26tomek1 13.08.06, 23:26 Pozdrawiam wszystkich,chcialbym porozmawiac z wami ale na zywo moze sa osoby ktore mieszkaja w okolicach piły i nie tylko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meti84 Re: Poznam cie blizej 14.08.06, 14:41 Hej! Czy Ty przypadkiem nie mieszkasz w Londynie? Dobrze pamietam. Jak Cie z kims pomylilam to z gory przepraszam. A jezeli nie, to ciezko ci bedzie znalezc tu kogos takiego:) W kazdym razie, zycze powodzenia!!! Poazdrawiam! Odpowiedz Link
26tomek1 Re: Poznam cie blizej 15.08.06, 16:50 ja mieszkam w Polsce a dokładniej w okolicach Piły Odpowiedz Link
meti84 Re: Poznam cie blizej 16.08.06, 15:46 Hej! To moze mi sie cos pokrecilo:) Z tyloma ludzmi tu rozmawialam...:) Jezeli masz ochote to napisz: meti84@wp.pl. Pozdrawiam i zycze zdrowka. Pa! Odpowiedz Link
xyzmm Re: Poznam cie blizej 16.08.06, 15:54 Witaj Jest to nowy temat dla wielu z nas a za razem wyzwanie.Pisałem już o nim dawno na tej stronie i neuronecie.Rezultat mierny choć siłą woli i chęci pare osób zdecydowało się na spotkanie.Nikt nikogo nie po gryzł:)Utrzymujemy kontakt i w miare wolnego czasu zawsze się spotykamy i miło spędzamy czas:) Pozdrawiam ze śląska:) Odpowiedz Link
jakubsky Re: Poznam cie blizej 22.08.06, 12:51 kurcze, wlasnie jestem z Bruxa w Bydgoszczy, ale juz dzis jade dalej... :(, do domu :) Odpowiedz Link