zulcia73 19.09.08, 22:16 dla Tych które jeszcze pamiętaja że robiłam prawo jazdy-dziś jest mój szczęsliwy dzień bo o 20.15 w koncu usłyszałam te magiczne słowa "pani Urszulo wunik egzaminu jest pozytywny" huraaaa!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wegielek Re: zdałam!!!!! 23.09.08, 20:21 niewazne za ktorym, wazne ze zdalas. ja zdalam za trzecim. moja szwagierka ostatnio zdala za szostym, ale za to jak dobrze juz umie jezdzic!!! Odpowiedz Link
zulcia73 Re: zdałam!!!!! 29.09.08, 10:35 mi udałao sie za czwartym,muszę powiedzieć ze chyba nigdy w życiu nie przechodziłam takiego stresu jak podczas tych egzaminów - no ale na szczęscie już mam to za sobą Odpowiedz Link
salomea_ Re: zdałam!!!!! 16.10.08, 14:17 gratulacje to teraz odważnie siadaj za własna kierownicą Mój M. zrobił wreszcie prawko (parę lat temu), ale nie lubi jeździć autem. Toteż (ku mojej radosci) to ja prowadzę nasze auto. ale czasem mógłby on tez sie gdzieś przejechać coś załatwić, a on marudzi, że auto rozwali Odpowiedz Link