bunio1 Re: Nocne marki na forum 10.06.05, 01:50 Zapraszam Marteczku,gdzie Ty jestreś?. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranne marki na forum 10.06.05, 03:14 Martek już wyszedł z forum i zostałem sam. Odpowiedz Link
martek40 Re: Buniu!!! 10.06.05, 03:30 Raczysz żartować. Koniec miłej pogawędki na czaciku nie oznacza wcale, że mnie nie ma. Jestem... Gdyby nie wiatr i deszcz, to zapewne cieszyłabym swoje ucho pierwszym świergotem ptaków, a oczy łuną słońca szukującego się na poranną zmianę... Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
fibo1 Nocne marki na forum- Fibo do Nocnictwa 11.06.05, 03:21 Pozdrawiając wszystkie Marki i Nocniczki melduję jednocześnie, żem wrócił się na Ojczyzny łono godzin temu trzy. Więc od jutra na nocnikowe dyżury, a dziś- w bety po dwunastogodzinnej jeździe. I tylko jeszcze cieplutki uścisk... Spokojnej nocy! Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 15.06.05, 01:04 Witam wszystkich nocników ,niestety ja musze uciekać bo rano na zabiegi musze lecieć.Pozdrawiam TataiBunio,albo Bunio1. Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 16.06.05, 00:36 Hej! Pozdrowionka dla wszyskich sówek. Ja mogę dziś pobuszować dłużej bo jutro odroczka - zwolnienie znaczy. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 16.06.05, 01:44 Mamojaromira - uściski dla Ciebie:-) I dla reszty Nocników - o ile tu zajrzą:-))) I najważniejsze - Fibasie:-))) Aż piszczę z radości! Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 16.06.05, 01:59 Straszecznie miło, że ktoś, po nocy, uściski...dla mnie!!! Dle Ciebie też Penelino!!! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 16.06.05, 02:07 Och! Ja też muszę chyba udać się "gdzieś-tam". Może i mnie ktoś powita z takim entuzjazmem...Hi hi. Fibasku! :):):) Pozdrawiam serdecznie w deszczową noc, Nocniki kochane. PS. Pen, tylko piszczysz? :P Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 17.06.05, 00:51 Jestem i ciemność widze,gdzie jesteście?. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 17.06.05, 01:16 Jak to gdzie? Tu! W nocnej, prywatnej herbaciarni internetowej. Hi hi. Ja też widziałam ciemność. Dosłownie. Burza nad Krakiem przeszła ok.21-21.30, a prądu zabrakło ok. północy - dziiiiwne. Pozdrawiam serdecznie, cieplutko i jak tam jeszcze chcecie, kochane Nocniki. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 18.06.05, 02:05 Uściski nocne:-))) Coś tu cicho dziś ... P.S. Martek - a co byś chciała jeszcze??? Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 19.06.05, 03:27 A ja spać nie mogę, myśli nie pozwalają... Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 20.06.05, 01:10 Mamojaromira ... to może jak przytulę Cię wirtualnie, to myśli choć na moment będą spokojniejsze ... ? Życzę Ci tego z całego serca ... Pozdrawiam Marki i Nocniki:-) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 20.06.05, 01:06 Nocny marek o godzinie 1.05 wychodzi z forum,życze miłej nocy. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 20.06.05, 01:27 Witaj, Nemiki:-) Pozdrawiam Cię nocnie:-) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 20.06.05, 01:54 I ja odrabiam zaległości. Noc ciepła, nie pada, nawet wiać przestało... Tradycyjnie więc ciepłe, dobre myśli wypuszczam z pudełeczka: fiuu, niech lecą do Was- Nocniczki kochane. Pen, Martek: bardzo, bardzo Was miło tu czasem "zobaczyć". Dobrej nocy! Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 20.06.05, 02:34 Fibasku:-))) Super będzie, jak i Ty tu zajrzysz częściej, niż "czasem" :-))) Pozdrawiam Cię nocnie-deszczowo:-))) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 21.06.05, 02:05 Jestem:-) A Wy ??? Buziaczki dla Was, Nocniczki:-) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 21.06.05, 03:41 I ja! Ale już idę troszkę posapać, dobranoc wytrwałym :-))) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 21.06.05, 03:48 Oj, spóźniłam się na spotkanie, Fibasku... Miałam przerwę w dostawie...necika. Wrrr! Nie wiem, jak u Was, ale u mnie niebo różowieje, a ptaszki juz trenują gardziołka. Uwielbiam takie chwile. Pozdrawiam cieplutko, Nocniki kochane. Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 23.06.05, 00:34 Pozdrawiam wszystkie Nocne Istoty. Dziś już dzień ojca, więc wszystkim panom, dla których ten dzień będzie zabarwiony troską lub tęsknotą, życzę dużo siły i wewnętrznego słoneczka. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 23.06.05, 01:13 Ja Ciebie również pozdrawiam:-) I wszystkie Nocniki takoż:-))) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 23.06.05, 03:05 I ja wszystkich pozdrawiam serdecznie bardzo... Nostalgiczny dziś Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 24.06.05, 01:10 Witam wszystkich ,troszke posiedze ,ale będe uciekać bo rano musze wstać. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 24.06.05, 02:10 Buniu, witaj zatem w klubie. Ja też muszę rano wstać, hi hi. Pozdrowionka dla wszystkich Nocników. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 28.06.05, 02:15 Witam, pozdrawiam, ściskam i uciekam już:-) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 28.06.05, 03:01 Ostatnio pustawo tutaj... Z rzadka jakiś Nocnik się melduje... Ech... Pozdrawiam cieplutko. PS. Fibasku, gdzie jesteś? Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 29.06.05, 01:07 Nocniczki:-) Witajcie:-))) Martku, a o Pen to już niełaska zapytać? Ale masz rację - Fibasieeeee - gdzieżeś??? Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 29.06.05, 02:25 Jestem moje najmilejsze!!!! Tylko cuś mnie nostalgia ostatnio żre, więc siedzę cichutko w kąciku. Ale jestem już ciurkiem ze trzy tygodnie. Bardzo Was pozdrawiam serdecznie i cieplutko, ściskam krzepko całe Nocnictwo Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 29.06.05, 02:15 Witajcie nocniczki,dawno mnie tu nie było o tej godzinie i jestem witajcie. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 30.06.05, 01:09 Witam nocniki ,ale tu pusto zaraz będe spadać ,pozdrawiam Adam. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 30.06.05, 01:55 Bunio kochany, a czy wiesz, że popełniłeś diaboliczny post? Hi hi hi. Pozdrawiam cieplutko nocnych buszowników. Pen, moja miła, pytam o Ciebie... choć gadać to już ze mną nie chcesz... Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 30.06.05, 02:30 Buszuję. Kwiatuszki najmilejsze- pozdrawiam! Pen, Marteczku: jak smutno mieć imieniny... Odpowiedz Link
martek40 Re: do Fiba! 30.06.05, 03:21 Fibasku, toś Ty jeden z tych dwóch świętych, co to jednego dnia wznoszą toast...? Nie smuć się, Twoja Gwiazdeczka nie chciałaby tego... I nie tylko Ona z całą pewnością... Wszystkiego naj, naj, naj, Nocniczku kochany... Pozdrawiam... Odpowiedz Link
fibo1 Re: do Fiba! puk, puk - Marteczku! 01.07.05, 23:44 Marteczku drogi! Tak mi sie jakoś niechcący chlapnęło nocką ciemną... Bardzo to miłe, bardzo, znaleźć nagle w sieci taki liścik! Dziękuję, to wiele dla mnie znaczyło. Ja w ogóle internet troszkę magicznie i z niejakim osłupieniem traktuję, więc siurpryza tym większa. Dobra z Ciebie kobieta, dzięki raz jeszcze :-))) PS. sorki za ten bardzo serio post, od jutra się poprawię... Odpowiedz Link
