regulus10 12.09.06, 17:55 Gdzieś na jakijś stronie(nie pamiętam już na jakiej słyszałem że Ginny prześpi jedną noc z Harrym w 7 części co wy na to?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eeela Re: Harry potter w łóżku z Ginny 12.09.06, 18:26 My nic na to, skoro nie znamy zrodla tej porywajacej informacji. Odpowiedz Link
regulus10 Re: Harry potter w łóżku z Ginny 12.09.06, 19:01 no więc źródło to to że Harry w tajemnicy za Ronem prześpi z Ginny jedną noc (sceny tylko od 16 lat) będzie dużo całowania tak jak Ron z Lavender. Odpowiedz Link
eeela Re: Harry potter w łóżku z Ginny 12.09.06, 19:50 Zrodlo informacji to miejsce, w ktorym dana informacje znalazles. Podajesz, ze znalazles ja 'gdzies na jakiejs_nie_pamietam_jakiej stronie. To nic nikomu nie mowi i nikt rozsadny nie potraktuje takiej plotki powaznie, wiec bez sensu pytac sie o czyjes zdanie w tej kwestii. Odpowiedz Link
regulus10 Re: Harry potter w łóżku z Ginny 12.09.06, 19:52 Aaaaaaaaaaaaaa! Znalazłem to w Grokin News gazecie amerykańskiej brachol mi ją przywiózł Odpowiedz Link
lavender14 Re: Harry potter w łóżku z Ginny 14.09.06, 11:44 No to chyba też ci nic nie napiszemy. To jest praktycznie nieosiągalne źródło. Odpowiedz Link
mrs.mcgonagall Re: Harry potter w łóżku z Ginny 19.09.06, 19:18 Może i sie z nia prześpi, ale nie jest powiedziane, że od razu muszą robić nieprzyzwoite rzeczy;) A poza tym jak sobie wyobrazasz scenę zarezerwowaną od 16 roku zycia? Będą strony z ksiażek wycinać, czy co? <śmiech> Odpowiedz Link
langolier_maximus Re: Harry potter w łóżku z Ginny 20.09.06, 18:10 no ta...a mi kolezanka kolezanki powiedziala,ze slyszla ,ze beda uprawiac seks oralny w toalecie szpitalu sw.munga. Odpowiedz Link
ewengarda Re: Harry potter w łóżku z Ginny 20.09.06, 19:55 Langolier_maximus - gratuluje okraglego, 4500 postu! Odpowiedz Link
langolier_maximus Re: Harry potter w łóżku z Ginny 20.09.06, 20:02 O!! a wiec juz tyle napłodzilam pod tym wydumanym nickiem ;-0... Odpowiedz Link
ewengarda Re: Harry potter w łóżku z Ginny 21.09.06, 20:16 langolier_maximus napisała: > O!! a wiec juz tyle napłodzilam pod tym wydumanym nickiem ;-0... coz, niestety, nie Ty, a my wszyscy - to byl 4500 post na naszym forum potterowskim. A nick moze byc - choc ja osobiscie wzdrygam sie, jak pomysle o cwiczeniach z laciny... Odpowiedz Link