Dodaj do ulubionych

Huuuura !zamkneli Jaslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.mpowercom.net 11.11.03, 23:54
Mam nadzieje ze defenitywnie!
Obserwuj wątek
    • Gość: ouimet Re: Huuuura !zamkneli Jaslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 12.11.03, 00:11
      Cale?????
      • truskawusia Re: Huuuura !zamkneli Jaslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.11.03, 08:15
        Gość portalu: ouimet napisał(a):

> Cale?????

Co? Jasło miastem zamkniętym? To teraz tam czeba z przepustką jechać jak w 1981
        roku?
        • Gość: jasłość jasielska Re: Huuuura !zamkneli Jaslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 13:35
          Nie z przepustką ale z paszportem trza do Jasła jechać.
          No i wizę mieć trzeba a te tylko baaaaaaardzo bogatym wydajemy.

Niech żyje wolne i niepodległe miasto Jasło !!!!!!
          • jojo81 Lucki ?! 12.11.03, 14:13
            Kolego Lucki - dzięki internetowym badaniom wskaźnika inteligencji narodu
            Polskiego ograniczono osobom poniżej 40 IQ dostęp na co bardziej inteligentne
            fora ze szczególnym uwzględnieniem forum Jasło. Jeśli nie widzisz forum Jasło
            a co najważniejszcze cieszysz się z niego zniknięcia znaczy to że spełniasz
            kryterium i dostałaś bana za niski wskaźnik. Na Twoim miejscu siedziałbym
            cicho i zastanawiał się czy nie zająć się upawą ziemi.
            • georghe Re: Lucki ?! 14.11.03, 23:52
              Biedny Lucki... :)
              Pozdrowienia dla Starej Gwardii Forum Przemyśl.
              • 0kowita Re: Lucki ?! 15.11.03, 06:40
                Lucki nieźle dokładał Harnasiemu a każdy kto tej zarazie dołożył powinien być
                noszony na rękach......co by nie napisał potem.
                • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Lucki ?! 15.11.03, 16:42
                  A w takim razie ... czy do harklowej i wójtowej nie da się już przez jasło ? ;)

Pozdrawiam kolegów z przełomu małopolski i podkarpacia ... ;)

Zapraszamy do nas ;)

pro
                  • piwo_nuklearne zaproszenie?? jasła? 15.11.03, 17:42
                    promilek_ver_bezwykrzyknikowa napisał:
                    > Pozdrawiam kolegów z przełomu małopolski i podkarpacia ... ;)
                    >
                    > Zapraszamy do nas ;)

No to piwko w takim razie wyjeżdża! Z tego forum!
                    • 0kowita Re: PIWKO ??? 15.11.03, 17:58
                      Nie wyjeżdżaj !!
                      Zapraszani byli tylko koledzy.
                      Ja nie czuję się zaproszona.Nie będę tu zakłócać spokoju Piwka.

Zaglądam tu tylko ze względu na dawną wirtualną przyjażń z Gofą i Wookiem.

Odezwałam się na tym forum po wieeelu miesiącach.......i niepotrzebnie.

Pozdrawiam z Jasła

• promilek_ver_bezwykrzyknikowa A ty cicho będziesz ? 15.11.03, 18:34
                        Zapraszałem jasło ...

Tylko wizy zróbcie sobie na pisanie tutaj ;)

BO kto to wie, czego napisanie posta na przemyslu teraz wymagac bedzie ?

Rzeszow zalatwil nam ekskomunike .... Jaslo nas wyklina od zdrajcow ...
                        wszechpolacy bija kazdego w morde ... gofa i wook znikli gdziesik ...

Koniec swiata ...

pro
                        • 0kowita Re: Promilku !!!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.03, 18:38
                        • 0kowita Re: A ty cicho będziesz ? 15.11.03, 18:38
                        • 0kowita Re: A ty cicho będziesz ? 15.11.03, 18:42
                          • 0kowita Re: wstyd ! wstyd wstyd! 15.11.03, 18:54
                            Nawaliłam pustych postów. Cóż pewnie to moja wina (jak zwykle).

Zapomnialam co chciałam Ci Promilku odpowiedzieć ( z tych nerw,kurcze ).

Pozdrawiam i zapraszam w imieniu własnym i w imieniu jasielskich facetów (nie
                            sądzę by mi mieli to za złe) na nasze fora.

Dawniej, dawniej.....że wrzucę tu wspomnienia kombatanta......fora..Jasło,
                            Przemyśl i Mielec wspierały się i pomagały sobie ......a potem :

(dzieci nie czytać).......wszystko się spierdoliło.
                            • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: wstyd ! wstyd wstyd! 15.11.03, 21:29
                              To ludu pracujący podkarpacia ;) Naprawiamy ;)

pro
                        • georghe Re: A ty cicho będziesz ? 15.11.03, 18:53
                          promilek_ver_bezwykrzyknikowa napisał:

> Rzeszow zalatwil nam ekskomunike .... Jaslo nas wyklina od zdrajcow ...

Kto Was wyklął od zdrajców ?? Gdzie ??? Dawać go tu - bedziem prać !!!
                          ;]
                          • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: A ty cicho będziesz ? 15.11.03, 21:29
                            a nie wiem .. tak sobie powiedziałem ... ale z tą ekskomuniką to na bank ;)

pro
                      • gofa Re: PIWKO ??? 16.11.03, 17:42
                        0kowita napisała:

> Zaglądam tu tylko ze względu na dawną wirtualną przyjażń z Gofą i Wookiem.

dziękuję m.a.r.y.s.i.u. :) też szukaliśmy Ciebie!
                        • piwo_nuklearne Re: PIWKO ??? 16.11.03, 21:17
                          No i znależliście.
                          Nic tu po piwku.
                          Pa-pa.
                          • Gość: też lubię Re: PIWKO ??? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 22:18
                            I tak,oto z powodu,a może dzięki zamknięciu Jasła,spotkali się starzy znajomi.
                            Proszę zwrócić uwagę:promilek,piwko,okowita; forum przemyskie jak widać jest
                            najmocniejszym procentowo! Może będzie weselej?
                            • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: PIWKO ??? 17.11.03, 12:40
                              Ja to sobie wypraszam ;>

Ja jestem procencik w ukryciu .. a nie jakiś tam promilek ;)

Pełna konspiracja ;>

pro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka