Dodaj do ulubionych

wyjazd do Chorwacji

17.04.15, 13:46
W tym roku planujemy jechać w wakacje do Chorwacji (dwójka dorosłych i czwórka dzieci 13,10,6 i 2.5 roku). Macie jakieś sprawdzone miejsca? Planujemy jechać autem i nie wiem, jak dzieciaki zniosą tak długą bezczynność w samochodzie. Może ktoś z Was jechał w podobnej konfiguracji i np nocował w połowie drogi? Austria? Czechy? Apartamenty załatwiać tu czy na miejscu?
Obserwuj wątek
    • dyskutatorka Re: wyjazd do Chorwacji 17.04.15, 15:20
      Polecam Baśkę (czyt. baszkę). Byliśmy bardzo zadowoleni, ale nie ma co zachwalać- wygoogluj sobie, to zobaczysz smile Nam się jakoś udało dojechać bez postoju, chociaż samochód w środku wyglądał jak cygańskie obozowisko. I na szczęście są smartfony i tablety, bez tego byłoby ciężko. Polecam też poszukać w necie porad na temat tego, w co się można bawić z dziećmi w podróży.
      • marina2 Re: wyjazd do Chorwacji 17.04.15, 18:08
        jechalismy,noclegi załatwialismy przez booking.com w Budapeszcie w samym centrum w mieszkaniu-tanio-bukowałam dzień przed wyjazdem w sierpniu.zawsze coś tam się znajdzie.z powrotem też spaliśmy w Budapeszcie i bukowałam z drogi,bo nie wiedzieliśmy w sumie jak będziemy wracać.
        najmłodsze dziecko po drodze oglądało filmy z latopa.gadaliśmy jakoś poszłowink
        co do miejscowosci poszukaj wątek na emamie z ubiegłego roku.padały tam nazy konkretnych miejscowosci.zależy co chcesz zobaczyć/zwiedzić czy tylko moczyć się w morzu.
        dla nas istotna była lokalizacja najbliższej plazy -dochodził do niej sosnowy las więc jakiś czas była w cieniu.
        • olga400 Re: wyjazd do Chorwacji 19.04.15, 11:42
          Ja mieszkam w Chorwacji i mam 4 dzieci, jezdzimy ciagIe do PI i z powrotem i dajemy rade smile
      • kotiki Re: wyjazd do Chorwacji 26.06.15, 20:28
        a mogę prosić o namiar na kwaterę gdzie nocowaliście
        • marina2 Re: wyjazd do Chorwacji 03.07.15, 10:27
          www.tui.pl/wyniki-wyszukiwania;search,774#/page%3D1%26from_filters%3D1%26transport%3D2%26season%3Ds%26kraj%3D30%26region%3D100%2C90%2C98%26wylot%3DBZG%2CGDN%2CKRK%2CKTW%2CLCJ%2CLUZ%2CPOZ%2CRZE%2CSZZ%2CWAW%2CWRO%26data_od%3D%26data_do%3D%26os_dorosle%3D2%26dzieci%3D0%26len_dw%3D7%26sortBy%3Dcena%3Dasc
          korzystałam wz tej ofert.Medena domki szeregowe na końcu plazy.cisza spokój do morza 1min.czysto po remoncie.
          dobre było to,ze część plaży to właściwie as i ten kawałek widoczny na zdjęciach to jedno.skłay las zatoka do nurkowania,sprzet wodny na miejscu ,jedzenie albo w swojej kuchni albo w kilku miejscach na plaży albo w knajpkach na skarpie.na miejscu koniki dla dzieci i mini zoo.zakupy 1 min od domu na skarpie dosłownie wszystko na miejscu.market z płatnością kartą.do Trogiru 5min samochodem albo wycieczka wzdłuż plaży .Osrodek tuż po remoncie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka