asica74 21.10.04, 20:46 nie wiem gdzie jest watek o skakaniu, ale ma pytanie: czy po skakaniu na skakance bolaly cie nogi pod kolanami? Wczoraj zaaplikowalam sobie kilkadziesiat podskokow, i dzis nogami pociagam... normalne, czy do znachora mam isc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: frankie! 21.10.04, 21:07 z tego co sie orientuje, to kondycje lydek masz do kitu/slaba. Podobnie pewnie jak wiekszosc z nas. Bedzie bolalo przez 3 dni i powoli przestanie. ja tak kiedys sobie pojezdzilam na nartach wodnych o bosze ja rak/ramion do gory nie moglam podniesc przez tydzien!! A bylam na wakacjach i trzeba bylo walizke dotargac do lotniska, a potem i bilet podac facetowi ) Odpowiedz Link
mulinka Re: frankie! 21.10.04, 21:14 ja sie smaze na raka kazdego roku i...wciaz brak mi rozumu w tym wzgledzie a a propo's skakanki to tez pomysl kupilam czekoladka , ktora lubie...50 posdkokow czekoladka, ktora bardzo lubie...100 podskokow ciekawe czy schudne, czy przytyje Odpowiedz Link
tamsin Re: frankie! 21.10.04, 21:17 u mnie to byloby: czekolada ktora lubie: mam ZAMIAR zrobic 50 podskokow czekolada ktora b. lubie: te 100 podskokow to jest NIEWYKONYWALNE, lepiej zjem wiecej czekolady ) Odpowiedz Link
tamsin Re: frankie! 21.10.04, 21:28 lubie czekolady a szczegolnie te mon cheri! ale i czeresniami w czekoladzie nie pogardze ) Odpowiedz Link
mulinka Re: frankie! 21.10.04, 21:34 moj maz pozera KAZDA ja wybrzydzam wole mleczna od czarnej ( i to podobno znaczy, ze nie znam sie na czekoladach) a ostatnio kupilam w BJ takie czerwone kulki Lindor - o kurcze jaka pycha Odpowiedz Link
asia.sthm Re: frankie! 21.10.04, 21:36 od dzisiaj zaczne czekolade przeliczac na podskoki. Tzw nerwica natrectw u mnie nastapi i to wasza wina )) Odpowiedz Link
tamsin Re: frankie! 21.10.04, 21:39 Asica powinna zjesc sobie czekolade na ten bol lydek, na pewno szybciej przejdzie ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: frankie! 21.10.04, 21:45 I tym optymistycznym akcentem watek wrocil z manowcow na temat. Hurra!!Chyba trzeba to opic... Odpowiedz Link
tamsin Re: frankie! 21.10.04, 21:49 a co masz????? ja tak wlasciwie to wybredna nie jestem ) a asia to juz zupelnie nie )) ma takie sposoby aby nie miec kaca to i moze pic ) Odpowiedz Link
mulinka Re: frankie! 21.10.04, 21:52 czerwone winko i Grand marnier ale jak chcecie cos innego, to...skacze kupic Odpowiedz Link
asia.sthm Re: frankie! 21.10.04, 21:54 Wiecie ,ze ja jeszcze wszystkich zaslon nie zawiesilam. Jak ja tam wejde? No, otwieraj ten wielki jak mu tam.. Odpowiedz Link
tamsin Re: frankie! 21.10.04, 21:55 podaj troche tej czekolady na zagryche ) moze byc czarna ) Odpowiedz Link
mulinka Re: frankie! 21.10.04, 21:57 bardzo prosze dzis wybor duzy, bo testuje przed 1 listopada, zeby mnie dzieciaki nie zklely Odpowiedz Link
mulinka Re: frankie! 21.10.04, 21:56 najlepszy do kawki! o co chodzi z tymi zaslonami, bo nie zaskakuje? Mopsik Odpowiedz Link
asia.sthm Re: frankie! 21.10.04, 22:00 Zaslony dzis upralam. Same nie chca sie teraz powiesic.. Dajcie tej czekolady niech i ja sprobuje czy sie dzieci nie obraza Odpowiedz Link
mulinka Re: frankie! 21.10.04, 22:02 a tak w ogole, to po co Ci te zaslony? mieszkasz w takim pieknym miejscu nie zaslaniaj i bedzie mniej prania (same korzysci) Odpowiedz Link
tamsin Re: frankie! 21.10.04, 22:01 zachcialo jej sie porzadkow robic w domu przed weekendem i teraz ma!!! ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: frankie! 21.10.04, 22:12 To przez Asice, zaczelo sie niewinnie od wyrzucania gratow, oddawania niepotrzebnych rzeczy do koscielnego second hand, potem parzadki jakos same zaczely sie robic no i teraz te zaslony nadal wisza na poreczy. Oswiadczm ,ze od strony wody zaslon brak. W kuchni sa i takie wielkie dwie zaslaniaja wieszak i buciarnie w halu. Dajcie jeszcze tej czekolady bede wchodzic na wysoki stolek powiesic te glupie zaslony Odpowiedz Link
mulinka Re: frankie! 21.10.04, 21:40 mam takie powiedzonko : dzien bez smiechu, to dzien stracony no...dzis nie stracilam dnia buziak! Odpowiedz Link
