Dodaj do ulubionych

Wife Swap - czy znacie ten program

30.06.04, 00:48
Powrocil na nasze ekrany - HURRA!!!!
Bardzo ciekawe konfrontacyjne programy gdzie rodziny wymieniaja sie zonami na
2 tygodnie.
W ciagu pierwszego tygodnia w rodzinach panuja stare reguly a po tygodniu
nowa mama wporowadza swoje - oBOze - prawie ze siekriery lataja w powietrzu...

Jak macie broadband to mozecie ogladnac 4 ubiegloroczne odcinki na necie:
www.channel4.com/broadband/
(na dole strony Relationships - Wife Swap)
dajcie znac jak wam sie podobalo smile
Obserwuj wątek
    • jagienka.harrison Re: Wife Swap - czy znacie ten program 30.06.04, 09:31
      he he ja to lubię...zawsze sobie myślę jakbym się zamieniła z jakąś kobitą to
      czy byłabym tą złą czy dobrąwink ale też jest to ciekawe jak rodziny podchodzą do
      wychowania i zasad w domu.
      • asica74 Re: Wife Swap - czy znacie ten program 30.06.04, 14:58
        oj znamy to znamy! Program jest dosc fajnie pomyslany (jedno czego nie lubie to
        nadmierne komentarze...)...
        Ja mysle, ze ten program ma znaczenie terapeutyczne: pozwala mezusiom docenic
        co maja! Ze maja takie cierpliwie i cudowne kobiety wokol siebie, ktore
        ugotuja, dziecmi sie zajma i jeszcze gotowe sa ich kochac... Bo jak sie
        okazuje, ze kazda taki zaszczyt bycia pania Smith, traktuje jako glowna wygrana
        na loterii.
        Dziewczyny a kiedy jest ten program? Zepsul nam sie telewizor (ufff. ... ja sie
        troche ciesze...al enikomu nie mowcie!)i nie wiem co sie dzieje...
        • jagienka.harrison Re: Wife Swap - czy znacie ten program 30.06.04, 15:36
          Wczoraj był na Ch4 o 21. Czyli we wtorki. A wcześniej też był interesujący
          program o jedzeniu "you are what you eat"
          • asica74 Re: Wife Swap - czy znacie ten program 30.06.04, 15:41
            dzieki.
            wczoraj czlapalam do domu... bo strajk sie zaczal... a jak bylam juz w domu to
            CSI ma pierwszenstwo! (nawet nie moge zmienic kanalu, bo czuwa nad tym Misiu
            terrorysta)
            moze w nastepny wtorek...
            A z tym jedzienem, to szkoda! Ja lubie sie tak czasami postraszyc. To bardzo
            zdrowe w tej kwestii. Poteem mniej jem.
            • izabelski Re: Wife Swap - czy znacie ten program 30.06.04, 23:54
              A po 11 wieczor byl wczoraj godzinny program o 6 rodzinach z pierwszej serii -
              jak wystep w tym programie pomogl im w zyciu malzenskim - wszyscy twierdzili,ze
              ta terapia im bardzo pomogla smilenawet to malzenstwo, co ma 8 dzieci i dostaja
              na nie £37K/rok na reke - zona poszla do pracy!!!! - przyjmuje telefony w
              cabbies office
    • neeki Re: Wife Swap - czy znacie ten program 30.06.04, 18:19
      ogladalam jak mialam tv wink fajny
    • tamsin Re: Wife Swap - czy znacie ten program 10.08.04, 04:30
      no i u nas jest teraz ten program tylko troche zmodyfikowany. Przede wszystkim
      nazywa sie "trading spouses" i wymieniaja sie zonami na tydzien, pokazuja to w
      dwoch odcinkach. Pewnie chca sie przekonac czy ludzie beda ogladali. Oczywiscie
      rozpoczeli od skrajnosci, czyli wymienili kobiety z east/west coast. Bardzo
      ciekawie sie zapowiada, ta rodzina z Kalifornii to musi byc pochodzenia
      polskiego on ma na imie Jurek. Mieszkaja w pieknym domu, zadbani, uwazaja co
      jedza itd, itp, a dali im takiego wielkiego babsztyla co zachlal sie juz przy
      pierwszym obiedzie, hihi, ale zabawa.
      • monie_pl Re: Wife Swap - czy znacie ten program 10.08.04, 09:10
        tamsin... gdzie to jest w Stanach... chcialabymt akze to obejrzec, a ze
        widzialam we Francuskiej wersji, to chcialabym porownac, a tez pokazac Misiowi
        co powinine doceniac.... smile
        pozdrowionka
        Monia
        • tamsin Re: Wife Swap - czy znacie ten program 10.08.04, 15:44
          hi monie, to jest na fox. tutaj masz link do internet site, nie wiem czy
          wszedzie jest o tej samej porze ale warto pokazac facetom, niech docenia co
          maja smile)
          www.fox.com/tradingspouses/
    • osborn-tyler Re: Wife Swap - czy znacie ten program 11.07.22, 09:43
      The beauty of hot Asian ladies is their perfect porcelain skin. Although hot asian women undergo many plastic surgery procedures to achieve this, Asian women tend to hide their faces under large umbrellas. Asian women also tend to wear their hair long because they believe it makes them look sexier. Many of them also play with hair color, but natural shades of black and chestnut are more popular. Asian women can be very seductive and attractive, so there's no reason to hesitate if you're interested in meeting one.
    • morska-ton Re: Wife Swap - czy znacie ten program 25.10.22, 12:34
      o ciekawe, nie oglądałam nigdy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka