kasiask 13.06.06, 17:15 Julek dostał się do szkoły muzycznej!!! Będzie uczył się gry na wiolonczeli. Bardzo się cieszę, chociaż i boję, czy damy sobie ze wszystkim radę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbie-torun Re: Tak się cieszę!!!!! :-)))) 13.06.06, 18:38 gratuluję muzykalnego dziecka a u mnie odwrotnie Pawełek nie dostał się do muzycznej ok. 100 chętnych a klasa 28 dzieci będzie(jedyna szkoła w mieście) za to będzie w szkole społecznej, tam gdzie siostra - też duża selekcja była barbie-mama czwórki Odpowiedz Link
mamaanieli Re: Tak się cieszę!!!!! :-)))) 13.06.06, 19:11 Gratulacje Kasiu! Barbi - może za rok się uda? Odpowiedz Link
barbie-torun Re: Tak się cieszę!!!!! :-)))) 14.06.06, 12:13 za rok Małego nie będziemy zapisywać do muzycznej, pójdzie do społecznej jak brat i siostra, dzieci hurtem to spora zniżka i w jedno miejsce odwożenie i wywiadówki Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Tak się cieszę!!!!! :-)))) 13.06.06, 22:22 Kasia ,wspaniała wiadomość )Pogratuluj Julkowi od nasWiolonczela jest cudowna!!!! Odpowiedz Link
jol5.po Re: Tak się cieszę!!!!! :-)))) 14.06.06, 10:35 brawo dla Julka wiolonczela to bardzo fajny instrument (ja też grałam w szkole muzycznej na "większych" skrzypcach, nie az tak dużych, bo była to "tylko" altówka) Odpowiedz Link