Dodaj do ulubionych

cien do powiek

05.08.04, 10:37
dziewczyny macie jakis sposob na to zeby sie cien do powiek na oczach nie
rolowal??kurde mam wielkie galy i mnie to wkurza jak po 3godzinach mam ten
cien zrolowany w zgieciach powiek!!
Obserwuj wątek
    • mgw5 Re: cien do powiek 05.08.04, 12:12
      diastema - witam.
      Po pierwsze nie gały, tylko oczęta .......
      Po drugie ja jak kłade podkład to na powieki też , na to pędzlem puder sypki
      (ale nie w kamieniu)i dopiero potem maluje oczy, a to bardzo lubię i gwarantuje
      Ci trzyma się. aha bardzo zle się trzymają cienie takie w płynie (fluidzie),
      suche są lepsze....
      Pozdrawiam
      Majka
      • diastema Re: cien do powiek 05.08.04, 12:44
        o dzieki i uratowalas mi zycie na bank to dzis wyprobuje. no ja tych a plynie
        tez nie uzywam bo to badziew na maxa:)
        • smok-kati Re: cien do powiek 05.08.04, 20:42
          potwierdzam podkład pod cienie i cienie delikatne w pudrze a nie w sztyfcie czy w płynie, z ustami czynisz podobnie i szminka trzyma się dłużej
          • diastema Re: cien do powiek 05.08.04, 22:37
            kurcze i sie zrolowaly ale minimalnie moze to juz wina moich wielkich gal ;)
            • anula36 Re: cien do powiek 08.08.04, 19:12
              po prostu cienie musza byc dobrej jakosci polecam np.Isadora drogie ale dobre.
              A na powieki jest specjalny podklad, ja mam jeszcze z Amwaya, ale chyba Rimmel
              i Inglot takie maja naprawde cienie na takim podkladzie trzymaja sie jak
              zaprawa gipsowa:).
            • biancaty Re: cien do powiek 08.08.04, 23:05
              diastema napisała:

> kurcze i sie zrolowaly ale minimalnie moze to juz wina moich wielkich gal ;)

Ja jak już zechce mi się malować (bo ostatnio mi się nie chce), to oprócz tego
              co mówi majka, to jeszcze na koniec już po pomalowaniu delikatnie pudruję
              sypkim pudrem. U mnie to w sumie na szczęście mało widać "rolki", bo mam tzw.
              oczy "głęboko osadzone".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka