jjjjjj 19.02.06, 17:43 Witajcie, córeczka mojej kuzynki, chora na neuroblastomę ma mieć robione badania w Berlinie, czy ktoś z was miał jakieś doświadczenia z tym ośrodkiem? jak jest cena za to badanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julki6 Re: PET w Berlinie 19.02.06, 23:53 bo tam mają sprzęt lepszy niż w Bydgoszczy, badania które miała robione teraz nic nie wykazały Odpowiedz Link
julki6 Re: PET w Berlinie 19.02.06, 23:56 przepraszam, zakładałam sobie nową pocztę i napisałam pod innym nikiem Odpowiedz Link
mamaaniiasia Re: PET w Berlinie 20.02.06, 10:52 zapytaj na stronie Misi: michalina.freshsite.pl/ www.dom-misi.org/ ktoś na pewno CI pomoże i odpowie. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link
katarzynabobak Re: PET w Berlinie 20.02.06, 11:50 Niestety nie mam pojęcia ile kosztuje PET w Berlinie, ale spróbuję się dowiedzieć. Też słuszałam, ze lepiej go zrobić tam. ale podejrzewam, ze jeśli lekarze zlecają to badanie w Berlinie to kasa chorych to pokryje. Napisz jak pozostałe wyniki ( możesz na priv: mamamisi1@wp.pl). Pozdrawiam Odpowiedz Link