frankie36 Re: frankie! 21.10.04, 22:22 Tak bolaly i to jak cholera,bo musisz powolutku podnosic liczbe podskokow,a ja tak jak i ty zaczelam ostro i wlasnie glownie bolaly mnie lydki.Teraz juz nic nie boli,a wlasciwie bola mnie miesnie brzucha,bo zaczelam robic brzuszki i tak bola ,ze sie nawet smiac nie moge)) Odpowiedz Link
tamsin Re: frankie! 21.10.04, 22:23 Frankie, podobno czekolada pomaga na wszystkie bole ) Odpowiedz Link
mulinka Re: frankie! 21.10.04, 22:31 no wlasnie bo od tych podskokow to mnie tylko glowa rozbolala a nogi to beda bolec jutro? a od czekolady, to od razu przechodzi mniam... Odpowiedz Link
asia.sthm Caly watek na temat podskokow i czekolady :-) 21.10.04, 22:46 Z niczego nie spadlam ! A w domu mam trzecie dzis swietowanie. BEZALKOHOLOWE !! Moje dziecko zaliczylo jazde za pierwszym podejsciem. Mam juz drugiego syna z prawem jazdy ! Bedziemy sie z M kazac teraz podwozic , rozwozic, podrzucac tu i tam o kazdej porze dnia i nocy i wogole luksusowe zycie nas czeka. Odpowiedz Link
tamsin Re: Caly watek na temat podskokow i czekolady :-) 21.10.04, 22:53 no..no Asia, dwoch szoferow, fiu fiu fiu. Jeden szofer dla ciebie drugi dla M, to tak nawet Donald Trump chyba nie ma. Gratulacje dla chlopaka i niech mu droga bedzie zawsze szeroka i nie wyboista!! ) Odpowiedz Link
mulinka Re: Caly watek na temat podskokow i czekolady :-) 21.10.04, 22:54 gratulacje! dziecko super dzielne! pamietam jak moje diablatko, uczune przez mamuske jazdy po lasach od 10 roku zycia,jezdzilo samochodem na kurs kiedys padal deszcz i pan chcial ja odwiezc do domu o maly wlos sie nie wydalo ale to bylo jeszcze w Polsce tam wszystko mozna wolny kraj nie to co tu Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Caly watek na temat podskokow i czekolady :-) 21.10.04, 23:07 Tamsin, zapomnialas, ze jeden szofer wybyl w sierpniu juz na studia i do tej pory nie bylo zadnego. Tego od dzisiaj szofera trzeba bylo podrzucac do pracy w roznych szkolach. On nie wie z dnia na dzien gdzie go wezwa. Belfruje w roznych szkolach czasem tego samego dnia . Komunikacja troche u nas dziwna , mieszkamy tak jakby na zadupiu choc w stolicy. Same rozumiecie , ze jutro moje dziecko pojedzie sobie samo tam gdzie bedzie potrzebowalo. No miodzik mowie wam i luksus dla matki i ojca ))) Odpowiedz Link
asica74 Re: Caly watek na temat podskokow i czekolady :-) 21.10.04, 23:17 czy to ten od tej czapeczki? .............. powtorze za szpulkaa; gdybym byla mlodsza, ladniejsza i blizej sth.. to ... EHM! fajny watke. ale przynajmniej sie dowiedzialam, ze to normalne po skakaniu, ze nogi bola. z innych nowosci; kupilam pestki dyni, slonecznik i ziarno sezamowe, jak M nie zezre, to bedzie na nastpnego bohdana. Aha i make tez kupilam. I odzywke do wlosow (organic seaweed - trzeba sie czyms ratowac, zanim oliwa przyjedzie) a kolezance (tej od pilnowania kota) wczoraj w nocy spadlo drzewo na dom. to znaczy obok domu... jak ktos chce to moge zdjecie przeslac... albo wkleje do albumu. prosciej Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Caly watek na temat podskokow i czekolady :-) 22.10.04, 00:12 Po koleji: Ten od czapeczki W kazdym watku swoja odpowiedz sie znajdzie Ja sie wzielam za dom a ty za wlosy i Bohdana. Dzrzewo strasznie zrobilo !! Czy uszkodzilo jakas zywa istote ? Matko Bosko czym to sie moglo skonczyc.!! Czy w Londku takie wichury byly?? Odpowiedz Link
asica74 Re: Caly watek na temat podskokow i czekolady :-) 22.10.04, 16:47 asiu, nie bylo zadnych wichur, a to drzewo po porstu przewrocilo sie ze starosci. Nikogo nie zabilo, narobije szkod materialnych - m.in. rozwalilo sadsiadom lazienke, i kawalek pokoju. Gdyby spadko dwa metry w jedna strone , to moglo sie skonczyc tragedia - bo tak byla sypialnia sasiadow. Odpowiedz Link
mulinka Re: frankie! 22.10.04, 18:18 a ja dzis skakalam! tylko dlaczego te nogi tak bola! i tak w zwiazku z tym odchudzaniem, to wlasnie piecze sie serniczek (malo cukru!) Odpowiedz Link
asica74 Re: frankie! 22.10.04, 18:52 ................... na serniczki to mi sie swieca oczka... :-p Odpowiedz Link