agablues 14.06.04, 10:57 Nie wiem co się dzieje, nie mogę zrobić normalnego linka, więc zrobię tak. Tu jest link do albumu mojej Igusi foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=0&id=22595&zid=277293&r=0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.miniaczek Re: Album Igusi 14.06.04, 11:07 Witaj kochana Agusiu, tak bardzo sie cieszę, ze już jesteś z z nami. Codziennie czekam i czekać będę na Jole ;) Myślami i sercem jestem cały czas z Tobą i Jolusią. Wiem, że moja Zuzanka zaopiekowała się Igusią i Sylwusią...i teraz tworzą zgraną "paczkę" z innymi " naszymi" aniolkami. Codziennie modlę się, zeby dla nas wszystkich nadeszło lepsze jutro... P.S. nie wiem jak mogę zobaczyć album Igusi? Pozdrawiam cieplutko, Asia- mama Zuzanki Odpowiedz Link
agablues Re: Album Igusi 14.06.04, 11:12 Cześć Asiu, powoli wracam na forum, bo trudno powiedzieć, że do życia. Strasznie ciężkie dni nastały, dużo cięższe niż tydzień temu. Bo tydzień temu widziałam ją ostatni raz, trzymałam ją, głaskałam po buzi. Była taka słodka. Strasznie za nią tęsknię. żeby zobaczyć zdjęcia, trzeba kliknąć link, powinien się otworzyć album. Odpowiedz Link
mamakaroli Re: Album Igusi 14.06.04, 11:14 Aga klikam i się nie otwiera .Coś chce żebym się zalogowała. Przesyłam całuski. Odpowiedz Link
agablues Re: Album Igusi 14.06.04, 11:22 foto.onet.pl/albumy/album.html?id=22595&grupa=0&kat=15&a=agablues a teraz? Chciałam Wam ją pokazać Odpowiedz Link
mamakaroli Re: Album Igusi 14.06.04, 11:38 Aguś dziękuję ten link działa. To cudna dziewuszka. Odpowiedz Link
lenami1 Re: Album Igusi 14.06.04, 20:41 Wspaniała, słodka.. Dziekuję, że mogłam ją zobaczyć. Myśle o Was. Odpowiedz Link
sasha_m Re: Album Igusi 14.06.04, 11:23 Może ten link zadziała: foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=0&id=22595&k=10&q=Agablues&nxt=0 Słodka dziewuszka o ślicznym uśmiechu i mądrych oczkach. Tak strasznie szkoda :-((( Odpowiedz Link
asia.miniaczek do Agi 14.06.04, 11:28 Agusiu, ...łzy same mi płyną po policzkach, wiem dokładnie co teraz czujesz, myślisz i wiem jak bardzooo tęsknisz... Przeciez tak niedawno czułam dokładnie to samo... nie ma dnia , żebym nie płakała, nie myślała o mojej Zuzance i chociaż minęły 2 miesiące od Zuzanki odejścia ból i tesknota jest nadal ten sama... Wiem jak bardzo pomogłyście mnie, po odejsciu Zuzanki, dlatego chciałabym abyscie z Jolą, wiedziały, że zawsze możecie na mnie liczyć... Sciskam Was bardzo mocno i myślę o Was. P.S. Jeśli bedziesz się widziała z Jolą uściskaj i pozdrów Ją cieplutko ode mnie. Asia- mama Zuzanki. Odpowiedz Link
asia.miniaczek Re: do Agi 14.06.04, 11:32 Igusia jest prześlicznym aniołkiem... Sciskam cieplutko, Asia- mama Zuzanki. Odpowiedz Link
kartoflanka Re: Album Igusi 14.06.04, 14:49 czytam forum od niedawna, ale zdazylam poznac wasza historie. Miałas przesliczna coreczke. Wiesz czasem mi sie wydaje, ze takie maluchy wszystko wiedza i widza. Ze pamietaja jeszcze jak jest na "gorze". Twoja coreczka miala takie wlasnie madre wszystkowiedzace spojrzenie Odpowiedz Link
wrona72 Re: Album Igusi 14.06.04, 11:31 To cudowna i śliczna Dziewczynka. Nie potrafię wyrazić tego, jak bardzo mi przykro. Odpowiedz Link
