac normalnie prawko...:))) pozdrawiam i sie nie obrazaj za slowa do ciebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszla kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.112.* 28.06.09, 22:19 Drogi Felku, twoja wypowiedz jest tu poprostu zbedna. nie odpowiedziales na moje pytanie jak jest na mniszej, czy tu zeby sie zapisac na egzamin musze wyjezdzic 26 godzin czy mniej sie da?? a czy ja bede po tych 26 godzinach jezdzic, to niech Cie o to juz glowa nie boli. wiec jakby ktos mogl mi udzielic jednoznacznej i rzetelnej odpowiedzi(a duzo kursantow tu napewno wchodzi), byalabym bardzo wdzieczna:) dodam, ze zalezy mi bardzo na czasie bo na wakacjach planuje tez wyjazd, wiec zwyczajnie chce sie dowiedziec.z gory dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k22 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 29.06.09, 09:25 Możesz się zapisać na egzamin po 26h, bo na egzamin zazwyczaj czeka się około tygodnia a nawet więcej... Ale przed egzaminem i tak musisz mieć już wyjezdzone wszystkie 30godz.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi:) Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 11:06 Raczej nie wydają dokumentów szybciej niż po 25 godzinach...:)Na czas przed-egzaminem zostawiają przeważnie 5 godzin i powiedzą o tym od razu na pierwszej teorii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.xdsl.centertel.pl 01.07.09, 19:46 Ja polecam pana Artmana!!! Świetny gościu, naprawde dobrze tłumaczy i mozesz sie go zapytac o wszystko. Przy tym spokojny i wogóle nie nerwowy! Niestety jezdzi od 16.00 na peugeocie 4, ale naprawde jestem z niego zadowolona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.112.* 01.07.09, 22:30 Taa, a jak pewnie dobrze uczy, to strasznie długo trzeba czekać żeby się do niego zapisać, nie??W ogole teraz sie do kogos na te Mnisza zapisac, to strasznie dlugo trzeba czekac, nawet jak mi juz termin egzaminu wyznaczyli i musialam wyjezdzic przepisowe 4 godziny, ktore zostaly mi jeszcze z kursu, to strasznie ciezko bylo mi sie gdziekolwiek wkrecic. masakra! wy tez tak mieliscie? powinni jakies limity wprowadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bananamana Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.104.* 04.07.09, 09:29 ja osobiście polecam pana Jacka Figlarskiego, ponieważ u niego się uczyłam jeździć i zdałam kilka dni temu za pierwszym razem :) a co do ośrodka to naprawdę uważam że bardzo dobrze tam uczą "bezstresowo" i jest bardzo miła atmosfera w biurze jak i nawet na wykładach :) naprawdę POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 04.07.09, 19:17 ja miałam egzamin dzisiaj i zdałam za pierwszym razem :D jezdziłam na 2 :) bardzo polecam Pana Sroke :) wiele wymaga, ale za to egzamin idzie jak po maśle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.toya.net.pl 15.07.09, 11:16 Jestem bardzo zadowolona z kursu w tym ośrodku. Wszystko zorganizowane jest jak należy, bezproblemowo można załatwić każdą sprawę;-) Osobiście polecam Pana Grzegorza ;-) złoty Peugeot nr 7.. Bardzo sympatyczny i wyrozumiały instruktor ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Killer Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.112.* 27.07.09, 20:17 Mnisza? Dla mnie ten ośrodek to czysta porażka. Robiłem tam kurs i wiem co mówię. Wszystkich kursantów traktuje się tam przedmiotowo, nieważne kto z kim, gdzie ile razy jeździ. Ma wyjeździć, zapłacić i następny. Zero podejścia to kursanta. Chodzi im tylko o kasę, więc biorą ile chcą, nie przejmując się w ogóle tym, że nie ma miejsc i na jazdy(z tymi trochę lepszymi instruktorami trzeba czekać nawet miesiąc). czysta masówka. Chodzi tutaj w tym wszystkim o ilość, a nie jakość. Zdecydowana większość instruktorów, to same młodzieniaszki, którzy jeżdżą tylko żeby jeździć i odbębnić swoje, a jak ktoś nie chce z nimi gadać o dupie marynie i zwyczajnie skupić na jeżdzie, to strzelają focha, czego się jest takim sztywnym. Jeździłem już z paroma, także wiem. Gdybym wiedział, że tu leci taka masówka, napewno bym się nie zapisał na kurs. Polecam mniejsze ośrodki, gdzie instruktorów i samochodów jest mniej, ale podejście do kursanta o wiele wydajniejsze, co widać przede wszystkim na egzaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D-z Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.24.* 01.08.09, 10:07 Większej głupoty chyba nie byłeś w stanie wymyślić człowieku. Ten ośrodek jest jednym z lepszych w mieście. Pozatym to że mają dużo chętnych to nie ich wina, to oznacza że są dobrzy! Nikt nikogo nie zmusza jaki ośrodek ma wybrać! Wymagasz od instruktorów, żeby byli przyjaźni? To ty masz od siebie wymagać w trakcie jazdy! A instruktorzy mają ci mówić co robisz źle i jak powinno być. Jeździłem z czterema różnymi instruktorami na mniszej i zdałem egzamin za pierwszym razem. Wszystkie nabyte na jazdach umiejętności wychodzą na egzaminie i to od ciebie będzie wszystko zależało, jak bardzo się starasz i ile ci się uda skorzystać z nauk instruktorów. Nie podoba się instruktor to go zmień. Jaki problem. Pozdrawiam wszystkich którzy wybrali ten ośrodek, i jeżdżą z instruktorami którzy naprawdę mają pojęcie co jak i naprawdę dużo wiedzą o egzaminie, dzięki czemu zdanie egzaminu to pestka! Pozdrowienia dla instruktorów, obyście dalej tak dobrze robili to co robicie;) I dla Pana Piotra M. za jego chyba najwyższe umiejętności ze wszystkich, i za jego prawo jazdy na wszystkie kategorie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemysl to Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.112.* 01.08.09, 16:54 "Pozdrowienia dla instruktorów, obyście dalej tak dobrze robili to co robicie;) I dla Pana Piotra M. za jego chyba najwyższe umiejętności ze wszystkich, i za jego prawo jazdy na wszystkie kategorie :D" Ale się uśmiałem. Miałem kilka godzin jazd z panem Piotrem M. i on zamiast normalnie uczyć to jakiś cyrk odwala. Lecą tylko gadki szmatki i gadanie o dupie marynie. Co to w ogóle ma być? Jeździłem z nim 10 godzin na puncie i 10 godzin zmarnowanych, dopiero jak się przesiadłem do peugota z innym instruktorem od razu poczułem zmianę. Popieram Killera, większość instruktorów to tylko goście, którzy jeżdzą byle wyjezdzic i zeby im zaplacili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr m... Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.238.* 01.08.09, 18:48 jak na pewno w 1 jezdzie tobie czlowieku powiedzialem i kazdemu mowie ze w kazdej chwili mozesz sobie instruktora zmienic...jak miales jakies ale do mnie to trzeba bylo mowic a nie ze gadalem o jakies bzdurach.. przyjdz i oddam tobie kase za 10 godzin.... nie wiedze problemu......a po 2 to niepisz glupot....jak cos masz do kogos to mow w oczy.... takich jak ty to zapewne moge tylko po prostej wozic....a nie po miescie..... tobie do mnie brakuje jak stad do konca twojego zycia.......:))))) masz zapewne wiedze dziecka 2 letniego bo niewiesz ktora strona prawa a ktora lewa.. wiec sie jeszcze DUUUUUZZZZZOOOOOO CHLOPIE UCZ I JESZCZE RAZ UCZ.. CZEKAM AZ PRZYJDZIESZ PO TE 10 GODZIN Z MILA CHECIA ZAPALCE ZA CIEBIE..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moje "złote" myśli Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 02.08.09, 17:34 Pfff... Ale Wy ludzie macie pomysły... A ja popieram Piotrka M., on sobie może mówić o przysłowiowej "dupie marynie", ale i tak robi swoje i uczy jeździć... Bo jak nauczył mnie jeździć to chyba każdemu da rady wpoić jakieś umiejętności, a że nie każdy po 10 godzinach jeździ jak Kubica to nie ma się co dziwić... Z resztą każdy instruktor na mniszej choć trochę się stara, żeby kogoś czegoś nauczyć, ale tu trzeba jeszcze chęci z obu stron... Więc jak ktoś sobie myśli, że posadzą go za kierownicą i będzie jeździł jak zawodowy kierowca to chyba trochę za bardzo żyje w świecie swoich marzeń... Najpierw trzeba chcieć się czegoś nauczyć, później od chęci do czynów, trzeba się tego czegoś nauczyć a na końcu mówić i krytykować co i jak... Pozdrawiam;** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypiornista Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 11:46 Przede wszystkim polecam instruktora Jacka Figlarskiego. Naprawdę w tym co robi jest geniuszem :) Nie tylko nauczy dobrze jeździć ale też pomoże wszystko załatwić. Proponuje zrobić nową wersję AutoMapy z głosem Pana Jacka, bo naprawdę w 'elce' nr 3 jeździło mi się znakomicie. Sam ośrodek też miło wspominam. Zajęcia teoretyczne to nie głupie i bezmyślne wykładanie przepisów tylko praktyczne przykłady. Z długim oczekiwaniem na jazdę to jest mit. Jeśli ktoś chodzi na zajęcia teoretyczne może rozpisać sobie jazdy i nie musi czekać. Fakt że do najlepszych instruktorów jest długa kolejka (ok. miesiąca) ale taka jest cena za jazdę z najlepszymi! Aha no i zdałem za pierwszym razem (teorie i praktykę) ;) na egzaminie jechałem tymi samymi ulicami co z Panem Jackiem wieeele razy, więc to też o czymś świadczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann-a Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.ptvk.pl 10.01.12, 10:20 dzien dobry ja uczylam sie z Panem jezdzic jestem wdzieczna za wszystko.uwazam;ze jest Pan wspanialym instruktorem i czloeiekiem.dziekuje za podwiezienie w zeszlym roku;po egzaminie.Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an-nna Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.ptvk.pl 14.01.12, 23:36 Witam Panie Piotrze ja uczylam sie u Pana 2-lata temu zdalam,jestem zadowolna,mysle,ze nauczyl mnie Pan jezdzic bardzo dobrze.czasem gdy czytam komentarze,co wypisuja o Panu jest mi przykro,ze mierza Pana swoja miara.Pozdrawiam anna.D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaranaanka:):) Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.09, 08:10 PAn PIOTREk murdza to bardzo przystojny insrtuktor ktory korzysta ze swojej pieknosci gdy ma jazde z mlodymi pustymi lalami.... POZDRO:D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 01.12.09, 20:28 <MIAZGA> ktoś chyba forum pomylił...;/ ten ostatni post jest daremny... Jak ktoś się chce nauczyć jeździć to się nauczy, i nikt nie musi tu niczego wykorzystywać, ani ujmować nikomu ineligenci określając "pustymi lalami"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia22? Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.08.15, 20:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.direct-adsl.nl 30.09.09, 19:16 Witam wszystkich przyszłych obecnych i byłych kursantów. Przeczytałem wiele opini na tej stronie i jestem w szoku jak czesto pada słowo "słyszalem ze......".Piszac opinie proponuje wszystkim piszacym opisac własne odczucia jakich doznali w czasie kursu w tym czy innym OSK.Ja osobiscie miałem okazje uczyc sie w OSK Mnisza i jestem bardzo ale to bardzo zadowolony.Juz wyjasniam dlaczego. Zanim zapisałem sie na kurs jezdziłem wiele lat bez prawa jazdy i realia sa takie że to jak sie jezdzi w rzeczywistosci po polskich drogach a to czego ucza na kursie to 2 rózne swiaty.Na poczatku było mi ciezko gdyz złe przyzwyczajenia z polskich ulic nie wróżyły zdania egzaminu za pierwszym razem. Jednak determinacja,cierpliwość,profesjonalizm Jacka Figlarskiego u którego (na nowo) uczyłem sie jezdzić przyniosły wymierny efekt w postaci zdanego egzaminu (1 podejscie).Ja tez czekałem (2 m-ce) aby sie uczyć u p.Jacka ale było warto.Co do całego osrodka to wiem ze jest to profesjonalny osrodek szkolenia i juz w styczniu tam wróce aby rozpoczac nauke na kategorie C i D.Bardzo chciałym z tego miejsca podziekować wszystkim instruktorom z OSK Mnisza a w szczególności Jackowi Figlarskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 26.08.09, 16:21 Jestem właśnie po egzaminie i uważam, ze ośrodek na mniszej jest świetnym miejscem do nauki. Polecam w szczególności pana Jacka Figlarskiego oraz pana Grześka Szpakowskiego, z którymi miałam okazję współpracować. Bardzo miła atmosfera,a to, że instruktor czasami powie coś ostrzejszym tonem nie znaczy, ze jest straszny:) egzamin miałam z p. Burym i mimo tego, że [być może] próbował przestraszyć mnie swoim krzykiem na samym początku, zdałam i to za pierwszym razem. Więc warto się do tego przyzwyczaić, bo egzaminatorzy czasami próbują podejść bardziej w sposób psychologiczny, a trasy wcale nie są takie straszne. Osobiście na egzaminie jeździłam wszędzie tam gdzie z instruktorem. Więc nie było żadnego zaskoczenia. Pozdrawiam i życzę powodzenia na egzaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berni Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.jareks.net 07.09.09, 18:16 Ja również ukończyłam kurs na Mniszej i po 2,5 miesiącach miałam już prawo jazdy,dojeżdżałam na jazdy z Jarosławia,ale nie żałuję,bo się nauczyłam i zdałam u pana Burego.Dzień przed egzaminem tą samą trasą jechałam na jeżdzie z Jackiem Figlarskim(to świetny instruktor i wspaniały człowiek).Na Mniszej wszyscy instruktorzy to profesjonaliści ,moja koleżanka po 6 oblanych egz. po naukach w Jarosławiu wykupiła 5 godz. na Mniszej i dopiero zdała.Wszyscy moi znajomi po kursie w tym ośrodku zdawali za 1 razem,to o czymś świadczy...polecam równiez pana instruktora z seledynowego peugeota(miałam z nim 4 godz.) nie wiem jak sie nazywa,jego nazwisko tu na forum chyba nie padło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 23:50 Byłam kursantką na Mniszej.. teraz jestem kierowcą:) Egzamin zdany za drugim razem. Mnisza to ośrodek cieszący się sporą ilością kursantów- i czasami wynikają tam problemy przez burdel w papierach... ALE! NIE UCZY BIURO TYLKO INSTRUKTORZY... WIĘC.. szczególnie polecam i pozdrawiam dwóch instruktorów.. Piotra M. z niebieskiego punta(12):)) --uczy początkowe godziny, oraz Sebastiana K. czerwona 6. Miałam również przyjemność jeździć z panem Adamem K.