ksara44 14.04.06, 15:27 w CZO Alan Rickman nie jest juz taki jak w KF..... az mi przykro to pisac :-( nie ma tego blysku w oku....a moze to wina ujec? :-)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emeina Re: Snape sie starzeje :-(((( 16.04.06, 10:43 Poczekajmy do momentu, kiedy Snape będzie miał trochę bardziej rozbudowaną rolę :) może to będzie siódma część? Tutaj raptem powiedział może ze dwa zdania! ;))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
ewengarda Re: Snape sie starzeje :-(((( 16.04.06, 17:19 No, w czwartym tomie Snape ma jednak problem - jego Mroczny Znak, martwy od lat, zaczyna budzic sie do zycia - nic dziwnego, ze stres mu i blysk w oku przygasil... Odpowiedz Link
kasztannova bzdety 17.04.06, 19:13 No nie! Jak można mówić że Alan Rickman nie ma błysku w oku!!!! Mnie się podobał - nawet jak na te kilka sekund przez które pojawił się w filmie! To jak pierwszy zobaczył że coś z czarą ognia się nadal dzieje czy jak przyciska rozdzke do twarzy złapanego najwierniejszego sługi V /Croucha?/ Ech! Odpowiedz Link
kasztannova acha 17.04.06, 19:15 No i poza tym przecież oni i tak coś mu robią z oczętami w tych filmach, bo on nie ma czarnych jak tunele bez końca, tak że albo szkła kontaktowe albo na kompie coś kombinują... Odpowiedz Link
ksara44 Re: Snape sie starzeje :-(((( 18.04.06, 01:35 no rozdzka pieknie nagniata, moze i mnie tak nagniesc, niekoniecznie na policzku :-))) a co do oczu- pamietacie scene z 1 czesci, przy stole -az mam ciary na samo wspomnienie, w ogole caly KF to te jego oczy ..oczy..oczy i powiewanie czarnym plaszczem, ech.... Odpowiedz Link
langolier_maximus Re: Snape sie starzeje :-(((( 18.04.06, 08:54 ;-))zaraz sie podloze wszystkim na forum..ale mam kaca po swietowaniu tego wielkiego chrzescijanskiego swieta ;-) wiec jestem troche bardziej niz szczera-no bo Rickman to juz stary facet!! 60-tka mu stuknela co sie dziwic.Kazdy facet po 50-tce dziadzieje nieodwracalnie i szybko co jest w istocie bardzo przykre..boeleje z tego samego powodu nad Oldmanem, w Leonie taki fanastycny cynicny psychol a dzis ech...juz nie to samo ;-) Odpowiedz Link
ewengarda Re: Snape sie starzeje :-(((( 18.04.06, 15:44 Wreszcie ktos mysli podobnie jak ja - Rickman jestr zwyczajnie nieco za stary do roli Severusa, ponad 20 lat od niego mlodszego w koncu - i to niestety widac, zwlaszcza w czwartym filmie. Odpowiedz Link
langolier_maximus Re: Snape sie starzeje :-(((( 18.04.06, 15:56 no wlasnie..Severus jest dosc mlody jak na faceta (niestety kobiety szybciej "babieją")..nawet 40-stka mu nie stuknela,wiec A.R wyglada troche..staro.No chyba, ze przyjąć hipotezę,że Sev prowadzil sie za mlodu "ostro" i teraz to wychodzi ;-) Odpowiedz Link
kasztannova e 18.04.06, 17:04 Dla mnie może mieć i 100 lat :D A poza tym - Snape miał przecieź ciężkie życie ;) A serio to było go bardzo mało w 4 części i nie mogę stwierdzić po widzeniu go kilka sekund czy nagle posunął się w wieku.., a właściwie to chyba od razu bym zauważyła że coś się zmieniło. :) Pozdrawiam /ps.: muszę przyznać że w tej 4 części wszyscy jakoś stracili na urodzie, są tacy obleśnawi - myślę że to przez reżysera/ Odpowiedz Link