male_gonzo 20.01.14, 11:37 Hejka. Zaglądam do Was od czasu do czasu, ale dość systematycznie i pomyślałam, że czas się przywitać. Mam w domu wesołą czwóreczkę w wieku 10, 5, 2 lata i bebiko w wieku 2 miesięcy. Mieszkamy w Warszawie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamafajnejtrojki Re: Witam się i ja 20.01.14, 14:33 Hej, witaj Ja wprawdzie jestem na tym forum od niedawna, ale bardzo je lubię - zebrała się tu bardzo fajna grupa osób. Też jestem z W-wy W jakiej części miasta mieszkasz? Odpowiedz Link
malgos_fal Re: Witam się i ja 20.01.14, 14:41 Hej, Dziewczyny ja też z wawy. U mnie 5, 3, i 1 roczek. dzielnica wawer. Któras z Was tez jest może stąd? Odpowiedz Link
male_gonzo Re: Witam się i ja 20.01.14, 15:29 Z Ursynowa, ale jak wybudują nam obwodnicę, to będę miała do Was bliżej Odpowiedz Link
mamafajnejtrojki Re: Witam się i ja 20.01.14, 20:34 Jeśli mieszkasz w Falenicy, to mieszkamy bardzo blisko siebie Zaraz się okaże, że nasze dzieci są razem w klasie Proponuję dalszy kontakt na priva, na e-mail gazetowy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
mamafajnejtrojki Re: Witam się i ja 20.01.14, 20:35 Ooo, widzę, że u Ciebie jeszcze przedszkole Ale może się spotkałyśmy kiedyś na jakimś placu zabaw Odpowiedz Link