(4) Pawłem A.(4) Andrzejem Sz.(8)oraz Jackiem K. Wszystkich instruktorów serdecznie polecam. Każdy z nich wpoił mi niezbędną wiedzę do sukcesu władania pojazdem;) Życzę powodzenia przyszłym kursantom oraz osobom, które są przed egzaminem! A!! o mały włos zapomniałabym o jednej ważnej sprawie! NIE KRZYCZCIE NA INSTRUKTORÓW - oni nie są niczemu winni :D hihihi mam nadzieję, że pomogłam.. w razie nieścisłości proszę pytać postaram się odpisać. Jeszcze raz pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 19:25 OSK Mnisza ? Odbyłam tam kurs i jestem bardzo zadowolona. Co prawda zdałam dopiero za trzecim razem, ale jest to wynik stresu i ogólnego nie skupienia się w danej chwili ;). Co do instruktorów najlepiej wypowiadać się o tych z którymi się jeździło, ja jeździłam z jednym i nie żałuje - Pan Jacek z Peugota nr 9 (dawniej nr3) ;).Wszystko potrafi świetnie wytłumaczyć, przemiły, cierpliwy i zawsze panowała z Nim super atmosfera podczas jazdy ;). Swój cały kurs a przede wszystkim osobę która nauczyła mnie jeździć bedę wspominała z dużym uśmiechem na twarzy, bardzo długo ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 195.205.209.* 13.10.09, 18:53 OSK MNISZa jest ok. Jestem tydzień po egzaminie i zdałam za pierwszym razem , a to dzięki panu Adamowi z 4 . Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły kursant Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 21:18 Witam :) Za 2 tygodnie mam zamiar zapisać sie na prawo jazdy. Znajomi polecają mi właśnie ośrodek na mniszej. Jestem całkowicie zielony i już na samą myśl sie denerwuje xd możecie mi zaproponować instruktora który odpowiednio przygotuje mnie do testów ? Aha i jeszcze jedno pytanko jaki koszt prawka jest w tym ośrodku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 195.205.209.* 23.10.09, 20:01 1000 pln , a do testów jak będziesz chodził na wykłady to przygotuje cię taki mały , starszy ,przemiły pan , on całą grupę przygotowuje, a duży udział w zdaniu testów będziesz miał Ty sam jak się przyłożysz to zdasz. Polecam ten osk, ja prawko mam w kieszeni po niecałych 2-ch miesiącach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.toya.net.pl 24.10.09, 15:46 OSK na Mniszej to zdecydowany lider wśród przemyskich osk. Kurs da się zrobić w miarę szybko. Ja jeździłam z Jackiem i polecam go wszystkim z całego serca! To się nazywa instruktor z powołania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszyna prosta Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 24.10.09, 16:14 Chciałem tylko powiedzieć, że wszystkich Wasa bardzo kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 13:34 wyhacz.gazeta.pl/Wyhacz/1,88542,7168627,Kurs_na_prawo_jazdy_bedzie_kosztowal_2_tysiace_zlotych_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berni Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.jareks.net 24.11.09, 16:51 Coś mi sie wydaje,że ten komentarz pochodzi od jednego z instruktorów OSK Mnisza,czy mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.238.* 24.11.09, 20:31 niby kto taki instruktor z mniszej napisal jak wiesz to pisz..?? ale na pewno zaden instruktor.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.236.* 27.11.09, 16:09 robiłam kurs na mniszej. swietny osierodek. jestem zadowolona ze swoich instruktorów. widze ze kazdy chwali p Figlarskiego ale inni instuktorzy tez sa bardzo fajni i mili. NP. PIOTREK MURDZA;) fajny sympatyczyny instruktor śmiechawski i dobrze uczy;) jazda z nim jest naprawde przyjemna;) POzdrawiam:) oraz pan STANISLAW SROKA świetny instruktor ktoremu naprawde zależy zeby zdał egzamin jego kursant;) Świetnie uczy;)Pozdrawiam;):) Odpowiedz Link Zgłoś
