diastema 05.08.04, 10:37 dziewczyny macie jakis sposob na to zeby sie cien do powiek na oczach nie rolowal??kurde mam wielkie galy i mnie to wkurza jak po 3godzinach mam ten cien zrolowany w zgieciach powiek!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgw5 Re: cien do powiek 05.08.04, 12:12 diastema - witam. Po pierwsze nie gały, tylko oczęta ....... Po drugie ja jak kłade podkład to na powieki też , na to pędzlem puder sypki (ale nie w kamieniu)i dopiero potem maluje oczy, a to bardzo lubię i gwarantuje Ci trzyma się. aha bardzo zle się trzymają cienie takie w płynie (fluidzie), suche są lepsze.... Pozdrawiam Majka Odpowiedz Link
diastema Re: cien do powiek 05.08.04, 12:44 o dzieki i uratowalas mi zycie na bank to dzis wyprobuje. no ja tych a plynie tez nie uzywam bo to badziew na maxa:) Odpowiedz Link
smok-kati Re: cien do powiek 05.08.04, 20:42 potwierdzam podkład pod cienie i cienie delikatne w pudrze a nie w sztyfcie czy w płynie, z ustami czynisz podobnie i szminka trzyma się dłużej Odpowiedz Link
diastema Re: cien do powiek 05.08.04, 22:37 kurcze i sie zrolowaly ale minimalnie moze to juz wina moich wielkich gal ;) Odpowiedz Link
anula36 Re: cien do powiek 08.08.04, 19:12 po prostu cienie musza byc dobrej jakosci polecam np.Isadora drogie ale dobre. A na powieki jest specjalny podklad, ja mam jeszcze z Amwaya, ale chyba Rimmel i Inglot takie maja naprawde cienie na takim podkladzie trzymaja sie jak zaprawa gipsowa:). Odpowiedz Link
biancaty Re: cien do powiek 08.08.04, 23:05 diastema napisała: > kurcze i sie zrolowaly ale minimalnie moze to juz wina moich wielkich gal ;) Ja jak już zechce mi się malować (bo ostatnio mi się nie chce), to oprócz tego co mówi majka, to jeszcze na koniec już po pomalowaniu delikatnie pudruję sypkim pudrem. U mnie to w sumie na szczęście mało widać "rolki", bo mam tzw. oczy "głęboko osadzone". Odpowiedz Link