lolka11 Re: Album Igusi 14.06.04, 12:22 Bardzo slodka i te piekne niebieskie oczy, ktore napewno na Ciebie , Ago patrza gdzies z gory. Trzymaj sie cieplo Dorota Odpowiedz Link
aniao3 Re: Album Igusi 14.06.04, 12:29 Sliczna, kochana kruszynka... I oczka miala dokladnie po Tobie... sciskam cie kochana anka Odpowiedz Link
marta_i3 Re: Album Igusi 14.06.04, 12:40 Śliczna dziewczynka! Oczy mi się przez łzy śmieją. Marta Odpowiedz Link
katse Re: Album Igusi 14.06.04, 13:31 dziekuje ze zechcialas ja nam/mi pokazac. dziekuje, nawet nie wiesz jak bardzo. Odpowiedz Link
vika411 Re: Album Igusi 14.06.04, 13:37 Dobrze Aga , ze wrocilas na forum.Jestem z Toba i innymi mamami calym sercem. Odpowiedz Link
agacz2905 Re: Album Igusi 14.06.04, 13:36 Bardzo dużo i często myślę o małej Idze i o Sylwii. Zaczęłam czytać to forum 4- 5 dni przed Ich odejściem. Wiem, ze to niczego nie zmieni - ale piszę- bardzo mi przykro. Z nikim o tym nie rozmawiam, tylko myślę o dwóch małych dziewczynkach a potem patrzę na moje dzieci i z pewnością jestem mniej nieszczęśliwym z powodu użalania się nad sobą i własna niepełnosprawnością człowiekiem... Aga!! Życzę Ci....czego Ty sobie życzysz. Niech się spełni! Niech Twoja Młodsza Córeczka wlewa jakimś magicznym sposobem Pokój w Twoją duszę. Przytulam wirtualnie Ciebie i Martę. Agnieszka P.S. To śliczne Dziecko, właśnie tak Ją sobie wyobrażałam. Odpowiedz Link
mmmj Re: Album Igusi 14.06.04, 13:59 Aga ja też dzięuję że pokazałaś nam Igusię... Jestem pod wrażeniem mądrych i dojrzałych oczu Igi... Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: Album Igusi 14.06.04, 13:59 Aga, Już jakiś czas temu przesłałaś mi zdjęcia Igusi, więc znałam Ją jakby "zaocznie". Dziękuję Ci za to jeszcze raz. Ale teraz, po poznaniu Ciebie - chcę napisać, że Malutka ma Twoje oczy - widać to szczególnie na zdjęciu podpisanym "oczy są zwierciadłem duszy" - te same ciemniejsze obwódki wokół jaśniejszego środka. Cieszę się, że napisałaś o pożegnaniu i pogrzebie. I zaglądaj jak najczęściej. Aga - gdyby coś - pisz. na priv. ewa Odpowiedz Link
aleksandraantek Re: Album Igusi 14.06.04, 14:08 Taka piękna Kruszynka. dziękuje że mogłam Ją zobaczyć. Ola Odpowiedz Link
ada16 Re: Album Igusi 14.06.04, 14:12 Jestem pod wrażeniem uroku Dziewczynki. Gdy czytałam o Twojej córeczce zastanawiałam się, czy widać po niej chorobę, jaka jest. TEraz pokazałaś nam wszystkim ,że była ślicznym, urokliwym maluszkiem . Dziękuję. Odpowiedz Link
siago1 Re: Album Igusi 14.06.04, 14:13 Dobrze, że już jesteś Gosia Chciałam zobaczyć Igusię, ale nic mi sie nie otwierało Odpowiedz Link
esqual Re: Album Igusi 14.06.04, 14:20 Wiem ,ze zazdrosc jest grzechem,ale zazdroszcze Bogowi,ze ma wokol siebie takie Sliczne Aniolki..Pozdrawiam Odpowiedz Link
ewa250 Re: Album Igusi 14.06.04, 14:20 sliczny Aniolek........ nie umiem napisac nic madrego.... duzo o Was mysle... Odpowiedz Link
malomi Re: Album Igusi 14.06.04, 14:32 Najpiękniejsze guju, guju na świecie. I Ania ma racje, oczka ma po Tobie. Całuję gorąco i ściskam Gosia Odpowiedz Link
mamamon Re: Album Igusi 14.06.04, 15:07 Sliczna Malutka. Ciesze sie, ze moglam ja zobaczyc. Jesli tylko moge, jestem z Wami myslami. Odpowiedz Link
