Dodaj do ulubionych

test ciążowy

06.05.12, 09:14
Dziewczyny piszę tutaj bo wariuje,otóż mam problem z miesiączką,karmię 7 miesięczne dziecię piersią,i moje miesiączki wahają sie od 35 dni do 45 dni,zrobiłam sobie wczoraj test ciążowy tak od co,mimo iż z narzeczonym sie zabezpieczamy i nawet sytuacji ryzykownej nie przypominam sobie,test negatywny,dziś z rana chciałam test wyrzucić,i jakie moje zdziwienie było gdy zobaczyłam drugą kreskę ! jestem w szoku i panikuje ! wzięłam dla porównania identyczny test który robiłam jak zaszłam w ciąże z córcią moją i kreska to nie zaciek tylko kreska ! nie wiem co mam myśleć bo dziecię planowalismy dopiero za jakies 3 lata. Ale zresztą czy mogę się sugerować wynikiem po tych 10 minutach? piszą że nie ,ale jednak psychika robi swoje sad
Obserwuj wątek
    • trojkowamama Re: test ciążowy 06.05.12, 17:18
      Nie panikuj, nie napiszę ci, że w ciąży nie jesteś ,bo możesz być skoro miałaś ku temu okazje.
      Kup nowy test i jutro spróbuj ponownie. Głowa do góry !
    • alki_80 Re: test ciążowy 06.05.12, 18:59
      przy trzeciej ciazy druga kreska na tescie pokazala mi sie po dlugim czasie, gdzie zawsze kreski pokazywaly mi sie od razu. myslalam, ze to moje urojenie, chec zobaczenia tej kreski, ale nastepnego dnia byla juz mocno widoczna.
      • mamm-a28 Re: test ciążowy 07.05.12, 09:50
        negatywny ufff ,bo to nie czas na czwartego malucha wink ledwo moją trójcę ogarniam,czasem zastanawiam się skąd u nich tyle energii wink
        • alki_80 Re: test ciążowy 07.05.12, 10:47
          no to sie ciesze, ze jestes zadowolona. ja mysle o czwartym, ale nie wiem czy sie zdecydujemy. czasem mysle, ze fajnie byloby "wpasc", zwlaszcza, ze wszystkie dzieci mielismy planowane, to to by bylo cos innego wink los by zdecydowal za nas wink
          • trojkowamama Re: test ciążowy 07.05.12, 11:57
            No to po nerwach....smile
    • tajmk Re: test ciążowy 09.05.12, 19:56
      kup kolejny test - to zamiast panikowac - dowiesz się
      • mamm-a28 Re: test ciążowy 11.05.12, 10:10
        nie ma ciąży wink test negatywny i miesiączka przyszła wink

My także myślimy o czwartym,takim wspólnym wink
        Ale to dopiero jak młoda 2-3 lata skończy ,chyba że los zdecyduje za nas wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka