haptenologist
06.10.11, 11:43
Uprzejmie informuję, że dnia 26 lipca 2011 zawiadomiłem Radę Naukową Ministerstwa Zdrowia o naukowym odkryciu haptenów, które powodują nagłe zgony uprzednio zdrowych osób, epilepsję, jaskrę, migrenę, stwardnienie rozsiane i ponad 150 chorób, których przyczyna nie była znana.
Dwa miesiące czekałem na odpowiedź i ogarnęły mnie ponure myśli, bo zdawało mi się, że w Ministerstwie Zdrowia nikogo to nie zainteresuje, ale pojawiło się "światełko w tunelu". Kilka dni temu otrzymałem wiadomość od pani Marii Stępniak z Ministerstwa Zdrowia, Departament Nauki i Szkolnictwa Wyższego, cytuję:
<<Uprzejmie informuję, że Pana opracowanie zostało przesłane do Prezydium Rady Naukowej w dniu 27 lipca. Ze względu na czas urlopowy najbliższe posiedzenie Rady Naukowej odbędzie się w dniu 19 października br. W związku z powyższym po tym terminie prześlemy Panu opinię Rady Naukowej dot. przedstawionej przez Pana sprawy.>>
W Radzie Naukowej Ministerstwa Zdrowia jest 29 profesorów doktorów habilitowanych: www.mz.gov.pl/wwwmz/index?mr=b2& ... &ma=012241 Czekam na ich opinię.
Podaję link do informacji o chorobach haptenowych, jak te choroby przewidywać, zapobiegać i leczyć: www.haptens.republika.pl/haptenology_pl.html
Życzę dużo Świeżego Powietrza Do Oddychania = SPoDO.
Jerzy Grzeszczuk