anula36 05.05.05, 05:20 POmyslcie dziewczyny i chlopcy - juz za 2 miesiace WAKACJE!!! MAm miesiac urlopu i chce pojezdzic po POlsce ( ok Zielonej Gory, łAgowa, moze na chwile nad morze). Co planujecie, co radzicie, co proponujecie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluevelvet22 Re: wakacje:) 05.05.05, 08:41 Ja wakacje od 8 lat spędzam u córki w Angli.Mieszka w pięknej miejscowości nad morzem.Tylko z pogodą jest różnie. Odpowiedz Link
yenna_m Re: wakacje:) 05.05.05, 23:06 dla nas anwet za miesiąc :) wyjeżdżamy nad morze już 3 czerwca :) Odpowiedz Link
yenna_m Re: wakacje:) 05.05.05, 23:07 acha, jedziemy do Grzybowa kolo Kolobrzegu, wieś totalna, zad(...)pie straszne, ale odpocząc mozna świetnie. Klimat sprzyja leczeniu astmy, alergii i innych chorob gornych drog oddechowych podobno. Odpowiedz Link
anula36 Re: wakacje:) 05.05.05, 23:13 bylam kiedys- faktycznie super;) Moze tez wpadne;) Odpowiedz Link
sevena74 Re: wakacje:) 06.05.05, 18:13 ja planuje wyjazd nad morze....w sierpniu. Pojade sama z dzieckiem napewno ale ja sie z tego ciesze. chciałabym wylądować w okolicach Dziwnowa. Tam jest najcieplejsze morze!!! A ja kocham morze...gór nie...bo trzeba sie wspinać :)) Odpowiedz Link
artlomen Re: wakacje:) 06.05.05, 19:26 a ja jade w sierpniu nad morze w lipcu w gory mam zamiar przechechac od szczecina az po mazury codziennie gdzies indziej Odpowiedz Link