1jagienka
19.10.16, 16:07
Dziewczyny, wybaczcie, że wpylam tu taki wątek, ale zauważyłam, że my wielodzietni mamy w sobie dużo empatii i potrafimy pomagać odejmując sobie czasem od ust.
Od jakiegoś czasu wspieram jak mogę Fundację Zwierzętom Pomocne-Pomorskie. Dwoje młodych wspaniałych ludzi poświęciło siebie i wszystko, co posiadają, żeby ratować skrzywdzone przez ludzi koty, psy, czasem konie. Jest im bardzo ciężko, tracą nadzieję i wiarę w sens.
Proszę, zapoznajcie się z ich stroną FUNDACJA ,
z facebookiem Facebook , udostępnijcie znajomym.
Zrobili tyle dobrego, ale potrzebują pomocy i to finansowej. Cholera mnie trafia, gdy pod postem o cierpiącym kocie potrzebującym pomocy pojawiają się łezki, buziaczki i przytulaski, ale żaden konkret.
Może i porwali się z motyką na słońce, ale jeśli zabraknie takich ludzi, takich szalonych optymistów, to świat będzie naprawdę parszywym miejscem.
Obecnie prowadzona jest też ciągła licytacja przedmiotów - sporo fajnej biżuterii, książki i inne gadżety, można złowić fajne rzeczy za dobre pieniądze, a tym samym wesprzeć fundację. Można też przekazywać fanty na licytację. LICYTACJA
Bardzo proszę, helpunku ratunku ..