Gość: lucki IP: *.mpowercom.net 11.11.03, 23:54 Mam nadzieje ze defenitywnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ouimet Re: Huuuura !zamkneli Jaslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 12.11.03, 00:11 Cale????? Odpowiedz Link Zgłoś
truskawusia Re: Huuuura !zamkneli Jaslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.11.03, 08:15 Gość portalu: ouimet napisał(a): > Cale????? Co? Jasło miastem zamkniętym? To teraz tam czeba z przepustką jechać jak w 1981 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasłość jasielska Re: Huuuura !zamkneli Jaslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 13:35 Nie z przepustką ale z paszportem trza do Jasła jechać. No i wizę mieć trzeba a te tylko baaaaaaardzo bogatym wydajemy. Niech żyje wolne i niepodległe miasto Jasło !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jojo81 Lucki ?! 12.11.03, 14:13 Kolego Lucki - dzięki internetowym badaniom wskaźnika inteligencji narodu Polskiego ograniczono osobom poniżej 40 IQ dostęp na co bardziej inteligentne fora ze szczególnym uwzględnieniem forum Jasło. Jeśli nie widzisz forum Jasło a co najważniejszcze cieszysz się z niego zniknięcia znaczy to że spełniasz kryterium i dostałaś bana za niski wskaźnik. Na Twoim miejscu siedziałbym cicho i zastanawiał się czy nie zająć się upawą ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Lucki ?! 14.11.03, 23:52 Biedny Lucki... :) Pozdrowienia dla Starej Gwardii Forum Przemyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Lucki ?! 15.11.03, 06:40 Lucki nieźle dokładał Harnasiemu a każdy kto tej zarazie dołożył powinien być noszony na rękach......co by nie napisał potem. Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Lucki ?! 15.11.03, 16:42 A w takim razie ... czy do harklowej i wójtowej nie da się już przez jasło ? ;) Pozdrawiam kolegów z przełomu małopolski i podkarpacia ... ;) Zapraszamy do nas ;) pro Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne zaproszenie?? jasła? 15.11.03, 17:42 promilek_ver_bezwykrzyknikowa napisał: > Pozdrawiam kolegów z przełomu małopolski i podkarpacia ... ;) > > Zapraszamy do nas ;) No to piwko w takim razie wyjeżdża! Z tego forum! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: PIWKO ??? 15.11.03, 17:58 Nie wyjeżdżaj !! Zapraszani byli tylko koledzy. Ja nie czuję się zaproszona.Nie będę tu zakłócać spokoju Piwka. Zaglądam tu tylko ze względu na dawną wirtualną przyjażń z Gofą i Wookiem. Odezwałam się na tym forum po wieeelu miesiącach.......i niepotrzebnie. Pozdrawiam z Jasła Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa A ty cicho będziesz ? 15.11.03, 18:34 Zapraszałem jasło ... Tylko wizy zróbcie sobie na pisanie tutaj ;) BO kto to wie, czego napisanie posta na przemyslu teraz wymagac bedzie ? Rzeszow zalatwil nam ekskomunike .... Jaslo nas wyklina od zdrajcow ... wszechpolacy bija kazdego w morde ... gofa i wook znikli gdziesik ... Koniec swiata ... pro Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wstyd ! wstyd wstyd! 15.11.03, 18:54 Nawaliłam pustych postów. Cóż pewnie to moja wina (jak zwykle). Zapomnialam co chciałam Ci Promilku odpowiedzieć ( z tych nerw,kurcze ). Pozdrawiam i zapraszam w imieniu własnym i w imieniu jasielskich facetów (nie sądzę by mi mieli to za złe) na nasze fora. Dawniej, dawniej.....że wrzucę tu wspomnienia kombatanta......fora..Jasło, Przemyśl i Mielec wspierały się i pomagały sobie ......a potem : (dzieci nie czytać).......wszystko się spierdoliło. Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: wstyd ! wstyd wstyd! 15.11.03, 21:29 To ludu pracujący podkarpacia ;) Naprawiamy ;) pro Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: A ty cicho będziesz ? 15.11.03, 18:53 promilek_ver_bezwykrzyknikowa napisał: > Rzeszow zalatwil nam ekskomunike .... Jaslo nas wyklina od zdrajcow ... Kto Was wyklął od zdrajców ?? Gdzie ??? Dawać go tu - bedziem prać !!! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: A ty cicho będziesz ? 15.11.03, 21:29 a nie wiem .. tak sobie powiedziałem ... ale z tą ekskomuniką to na bank ;) pro Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: PIWKO ??? 16.11.03, 17:42 0kowita napisała: > Zaglądam tu tylko ze względu na dawną wirtualną przyjażń z Gofą i Wookiem. dziękuję m.a.r.y.s.i.u. :) też szukaliśmy Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: PIWKO ??? 16.11.03, 21:17 No i znależliście. Nic tu po piwku. Pa-pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też lubię Re: PIWKO ??? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 22:18 I tak,oto z powodu,a może dzięki zamknięciu Jasła,spotkali się starzy znajomi. Proszę zwrócić uwagę:promilek,piwko,okowita; forum przemyskie jak widać jest najmocniejszym procentowo! Może będzie weselej? Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: PIWKO ??? 17.11.03, 12:40 Ja to sobie wypraszam ;> Ja jestem procencik w ukryciu .. a nie jakiś tam promilek ;) Pełna konspiracja ;> pro Odpowiedz Link Zgłoś