solaris_1971 12.05.08, 20:34 Macie moze zawroty glowy ? Bo ja mam i nie wiem, czy to tez objaw padaczki czy cos innego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oazowiczka2 Re: zawroty glowy 13.05.08, 07:46 ja często mam zawroty głowy... ale lekarze mówią, że to nie od epi Odpowiedz Link
qbishtal Re: zawroty glowy 13.05.08, 13:04 co do zawrotów głowy, ja mam jak już wracam do rzeczywistości albo jak jestem zmęczony. Ostatnio jak zwiększałem dawkę leków to też mnie trochę nosiło ale już jest ok. A Ty oazowiczka, za dużo imprezujesz :P Odpowiedz Link
oazowiczka2 Re: zawroty glowy 13.05.08, 14:28 ja za dużo imprezuje? :D no co Tyy :P ;) Odpowiedz Link
adelia Re: zawroty glowy 13.05.08, 15:41 Mnie też nie raz znosi na jedną lub drugą stronę jak przy silnym wietrze a do tego boli mnie głowa, i uprzedzę Wasze docinki ja NIE imprezuję. Nie wiem czy to od epi, może to te nasze ciekawe wyładowania :) pozdrawiam adelia! Odpowiedz Link
tabby1 Re: zawroty glowy 23.06.08, 14:52 Ja mam często tak silne zawroty głowy, że muszę się czegoś przytrzymać, albo usiąść. Tabby Odpowiedz Link
qbishtal Re: zawroty glowy 22.08.08, 12:47 właśnie chciałem dopisać, że po zmianie leków na keppre zaczęło mnie trochę nosić na prawo i na lewo ale nie jest to nic strasznego. Pewnie muszę się poprostu przyzwyczaić do nowego lekarstwa. Odpowiedz Link
moniczka-is-me Re: zawroty glowy 30.08.08, 20:21 witam wszystkich!!! U mnie zawroty glowy po dlugim czasie przerodzily sie w padaczke:( Wyglada to tak samo czyli od rana wiem ze moze to sie zdarzyc. Jak byly tylko zawroty to musialam usiasc bo krecilo mi sie w glowie po chwili oblewal mnie goracy pot (musialam rozbierac sie z goraca), a za kilka sekuna robilo mi sie zimno i wtedy ubieralam sie. Zazwyczaj mialam takie loty co 3-4 miesiace i trwaly 2-3 dni a w ciagu dnia 3-4 takie zawroty. Teraz jest identycznie do momentu ze zaczyna krecic mi sie w glowie i... po chwili dowiaduje sie ze odjechalam. Czasami jak jestem sama to nawet nie wiem ze mialam atak, chyba ze przypomni mi sie ze robilo mi sie slabo. Odpowiedz Link
mogra1 Re: zawroty glowy 03.09.08, 23:05 Ja od swojej neurolog na zawroty głowy dostałam lek Betaserc. Biorę go od 2 miesięcy i jest całkiem, całkiem. Prawie zapomniałam o jakichkolwiek zawrotach ale oczywiście nie wiem czy dla wszystkich będzie dobry. Pozdrawiam. Odpowiedz Link