z_d_a_n_e Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? 29.11.09, 15:06  Początkowe godziny te najważniejsze miałam z Piotrkiem Murdzą (jeździ autem nr 12) i lepiej trafić nie mogłam, bardzo dobrze tłumaczy,spokojnie bez nerwów, w fajnej atmosferze można pożartować Słynie z pytania znaków kto jeździł ten wie:). Brakuje takich sumiennych instruktorów którzy by się tak przykładali. Szkoda że uczy tylko początkowych godzin a później już nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KURSANTKABYŁA Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.236.* 02.12.09, 21:58 ja robiłam kurs na mniszeji jestem zadowolona:) polecam p.piotrka murdze nr 12 i p.grzeska szpakowskiego nr7. jesli naprawde chcecie zdac to zapisujcie sie do nich. na 12 sa tylko poczatkowe lekcje ok 10godz;( POZDRAWIAM INSTRUKTORÓW;):). PS. A TEN KOMENTARZ O PUSTYCH PANIENKACH TO PISAŁA NAPRAWDE JAKAS PUSTA PANIENKA,SKORO MASZ COS DO INSTRUKTOROW ALBO KOGOS TO POWIEC IM A NIE UDZIELASZ SIE NA FORUM, BO BYLO TO ŻAŁOSNE:D;D;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berni Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.jareks.net 03.12.09, 18:24 chodzi mi o komentarz maszyny prostej nie mańka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursant Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.24.* 02.11.09, 22:56 Jak najbardziej można polecić ten ośrodek ;) Panie w biurze bardzo uprzejme i sympatyczne. Jeśli chodzi o instruktorów to mogę polecić tylko i wyłącznie PANA JACKA FIGLARSKIEGO ;) dzięki niemu nie miałem problemów z egzaminem. GOŚĆ JEST PO PROSTU THE BEST =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusantkaB Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.toya.net.pl 07.11.09, 17:53 Polecam ośrodek na Mniszej egzamnin zdałam za pierwszym razem. Na instruktora polecam pana Jacka Figlarskiego. Przykłada sie do swojej pracy i przynosi to dobre efekty zdającym egzamin :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były kursant Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 16:11 Powiem tak po co tak opisujecie tego Pana Jacka on może jest fajny ale dla dziewczyn bo nie wydziera się na was a jak przyjdzie mężczyzna to wydziera się jak by nie wiadomo kim był. A wy tylko opisujecie że on jest taki fajnie i wogóle ja polecam Pawła Artmana i Adama który jeździ na 4 razem z Pawłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁAKURSANTKA;) Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.236.* 28.11.09, 11:45 robiłam na mniszej kurs. chwale sobie bardzo;) mili instuktorzy, jezdziłam z wieloma instruktorami bo robiłam w okresie wakacji. polecam PANA DARKA KOHUTA ORAZ PANA STANISŁAWA SROKE;) JEZELI NAPRAWDE WAM ZALEZY NA ZDANIU PRAWAJAZDY TO ZAPISUJCIE SIE DO NICH;) POLECAM;) POZDRAWIAM INSTRUKTORÓW;):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.09, 23:22 Jestem wlasnie po wczorajszym zdanym egzaminie i wszystkim zainteresowanym robieniem prawka polecam instruktora Jacka F. auto nr3, chwile musialam poczekac zeby dostac sie do niego na jazdy, ale jak juz wsiadlam za kierownice to wiedzialam ze nikt inny tak mnie nie wyszkoli jak on.Jest profesjonalista w kazdym calu, zaangazowany, cierpliwy i mistrzowsko tłumaczy a przy tym wspaniały człowiek.Wielkie podziekowania!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdane Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.236.* 11.12.09, 20:17 plecam P.Sroke z auta nr 2;)pozdrawiam instruktora:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.109.* 23.12.09, 15:49 najlepsi instruktorzy z mniszej, to P. Jacek Figlarski i P. Grzesiu Szpakowski ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina:))) Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 23.12.09, 20:50 ja z mojej strony mogę polecić Piotra Murdze(nr.12)oraz Grześka Szpakowskiego(nr.7) bardzo fajni instruktorzy a co najważniejsze potrafią wszystko wytłumaczyć i wspaniale nauczą jeździć...ich cenne wskazówki oraz ich samych zapamiętam na zawsze...dziękuje:]:))(ps.postaram się nie przekraczać zbytnio prędkości hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 23.12.09, 20:53 Dzisiaj zdałam egzamin, za 3 podejściem... Może nie jest to jakiś świetny wynik, ale osobiście jestem bardzo zadowolona, bo wiem, że moi instruktorzy a mianowicie, Piotrek M.(12) oraz Patryk G.(1) świetnie przygotowali mnie do praktycznego egzaminu. Pierwsze dwa podejscia oblalam na wlasne zyczenie,bledy byly naprawde banalne ale wiem ze tylko ja i moje nerwy na tym zawazyly. Także juz po raz n-ty dziekuje im za nerwy wlozone w moja nauke i naprawde, polecam tych dwoch instruktorow, bo potrafia perfekcyjnie przygotowac do egzaminu w bardzo milej atmosferze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.236.* 27.01.10, 14:44 Pozdrawim Sebastiana <auto nr6> zdalam za 2 razem;);)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.9.* 20.12.11, 20:54 tez z nim jezdze pozdrawiam rowniez super jest tylko jak on ma na nazwisko zeby polecic dalej:) egzamin przede mna Odpowiedz Link Zgłoś