s_t Re: Album Igusi 14.06.04, 15:47 Podziwiamy Cię. I podziwiamy Igusię - piękna dziewczynka. Bardzo nam przykro. Agnieszka i Sławek Odpowiedz Link
helena4 Re: Album Igusi 14.06.04, 16:28 Iga na zdjęciach jest tak pogodna i słodka, ż trudno uwierzyć, że już Jej z nami nie ma... Cieszę się, że mogłam Ją zobaczyć i poznać Wasza historię. Dużo się od Was nauczyłam i dzięki Wam zrozumiałam. Dziękuję. Myślę o Was b. ciepło, pozdrawiam. H. Odpowiedz Link
reszka2 Re: Album Igusi 14.06.04, 16:29 Aga, dziękuję za pokazanie nam Igusi. Jest urocza, taką ją sobie wyobrażałam... Odpowiedz Link
siago1 Re: Album Igusi 14.06.04, 21:54 Tak bardzo chciałam zobaczyć Igusię a nie udaje mi się Dlaczego? Czy ktoś mi może podpowiedzieć, co zrobić? Gosia Odpowiedz Link
lenami1 Re: Album Igusi 14.06.04, 21:57 Gosiu, Aga powtórzyła ten link w wiadomości z godz 11.22 Wejdz tam i daj znac czy widzisz a jak nie to podam Ci inaczej Odpowiedz Link
siago1 Re: Album Igusi 14.06.04, 22:50 No niestety wyświetla mi to samo czyli kwadraty z napisem IGA, ale bez podglądu i bez łapki Gosia Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: do siago1 14.06.04, 22:55 pozwoliłam sobie wysłać Ci link do tej strony na Twoje konto w gazecie. ewa Odpowiedz Link
siago1 Re: Album Igusi 14.06.04, 22:58 No - mam to śliczne Dziewczątko! Cudo!!!! Mój mąż wkroczył do akcji i dlatego mogę Ją zobaczyć. Dziękuję za tę mozliwość. Dziekuję Tej, która mi chciała w tym pomóc. Gosia Odpowiedz Link
bornholmka Re: Album Igusi 14.06.04, 21:54 Agusiu Twoja Igusia to piekne dziecko.Ma takie piekne niebieskie , madre oczka.Pisze o niej w czasie terazniejszym bo ona nadal jest , w Twoim sercu, myslach i w myslach nas forumowiczek. Sledzilam od poczatku Twoja historie,cieszylam sie kazdym jej nastepnym dniem i plakalam tez z Toba gdy odeszla. Moja corka tez jest chora nieuleczalnie ale...z ta choroba mozna zyc stosujac diete i bardzo uwazajac, ale zyc... Przesylam ci mnostwo usciskow, sily i wiary ze Iga jest tam szczesliwa. Odpowiedz Link
ma_juli Re: Album Igusi 14.06.04, 23:33 Aga... Zajrzalam dzis na watek i co widze? Tak strasznie mi przykro. Nie wiedzialam, ze Iga odeszla. Byla urokliwa dziewuszka. Przytulam Cie z calego serca. Wiesz, ja nie wierzylam, ze ona odejdzie... Bardzo, bardzo mi przykro. Dziekuje Ci, ze moglam ja zobaczyc Serdecznie adaZ Odpowiedz Link
socka2 Re: Album Igusi 14.06.04, 23:49 Aga, sliczny maluszek, cudne blekitne oczka i piekny usmiech - tak mi przykro, ze Igusia odeszla... Ania Odpowiedz Link
kokolores Re: Album Igusi 15.06.04, 00:37 Twoj przesliczny Aniolek. Aga,wprawdzie sie nie znamy ,ale dziekuje Ci ,ze moglam zobaczy twoja corcie i poznac jej (za)krotkie zycie!! Pozdrawiam Cie bardzo sedecznie !!0000000000000 Odpowiedz Link
hubcio14 Re: Album Igusi 15.06.04, 07:13 Igusia to sliczna dziewczynka. Całym sercem jestem z Wami. Pozdrawiam Dorota. Odpowiedz Link
danwik Re: Album Igusi 15.06.04, 08:59 Ja również pozwoliłąm sobie obejrzeć zdjęciątka Igusi... nieukrywam, że ze łzami w oczach :O(. Agusiu masz prześliczną córeczkę (celowo piszę w czasie teraźn. bo przecież Malutka była, jest i na zawsze pozostanie Twoją ukochaną córeczką)... Nie ma dnia, żebym nie pomyślała o Malutkiej i Króliczku ... agnieszka Odpowiedz Link