penelina Re: Wyłącznie do Fibasa:-) 02.07.05, 00:06 Fibasku :-) ... A cóż ja Ci mogę rzec? Żebyś nie obiecywał poprawy, jeno zawsze był Sobą - z tym, co Ci w danej chwili w duchu gra? Że my tu zawsze murem z Tobą i za Tobą - i w zależności, od tego, co potrzeba - utulimy wirtualnie, wesprzemy; czy też - radośnie w plecy klepniemy? Tym cieplejszam dziś dla Ciebie:-) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Wyłącznie do Fibasa:-) 02.07.05, 22:34 Pen, moja droga! Trochę mi wstyd- wspaniałe dziewczyny po plecach klepią, otuchy dodają... Tym bardziej, że plecy już nie takie szerokie i brzucho w zastępstwie rośnie! Tak czy inaczej biorę przegłęboki wdech, klata wielka niebotycznie, ego też, jużem komandos, twardziel i men. I tylko nieznacznie paska popuszczę, tylko tabletki na urwany prawie biceps trzy razy dziennie przełknę w kąciku, emocje i uczucia wyślę do diabła... I już jestem gotów do awantury z całym światem! Hej, siwe włosy wysysają chyba resztki rozumu! Ciężko z samym sobą wytrzymać na dłużej! Pen! - dziękuję! Dobrze mieć przyjaciół! Odpowiedz Link
penelina Re: Fibas:-))) I reszta Kochanych Nocniczków:-))) 07.07.05, 00:37 Fibku:-) Całusek wirtualny dla Ciebie - o, taki :-)* Reszta ma ode mnie uściski:-) Bardzo, bardzo serdeczne:-) Odpowiedz Link
penelina Re: :-) 09.07.05, 00:52 Pozdrawiam Nocniczki i Marki:-) P.S. Martku, czy to Ty pukałaś? O 23,56 ??? Odpowiedz Link
martek40 Re: :-) 09.07.05, 03:06 A ja nie gorsza przecież. Też Was pozdrawiam, nocni wędrowcy. Tak cieplutko. PS. Yes, it was me. :) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 01.07.05, 00:47 No co też Ty opowiadasz, Buniu?! Jakie znowu pustki?! Przecież jestem. Jak zazwyczaj. I jak zazwyczaj pozdrawiam w tę, rozpoczynającą się dopiero, noc... Pozdrawiam cieplutko, najcieplej, jak tylko potrafię... Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 01.07.05, 00:58 Ja też się podłączam pod pozdrowionka:)))) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 01.07.05, 01:26 No i widzisz, Buniu? Tłoczno zaczyna się robić...:) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 05.07.05, 00:38 Nocniki wy na urlopach jesteście ,dobrze wam .Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 05.07.05, 01:36 No coś Ty, Buniu. Myślisz, że mamy epidemię urlopową? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 06.07.05, 00:51 Nocny marek melduje się .Ja jestem w Warszawie więc zaglądam tu. Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 13.07.05, 00:54 Noc to ciężki czas. Kiedy zapada cisza, milkną rozmowy i telewizor. Sprawy dnia codziennego zapadają w zasłużoną drzemkę aż do świtu. Budzi się wtedy to co głęboko schowane, przed ludźmi, przed światem, czasem przed samą sobą. Pytania bez odpowiedzi, tęsknota, rozpacz rozkwitają w mojej głowie jak potworne kwiaty i nie dają zasnąć. A jutro kolejny dzień zmagań z rzeczywistością i udawania, że wszystko już w porządku. Nie mama siły... Pozdrawiam wszystkie nocniki i te co tak lubią i te z przymusu. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 13.07.05, 01:08 Mamojaromira ... to ja pomilczę z Tobą w tę letnią noc ... może będzie Ci raźniej? Ślę dla Ciebie - cały ogrom dobrej myśli, wirtualnego wsparcia ... Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 14.07.05, 23:50 Mam przez parę dni utrudniony dostęp do netu, więc zapłon, wybacz, zwolniony... I pora nieregulaminowa. Te "potworne kwiaty zakwitające nocą" skloniły mnie do dania głosu. Mamojaromira, one kwitną w wielu nocnych głowach, są skulone w dzień, wystrzeliwują o zmroku, to nasze życie właśnie. Nic nie jest w porządku, ale te czarne kwiaty dowodzą naszej pamięci, miłości, tęsknoty... Niech kwitną, będą skrywanym świadectwem, tajemnicą nocną, siłą następnego dnia. Znajdź w nich oparcie! Sciskam serdecznie Ogrodnik mrocznych przestrzeni Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 15.07.05, 00:28 Fibo1, masz racje - to nasze życie. Moje na pewno. Reszta to maskarada. Tylko te czarne kwiaty nie dają mi siły ani oparcia. One kuszą zapachem jak najszybszego spotkania z moim Aniołkiem. To słodki zapach spełnienia, tylko odwagi mi brak... Oprócz strachu trzymają mnie tutaj wszystkie ciepłe słowa o Was. Dziękuję. Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: Nocne marki na forum 15.07.05, 00:36 Moniko, mogłabym Ci napisać to samo, co tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16556&w=26465097&a=26468656 trzymaj się - jeśli dajesz radę - jakoś, może kiedyś przyjdzie czas, że to "trzymanie się" będzie nieco lepsze... pozdrów Męża :-) e. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 15.07.05, 02:39 I ja... Uściski... I pozdrowionka, cieplutkie jak myśli o Was... Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 19.07.05, 02:03 Znów zakwitły... Chciałam je wyrwać, tylko korzenie takie głębokie... Znów chcę ...Niech nikt nie bierze ze mnie... Odpowiedz Link
agablues Re: Nocne marki na forum 04.08.05, 01:18 Wszystkie nocne marki i nocniki urlopują ??? Ależ się dzisiaj zasiedziałam! Jedna poranna kawa forumowa to będzie mało. dobrej nocy, aga Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 04.08.05, 02:28 Heh :-) I nie wiem, co powiedzieć - czy "dobranoc", czy może "dzień dobry" :-))) Za to pozdrowić mogę - co też niniejszym czynię :-) Odpowiedz Link
pullpecja Re: Nocne marki na forum 05.08.05, 23:43 Witam Nocniki:o) Ostatnio nie mam czasu tu zaglądać:o( więc dzisiaj w nocy uzupełnię wiadomości. Przypominam się i pozdrawiam:o) Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 06.08.05, 00:10 Dobrze, że dzisiejszy dzień się skończył, poczas którego odszedł kolejny Aniołek, po raz kolejny umarła dusza mamy innego utraconego Aniołka a mi przybył jeszcze jeden dzień do odliczania... Życie jest najokrutniejszą rzeczą, która była nam dana Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 07.08.05, 00:47 Jakie tam pusto, Adaśku :-) Ja jestem:-) I pozdrawiam wszystkich cieplutko - bo coś chłodek dziś nastał ... Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 07.08.05, 21:57 No i jestem siedemsetny na :Nocne marki i forum.Zapraszam juz siedze i czekam. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 07.08.05, 22:14 No to posiędzę z Tobą. Choć tylko chwilkę, bo jutro do pracy:(((( Pozdrawiam wszystkich w tę chłodną nockę Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 17.08.05, 00:35 czy ktoś jest o tej wczesnej porze?? Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 20.08.05, 01:11 nocniki chyba mają urlopy, bo tak sama siedzę a mnie tak bardzo boli dusza po nocy... Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 20.08.05, 02:46 Mamojaromira ... poczuj, jak przyjazne, dobre ciepło otula Twoją duszę ... to moje myśli biegną do Ciebie ... Wspieram Cię - choć tylko wirtualnie, to najmocniej jak umiem. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 26.08.05, 01:23 Pomyślałam sobie, że Was pozdrowię, Nocniczki kochane :-) A szczególnie ciepło i serdecznie ściskam Mamęjaromira ... Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 28.08.05, 01:58 Pusto tu ostatnio ... Jeśli ktoś jednak tu zawita - to ma moje uściski :-) Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 28.08.05, 02:34 Jestem, dziękuję za ciepłe myśli - one są jak jak małe diamenciki w tej pozbawionej sensu egzystencji. Ściskam Cię mocno. monika Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 30.08.05, 03:21 Dobry wieczor wszystkim nocnym markom - u mnie wciaz piekna, letnia noc - slychac swierszcze i sa gwiazdy. A w sobote juz sie znow spakuje i polece daleko w swiat wiec narazie spedzam duzo czasu rozkoszujac sie wlasna wanna :) Serdecznosci dla zapewne nielicznych mnie pamietajacych i wszystkich innych nocnikow - od7do3 Odpowiedz Link
agablues Re: Nocne marki na forum 31.08.05, 01:41 Jejka, ale natrzaskaliście postów!! toż to forum w forum ;) Ja juz uciekam, bo nie wstanę jutro. Pozdrawiam wszystkich nocnikujących na forum, spokojnej nocy. Do zobaczenia przy porannej kawie. Aga Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 31.08.05, 02:36 No, Aga :-) Są tu tacy, którzy wątku pilnują :-))) Pozdrawiam Cię serdecznie :-) Od7do3 - jak miło Cię widzieć :-) Wszystkiego dobrego życzę ! Uściski dla reszty Nocniczków - nieaktywnych ostatnio ... ;-) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 01.09.05, 00:47 Jestem,a tu pustki. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 01.09.05, 01:43 Z cieplutkimi pozdrowieniami melduje się nieaktywna ostatnio... jednakowoż równie cieplutko myśląca o Was cały niemal czas, którego bardzo brakowało, by tu zajrzeć... Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 01.09.05, 01:44 Marteczku :-) I ja Cię pozdrawiam cieplutko ... Ciebie i ... sery, hihihi :-))) Nocniczki - dla Was uściski :-) Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 03.09.05, 01:05 Wpadłam na chwilkę i przesyłam dużo ciepełka wszystkim Nocniczkom. Dobrze że jesteście:-)) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 04.09.05, 02:25 Mamojaromira - jakże cieszy to ciepło od Ciebie :-) W drugą stronę też płynie - ode mnie do Ciebie, do wszystkich Nocniczków również ! Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 05.09.05, 03:27 Puk, puk ... A echo odpowiedziało ... puk, puk ... Nocne ( nadranne :-) ) pozdrowienia, Nocniczki :-) Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 05.09.05, 22:18 Adaś, chyba pomyliłeś wątki. Tu nocne marki, a nie chat:))))) Ale dziękuję za zaproszenie. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 07.09.05, 22:56 Tak bardzo chciałabym być z Wami Nocniczkami, ale ta cholera praca, muszę się wyspać:(((( Tak mi tu dobrze, tyle wsparcia w chwilach słabości i ciepłych słów. Ściskam Wszystkich, którzy dziś tu zajrzą. W weekend postaram się o "normalnej" porze. monika Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 08.09.05, 02:35 Zajrzałam. Czuję się uściśnięta przez Mamęjaromira :-) I też ściskam i pozdrawiam:-) Nocniczki - co z Wami ostatnio ? Fibas ? Martek ? Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 10.09.05, 01:08 Samotność i tęsknota za Synkiem znów zżera. Nocniczki, dajcie znać. Dwa ciepłe słowa mogą dziś uratować moją duszę... Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 10.09.05, 01:28 Mamojaromira ... Tak mocno, mocno, jak najmocniej potrafię - ślę do Ciebie moją ciepłą myśl i wsparcie ... I serdecznie - tak bardzo, że już bardziej nie można - pozdrawiam Cię tej nocy. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 10.09.05, 01:48 Myślę i myślę o Tobie, Mamojaromira ... Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 10.09.05, 02:32 Pen, na Ciebie zawsze mogę liczyć, w te trudne nocne chwile. Trwam dzięki temu... Dziękuję. Bądż proszę przy mnie, to strasznie mi potrzebne. Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 10.09.05, 04:21 puk, puk, czy któryś z nocniczków, jest tu jeszcze??? Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 11.09.05, 01:01 Mamojaromira ... ściskam Cię mocno. I nieustająco wspieram, choć tylko wirtualnie. Nocniczki - co z Wami ??? Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 12.09.05, 01:16 I znów jestem :-) I znów ściskam i pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 12.09.05, 23:08 "W istocie wszystko zależy od uczuć; gdzie są uczucia, tam zjawiają się również myśli, i w zależności od tego, jakie są te uczucia, takie też są i myśli." Johann Wolfgang von Goethe Dziś znów nie mogę o normalnej porze - praca:(((( Ale u mnie znów zakwitły czarne myśli... i tylko Wam mogę o tym powiedzieć Nocniczki. monia Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 12.09.05, 23:22 Moni ... popatrz, spójrz ... widzisz ... to moje ręce - wirtualnie machają, by rozgonić Twoje czarne myśli. Ściskam Cię ciepło. Nocniczki ... no, ja już słów nie mam - co z Wami ??? Zajrzę tu pewnie jeszcze dziś ... może ktoś dołączy ? Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: Nocne marki na forum 12.09.05, 23:34 Moniko, niewiele Ci mogę dać, bo sama... itd. Ale życzę jakiejś zmiany, zaistnienia choćby maleńkiego sensu, dla którego będzie się chciało budzić rano i dla którego warto będzie przejść przez kolejny dzień. Oby to już przyszło, cokolwiek to będzie, obyś umiała to dostrzec - życzę Ci tego z całego serca. pozdrów Męża :-) ewa Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: dla Moniki 12.09.05, 23:47 dziś chętnie zaśpiewam z Tobą, bo przecież czasem też bywa trudno. Każdemu... JESZCZE W ZIELONE GRAMY slowa: Wojciech Mlynarski Przez kolejne grudnie, maje Kazdy goni jak szalony A za nami pozostaje Sto okazji przegapionych Ktos wytyka nam co chwile W mroz czy upal, w zimie, w lecie Szans nie dostrzezonych tyle I ktos racje ma, lecz przeciez Jeszcze w zielone gramy Jeszcze nie umieramy Jeszcze ktoregos rana Odbijemy sie od sciany Jeszcze wiosenne deszcze Obudza run zielona Jeszcze zimowe smieci Na ogniskach wiosny splona Jeszcze w zielone gramy Jeszcze wzrok nam sie pali Jeszcze sie nam poklonia Ci, co palcem wygrazali My mozemy byc w klopocie Ale na rozpaczy dnie ? Jeszcze nie, dlugo nie Wiec nie martwmy sie, bo w koncu Nie nam jednym sie nie klei Wazne, by choc raz w miesiacu Miec dyktando u nadziei Zeby w serca kajeciku Po literkach zanotowac I powtarzac sobie cicho Takie prosciutenkie slowa Jeszcze w zielone gramy Jeszcze nie umieramy Jeszcze sie spelnia nasze Piekne sny, marzenia, plany Tylko nie ulegajmy Przedwczesnym niepokojom Badzmy, jak stare wroble Ktore stracha sie nie boja Jeszcze w zielone gramy Choc skron niejedna siwa Jeszcze sol bedze madra A oliwa sprawiedliwa Rozne drogi nas prowadza Lecz ta ktora w przepasc rwie Jeszcze nie, dlugo nie! Jeszcze w zielone gramy Chec zycia nam nie zbrzydla Jeszcze na strychu kazdy Klei polamane skrzydla I mysli sobie Ikar Co nie raz w dol juz runal "Jak by powialo zdrowo To bym jeszcze raz pofrunal" Jeszcze w zielone gramy Choc zycie nam doskwiera Gramy w nim swoje role Naturszczycy bez suflera W najrozniejszych sztukach gramy Lecz w tej, co sie skonczy zle Jeszcze nie, dlugo nie Odpowiedz Link
penelina Re: witojcie!!! 16.09.05, 00:44 Nooooo ... :-))) Musiałam sobie 3 razy stronę otwierać, żeby wreszcie do mnie dotarło, że to Fibasek się wpisał :-) Druhu, witaj ! Nocniczki - jak zwykle - ślę nocne pozdrowienia. Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Ech ... i znów sama nocnie pozdrawiam ... 17.09.05, 04:13 Pen, jestem!!! Tylko, ja ostatnio albo za wcześnie, albo za późno:(((( Uściski serdeczne dla wszystkich sówek. Odpowiedz Link
fibo1 Re: witojcie!!! 17.09.05, 11:27 Strasznie się wstydząc tak jawnego złamania wszelkich zasad i pisania do nocników w dzień jasny cichutko tylko usprawiedliwię się kolejnym wyjazdem na dwa dni. Już auto spakowane... Więc szeptem, ale z wiarą, nadzieją i miłością: Nocniki- pozdrawiam jak najserdeczniej! Jak miło Was tu widzieć! Naczynia z uchem moje szczerozłote! Pen, witaj! Bardzo się cieszę, że Cię "widzę"! Ino martek gdzieś przepadł... Odpowiedz Link
penelina Re: witojcie!!! 18.09.05, 03:52 Fibasku :-) Zatem "do zobaczenia" po Twoim powrocie :-) Udanej podróży :-) Mamojaromira :-) - uścisk nocny dla Ciebie; widzę Cię na gg, ale chyba daleko od kompa jesteś ... Nocniczki - serdeczności dla Was ! Odpowiedz Link