maretta111 24.12.08, 12:33 pl.youtube.com/watch?v=McMsyPddKpQ&feature=related piękna kolęda na stronie youtube "Kolęda dla nieobecnych". Dedykuje ją swojemu aniołkowi, braciszkowi, tacie i wszystkim zmarłym (*)(*)(*)światełka do nieba Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bunio1 Re: kolęda dla nieobecnych 04.01.09, 00:58 Śliczna kolęda Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
rybcia312 Re: kolęda dla nieobecnych 05.01.09, 08:43 Dla Majki i wszystkich Aniołkow(*)(*)(*)(*) piękne.. Odpowiedz Link
maretta111 Re: kolęda dla nieobecnych 05.01.09, 13:52 Trzeba być twardzielem by nie wzruszyć się przy tej kolędzie, ja za każdym razem jak słucham sama, albo puszczam komuś piosenkę to płaczę. Tak tęsknie... To puste miejsce przy stole pozostanie zawsze w naszych sercach czy to Wigilia czy zwykły dzień. Tak wielu bliskim mam tam, tak wielu, ciężko mi, 1 grudnia brat tylko 37 lat miał, tata jak zmarł 42, a aniołek, a dziadkowie,a przyjaciele... to straszne, nie umiem radzić sobie z emocjami, boli bardzo. Odpowiedz Link