wegielek 04.12.07, 18:00 u nas choroba goni chorobe, nawet nas doroslych zwlascza mnie, znow jestem przeziebiona, a jak jest u Was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nomasz Re: chorujecie? 05.12.07, 06:52 U nas w miarę spokojnie,tfu,tfu,oby tak zostało. A Wam zyczę zdrowia i nie odbierania sobie nawzajem choróbsk Odpowiedz Link
zulcia73 Re: chorujecie? 05.12.07, 08:22 u mnie jest koszmar, ja już drugi antybiotyk, przedszkolak drugi tydzien w domu juz siedzi i ciagle kaszle,najmlodsza katar już od pażdzienika non stop i złapała kaszel od brata, a zadnych leków pić nie chce chyba ze jej w mleczku przemycę,najlepiej się trzyma mąż i najstarsza córka bo tylko po razie chorowali.Same widzxicie wesoło nie jest Odpowiedz Link
asia889 Re: chorujecie? 05.12.07, 09:48 He, he! Mi mąż zabronił myć okna, żebym się już całkiem nie zaprawiła )). U nas praktycznie ciągle coś. Załamka. Zastanawiam się, czy jednak nie zrezygnować z przedszkola, bo teraz przaktycznie tylko w domu siedzą, a jak pójdą do przedszkola to jeszcze nas zarażają. Odpowiedz Link
sumatra1 Re: chorujecie? 07.12.07, 20:24 i jak tam Wegielku? lepiej? Moi chłopcy biorą tran od jakiegoś czasu i, odpukać, jest lepiej. Wcześniej to chorowali non stop, szczególnie starszy - straszny alergik. Byle katar kończył się zapaleniem oskrzeli. Może też spróbujcie? Nam tran poleciła pani alergolog i uważam, że to był dobry pomysł (albo zbieg okoliczności w sumie, kto wie). Odpowiedz Link
wegielek Re: chorujecie? 07.12.07, 21:00 nie, niestety nie jest lepiej. dawno mnie tak nie trzymalo, mam totalnie zatkany nos od 3 dni, kaszel, bez goraczki.brrr... najgorsze ze moja najstarsza znow dzis wieczorem nieswoja byla, mam nadzieje, ze jej teraz nic nie wezmie. Odpowiedz Link