justyniolek92 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? 19.04.10, 17:56 jeździłaś z Piotrem M. on jezdzi sam. nr 12 z tego co wiem to punto , czyli musi z kims dizleic jeszcze peugota ? dlugo sie czeka u niego na jazda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudakocica25 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 25.04.10, 21:53 Robiłam kurs na Mniszej i czytając opinie niektórych osób po prostu chce mi się śmiać ,rozbawiła mnie opinia osoby X na temat Piotrka a jednocześnie zaskoczyła X jeżeli jesteś taki (taka) mocna(Y) aby obrażać kogoś to powiedz w twarz a nie za plecami. Nie zgadzam się z Twoim zdaniem! Jest bardzo miłym i fajnym instruktorem i mimo paru godzin powiem że dobrze uczy ,jeździłam też z innymi instruktorami ale takich instruktorów jak On mogłoby być więcej ,Pozdrowienia dla Piotrka Murdza ,Marka Walczyk i Pani Beaty Bugiera -Polecam Wam Piotrka nie powinniście żałować pojeździj i przekonaj się sam ,Bożena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.109.* 15.01.10, 22:19 czy moze mi ktos powiedziec, jak nazywa się Pan z samochodu nr. 1 ? bardzo proszę ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.238.* 16.01.10, 22:32 PATRYK MA NA IMIE.. NAZWISKO NA G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 26.01.10, 19:22 Patryk Gulik. Super gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 26.01.10, 19:50 O ja bardzo chcialam pozdrowic właśnie Patryka. <sam nr1> Jest to bardzo młody instruktor ale naprawde ma cierpliwosc i bardzo dobrze uczy. Ja wyjezdzilam z nim wszystkie 30 godzin. Niestety zdalam za 3 razem ale tylko z wlasnej glupoty. Polecam wlasnie tego instruktora:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 14:58 warto wejść na tą stronkę i poczytać www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100127/NAUKAJAZDY/641894534 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszla kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.109.* 10.02.10, 14:46 chciałabym sie dowiedziec czegoś więcej na temat Pana Jacka Figlarskiego. słyszałam że bardzo dobrze uczy, ponoc najlepszy instruktor na mniszej.. mam zamiar się do Niego zapisać, więc chcę się dowiedzieć jaki jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.238.* 10.02.10, 17:01 owszem jest dobry ale jeździ tylko po godzinie więc robienie u niego prawka automatycznie się wydłuża. Jeśli już mam polecać a jeździłam z kilkoma instruktorami to najlepiej uczą i tłumaczą Grzesiek Sz. i właśnie Jacek, reszta instruktorów tacy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idol JAZDY Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.238.* 10.02.10, 18:51 hahha baska rozbawiałaś całe forum.. instruktorzy to sa ludzie i nikt nie jest taki sobie! lecz CZŁOWIEKIEM TYLKO... Tacy sobie LUDZIE JAK TY wlasnie jezdza ale po ulicach i widac jaka jest BEZMYSLNOŚĆ I NIEUPRZEJMOSC JEZDZENIA.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.238.* 10.02.10, 20:59 pisząc tacy sobie miałam na myśli że nie wykazali się niczym szczególnym, nie miałam nic złego na myśli więc nie rozumie takiego oburzenia z twojej strony P.S.właśnie widzę kto tu jest bezmyślny i nieuprzejmy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idol JAZDY Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.238.* 10.02.10, 21:25 basiu ja ciebie doskonale rozumiem i nic niemam do ciebie wiec troche zle okreslilas ludzi ze nie wykazali sie niczym szczegolnym.. na pewno pokazali tobie manewry ktore sa wazne do zdania egzaminu uczyli jazdy po miescie ale wiesz okreslenie tacy sobie..? troche nie fer do wykonywanej przez instruktorow pracy przeciez kazdy instruktor chce jak najwiecej przekazac wiedzy uczacej sie osobie ale nieraz tak sie nieda w 1 czy 2 godziny pokazac wszystkiego... wiec jak juz kilu obskoczylas instruktorow to na pewno od wszystkich sie czegos nauczylas ps. i juz sie tak niezlosc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.238.* 11.02.10, 11:54 bla bla bla piękną mowę obrończą puściłeś drogi panie idol ja i tak wiem swoje i myślę że wiele osób się ze mną zgodzi jedni przykładają się bardziej drudzy mniej to tyle na ten temat i też pozdrawiam :)życzę dobrych wyborów przyszłym kursantom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 188.33.161.* 10.02.10, 22:56 moja odpowiedz bedzie krotka: czeka cie bardzo ciekawy miesiac zycia:))))))))))z mila checia bym sie wrocila na kurs i do Pana Jacka koniecznie do Pana Jacka:)ale jakos glupio sie wracac skoro za pierwszym razem zdalam i jazda to czysta przyjemnosc dziekuje raz jeszcze za nauke P.Jacku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.109.* 11.02.10, 16:30 juz się doczekać nie mogę.. :) powiedzcie mi jeszcze, da się z nim porozmawiać?? pośmiać? bo nie chce jeździc i słuchać tylko 'w prawo, w lewo', tym bardziej ze jestem raczej rozrywkową osobą ;> :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 109.243.163.* 11.02.10, 19:58 zagada cię na śmierć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.109.* 11.02.10, 20:05 a Grzesiek SZpakowski? równiez słyszałam że fajny ;>;d młody i ciaaacho :D w sumie Jacek Figlarski też przystojnyy.. mniaaam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.luknet.pl 12.02.10, 20:51 Przyszła kursantko z Twoich wypowiedzi to wynika, że nie o samą naukę jazdy Tobie chodzi....;P Zapisz się do <idola Jazdy>,to się nauczysz jeździć...;)))A na "ciachooo" to się do cukierni wybierz... Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 79.139.109.* 13.02.10, 09:40 no ale sama/sam przyznaj, że o wiele lepiej sie uczyc jeździć w miłym towarystwie.. tym bardziej z kimś młodym.. no i przyjemnie gdy jest przystojny.. :D no i oczywiście musi byc dobry w tym co robi.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :* Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 20.02.10, 12:10 To ja polecam ci Patryka Gulika... Miłe towarzystwo i dabra nauke masz jak w banku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.24.* 25.06.10, 20:15 Hmm.... Ciekawe czy chcesz się nauczyć jeździć samochodem??? Czy być "panną na jeden numerek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odmadzia Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.236.* 05.03.10, 20:29 a ja powiem tak: kazdy instruktor Cie nauczy jezdzic,za ile godz sie nauczysz jezdzic to zalezy jak on wytłumaczy ci technike jazdy i jak ty ja pojmiesz... Ja pozdrawiam GRZESIA <NR7> super gość.. on mnie bardzo dobrze przygotował do egz. zdalam za 1 razem:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 14:18 Polecam wszystkim ten ośrodek ;) Super atmosfera i duża zdawalność za 1-wszym razem... Z instruktorów to polecam braci K... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 23:34 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia o panu P.M Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.236.* 30.10.10, 12:19 jezli wyzywacie instuktorow to zastanowcie sie co piszecie. piotrek m jest super instruktorem z ktorym mozna nauczyc sie jezdzic w milej atmosferze. a jezeli komus nie pasuje to niech sie przeniesie na inne auto. ja z nim jezdzilam i jestem zadowolona. mam mile wspomnienia z kursu. a jezeli sie drze na ciebie to pewnie jestes takim tumanem ze nie umiesz jezdzic i nerwy mu pewnie siadaja:P pozdrawiam Piotrka i Patryka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE POLECAM!!! Re: OSK eLdar Przemyśl IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.10, 11:17 UWAGA nie polecam osk eLdar w Przemyślu robiłam tam kurs i jestem bardo zawiedziona 2 auta na cały "ośrodek" codzienne spóźnianie się na jazdy wystarczy policzyć przy 30 godzinach kazde spóźnienie się o 5min i skrócenie lekcji o 5mni to się równa 3h przy całym kursie jest to bardzo dużo a i jeszcze trzeba doliczyć częste załatwianie prywatnych spraw typu pójście do bankomatu, zawieść syna do szkoły, kupno cześć do auta, itp. nie będę wszystkiego wymieniać bo szkoda czasu i tak przez cały kurs, jeszcze raz nie polecam taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden idol Re: OSK eLdar Przemyśl IP: 83.1.238.* 29.03.10, 22:07 to dlaczego nie zapisalas sie do najlepszych czyli na MNISZA 13 AUT... 25 INSTRUKTORÓW... ITD... TYLKO GDZIES JAKIS ELDAR... MNISZA GORA ZAWSZE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.04.10, 14:16 Dla mnie najlepszy instróktor to pan Jacek Figlarski to dzięki niemu zdałem za pierwszym razem. Wielkie dzięki mu za to.Bardzo dobra szkoła i najlepsi instróktorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 18:37 A ja lubię pana Wojtka:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
justyniolek92 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? 19.04.10, 17:58 a słyszałas moze o panu Piotrku Murdze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazja Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.237.* 19.04.10, 21:43 co sądzicie o P.Murdze? wie ktoś o co chodzi z tym, ze początkowe godziny są na puncie? długo trzeba czekać u niego na jazdę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.238.* 19.04.10, 22:23 zdecydowanie odradzam! jazdy z nim to porażka a jego kompletny brak rozumu jest żenujący!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.M. Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.238.* 19.04.10, 22:45 ODRADZAC TO MOZESZ A CZY PORAZKA CZY NIE TO TYLKO SWIADCZY O TOBIE A NIE O MNIE.. A CZY MI BRAK ROZUMU TO POWIEM TOBIE NIEWIEM KIM JESTES ZE TO TY NIEMASZ I NIGDY NIE BEDZIESZ MIEC ROZUMU.... JAK MASZ COS DO MNIE TO PRZYJDZ I POWIEDZ W TWARZ.. JA CIEBIE NIE OKRESLAM WIEC TY KOMETARZE ZACHOWAJ DLA MAMY .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 22:58 nastepna wsciekła walmoncica nawija sama do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann-a Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.ptvk.pl 10.01.12, 14:41 Dobry Panie Piotrze.ja chcialabym powiedziec ;ze jest Pan wspanialym instruktorem oraz czlowiekiem .Jestem bardzo wdzieczna za wsystko czego mnie Pan nauczyl.Prosze nie przejmowac sie tym co pisza.Przy okazji dziekuje za podwiezienie gdy wracalam z egzaminu,pozdrawiam cieplo.A. Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca29 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? 19.04.10, 23:29 X zadnej konkretnej odpowiedzi nie dales jak widzisz i czytasz to forum to opinie sa uzasadnione i mowia o kims albo dobrze albo zle i maja za zadanie intresujacym ludziom pomoc ty albo komus robisz na zlosc albo komus chcesz opinie zepsuc i nieudaje sie tobie to zrobic jak widzisz kazdy podpisuje sie i pisze konkretnie o danej osobie wiec ty badz tez odwazny i napisz co instruktor zrobil lub niezrobil ze masz taka opinie.. czyli nazywam sie tak i tak jezdzlem z tym i tym odradzam ze mowi to i to uczy tak i tak wtedy ktos wogole ciebie zrozumie twoja intencje pisania komentarzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka999 Re: do justyniolek92 IP: 83.1.237.* 20.04.10, 17:44 w sumie ja mile wspominam jazdę z panem Piotrem.Faktycznie duzoo mówi ale w samochodzie jest śmiesznie ,a nie jakaś zamuła przez godzinę;/. zawsze po jeździe można się o wszystko zapytać, nie ma z jego strony takiej olewki jak u innych, bo twój czas minął to kierunek mnisza i do widzenia, a jeździłam z takim co ciągle załatwiał jakieś prywatne sprawy wiec reasumując polecam Piotrka:) Odpowiedz Link Zgłoś
justyniolek92 Re: co sądzicie o ??? 20.04.10, 17:53 hymm powyższa wymian zdań mnie dość rozbawiła xd szkoda tylko, że nie dowiedziałam się konkretów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.M. Re: co sądzicie o ??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.04.10, 19:20 JAK COS KONKRETNIEJ CHESZ SIE DOWIEDZIEC NA TEMAT JAZD TO MOZESZ SIE MNIE ZAPYTAC ODPOWIEM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazja Re: co sądzicie o ??? IP: 83.1.237.* 20.04.10, 22:37 U pana na jazde też trzeba czekac tydzien? albo dluzej... i jezdzi pan tylko na puncie poczatkowe godz.? zeby pozniej uczyc sie na peugocie to trzeba do kogos innego sie zapisywac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.M. OSK MNISZA IP: 83.1.238.* 20.04.10, 23:04 PODAJE SWOJE GG 8431534 WIEC ZAKLIKAJ I POWIEM WSZYSTKO... JAKBY MNIE NIE BYLO ZOSTAW WIADOMOSC ODPISZE.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.m. Re: OSK MNISZA IP: 69.162.71.* 25.04.10, 09:50 SPIERDALAJ GÓWNO UCZYSZ I TYLE PIERDOL SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś