Dodaj do ulubionych

Wakacje 2015

17.03.15, 15:21
Hej!!Jestem Ania i mam trójkę dzieciaczków. 10 letniego synka i 6 letnie bliźniaczki smile))
Czy możecie mi poradzić miejsce na spędzenie Wakacji cala rodziną. Chcemy wybrać się w góry, ale nie mam pojęcia gdzie będzie najlepiej dla nas i dzieci. Może jakiś ośrodek?
Obserwuj wątek
    • tablut Re: Wakacje 2015 17.03.15, 22:32
      Hej! O jak miło ja mam 5 latka i 16 miesięczne bliźniaczki więc prawie tak samosmile
      My byliśmy w zeszłe wakacje w Zakopanem i było bardzo fajnie bo tam jest sporo tras do pochodzenia z dziećmi (młodego motywowaliśmy książeczką GOT gdzie zbiera się pieczątki był zachwycony) mieliśmy wynajęty apartament (rezerwowaliśmy w przeddzień wyjazdu i udało się załatwić spore zniżki) Ale niestety w lato w Tatrach pogoda mocno niepewna.
      Dla mnie wart polecenia jest Beskid Niski. Można tam znaleźć agroturystyki nastawione na rodziny z dziećmi (np Farfurnia koło Dukli, Dom na Łakach, Buczynowa doliina)
    • evisko Re: Wakacje 2015 20.03.15, 09:42
      w Murzasichle są fajne ośrodki, ale niestety nie pamiętam gdzie ostatnio byłam smile
    • ryba_lufa Re: Wakacje 2015 21.04.15, 18:29
      Hej, to ja się podepnę, bo też szukam. Najbardziej intetesuje mnie Kotlina Kłodzka, ale dla fajnego miejsca jestem skłonna zapuścić sie dalej smile Obecnie jestem na etapie studiowania ofert na dzieciochatki.pl, co polecam. Też mam trójkę, ale bez bliźniaków wink Interesują mnie miejsca przyjazne małym dzieciom (6 lat, 4 lata i 1,5 roku).
    • steffer Re: Wakacje 2015 27.04.15, 22:52
      hej, mogę polecić hotel na Mazurach na wakacje - www.zamekryn.pl/wakacje - robią to świetnie, a dzieciaki się nie nudzą w starym zamczysku nawet jak nie ma pogodysmile Mazury są piękne, polecam.
    • aa17 Re: Wakacje 2015 29.04.15, 17:44
      Rodzinom z dziećmi polecam ośrodek lubinowe.pl/. Polecam. Byłam tam z maluchami i na pewno wrócę. Sam ośrodek rewelacja, wszystko zgodnie z naturą, pyszne jedzenie. Również lokalizacja sprzyja wędrówkom i aktywnemu spędzaniu czasu. Dzieci na pewno ucieszą się z wizyty w parku wodnym jak i w stadninie koni.
      • lodziazero Re: Wakacje 2015 29.04.15, 22:35
        my lubimy w bieszczadach noowac w w Ustrzykach Górnych Hotelu Górskim PTTK. bierzemy tak zwany apartament (he he he szumnie nazwane) ale miescimy sie spokojnie (2+4). zaleta osrodka jest przestrzen, miejsce do gier, tenisa no i jak dla mnie super stołówka. Moje niejadki moga wybrać co chca i na pewno to zjedza
        w maju znowu sie tam wybieramy
        • julka_79 Re: Wakacje 2015 05.05.15, 22:59
          To i ja się dopiszę,bo zaczęłam się czuć dyskryminowana w PL,szukajac zakwaterowania w hotelach dla rodziny 2+3 Mamy synka lat 8 i bliźniaczki lat 4,niestety jedna ma problemy z chodzeniem więc długie trasy w górach odpadają-moze krótkie dolinki,generalnie szukamy czegoś,gdzie wiadomo-jest co zobaczyć i żeby dzieciaki się nie nudziły,ale sorry-na wakacjach nie zamierzam gotować i szukamy czegoś z wyżywieniem,chociaż ze śniadaniem a reszta jakoś w knajpie czy cóś...wink
    • stefa-n550 Re: Wakacje 2015 24.06.15, 08:52
      Ja nie mam możliwości, żeby wyjechać, więc zabieram moje dzieci na ciekawe i rozwijające warsztaty fundacjawarsztat.pl/oferta-2/
    • ty-mona Re: Wakacje 2015 31.08.15, 09:11
      ja w zeszlym roku z rodzina bylam tutaj www.excelsior.com.pl/willa-excelsior, blisko krupowek, 15 min spacerekiem od aquparku gdzie moje dzieci moglyby siedziec caly dzien i do tego znizka na pobyt dla dzieci do 12 lat. Byliśmy tydzien i bardzo nam się podobal pobyt tam
    • maciej3331 Re: Wakacje 2015 29.11.16, 23:35
      Nam bardzo się spodoba niewielka osada rybacka na Mierzei Wiślanej - Kąty Rybackie.
      Cisza, spokój, perfekcyjne miejsce, żeby odpocząć. Atrakcje są zarówno w Kątach jak i w okolicy, ale nie ma tu hałasu i wielkich tłumów, jak w kurortach wakacyjnych.
      Wczasy w Kątach Rybackich na pewno będziecie świetnie wspominać i będziecie chcieli tu wracać. Miejsce idealnie nadaje się na wczasy z rodziną.
      Tanie noclegi blisko morza Kąty Rybackie oferują w zróżnicowanym standardzie i w różnych cenach, wybór jest bardzo duży duży:
      tanie noclegi Kąty Rybackie
      Jeśli chcecie coś sprawdzonego, przetestowanego, to polecam apartamenty Willa Turkusowa Apartamenty Kąty Rybackie Willa Turkusowa
      Dobry standard, optymalne położenie, willa przyjazna dzieciom, wszędzie stąd blisko, a ceny w przeliczeniu na osobę wychodzą bardzo podobnie, jak w konkurencyjnych obiektach o niższym standardzie.

Kąty Rybackie są położone pomiędzy Zalewem Wiślanym a Bałtykiem, dlatego nie tylko morze jest tu atrakcją. Poza szerokimi czystymi plażami i Zalewem, są tu przepiękne lasy idealne na spacery. Bliżej morza zobaczycie też rezerwat - ostoję kormorana, niesamowity widok.

Polecam wakacje nad morzem w Kątach Rybackich.
    • over_david Re: Wakacje 2015 20.04.21, 10:45
      Kontynuuję dyskusję, chciałbym jechać z żoną i dwójką dzieci w góry, ale nie na narty, ale piesze wędrówki. Od dawna chcieliśmy wybrać się na małą wyprawę w ciepłym sezonie i cieszyć się naturą, co byście doradzili?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka