bibi1 16.12.04, 21:05 ze za kilka dni zobacze Jarzabka)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 21:07 bibi1 napisała: > ze za kilka dni zobacze Jarzabka)) to mile bibi) a kto to ??,czy co to ?? Jarzabek?? **milego dzionka zycze Odpowiedz Link
tamsin Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 21:09 Kendo, no naprawde do tylu jestes, ze nie wiesz ze nasz Jarzabek to Asica ) Koniecznie Bibi napisz czy Jarzabek przyjechal z garniturze w kratke!!! Odpowiedz Link
asica74 Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 21:09 ojoojojjjuj! ja mysle, ze trzeba plakac, albo uciekac kedno, Jarzabek to takie straszne stworzenie Odpowiedz Link
tamsin Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 21:12 Jarzabek to chyba jakas flaszke rozbierzecie z Bibi?? Odpowiedz Link
asica74 Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 21:13 bedziemy moze cosik kombinowac, co bibi? Odpowiedz Link
bibi1 Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 21:16 no wlasnie nie wiem czy w twoje gusta trafie, bo ostatnio to takie cudo sama obalilas, ze ja nawet z nazwy nie znam. no wlasnie,nie znam,wiec nie pamietam juz co to bylo na p albo na b... jakos sie zaczynalo Odpowiedz Link
tamsin Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 21:18 no Jarzabek sie ubzdryngolil nadmiarem Baileys )) tym nie tylko mozna sie upic ale i najesc tez ) to ma chyba z milion kalorii, jak to bedziecie pily, to Bibi nie martw sie o zadne zakaski Odpowiedz Link
greentea2 Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 21:18 Slinka mi cieknie jak was czytam. Odpowiedz Link
bibi1 Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 21:20 to moze podpowiecie czym przekupic Jarzabka? musze dobrze wypasc,zeby chciala jeszcze sie do mnie chocby na forum odezwac Odpowiedz Link
asica74 Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 21:21 greentea, kiedys wyslemy M's gdzies, a same sobie przysiadziemy i przyssssssiemy sie do czegos fajnego... a slinka ci pewnie cieknie z powodu aparatu Odpowiedz Link
greentea2 Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 21:22 Zapilabym te druty w gebie jak nic. Odpowiedz Link
asica74 Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 21:20 baileys, irish cream. ale sie nie przejmuj. Powiem, ci tylko, ze nie moge pic szampana, bo mnie zwala z nog. Nie przepadam, za takimi drinkami jak whisky, etc. Ale z reka na sercu mowie, ze herbatka mi wystarczy a teraz ide pisac na poczte Odpowiedz Link
kendo Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 21:40 niooooooooooo...do tylu jestem.... zwracam honor Jarzabkowi.... musialam to akurat przeoczyc, wpadam do was tak na chwilke i dlatego tak jest) miejcie sobie milunio dziewczyny i nie za duzo %,bo rano z kacem nieporadzicie sobie) Odpowiedz Link
tamsin Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 21:44 ja to sobie nie poradza? Asia tutaj juz dawal rozne metody na leczenie kaca, oraz zwyklego pijanstwa ) Odpowiedz Link
ulkaa Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 21:54 Tamsin, jak tak, jak kendo jestem do tylu z tym jarzabkiem i mopsikiem. Czegos tam sie domysliwalam intuicyjnie i wiedzialam , ze to jest zwiazane z asica . Badz czlowiekiem i nie kaz mi czytac postow od konca (przeczytalam cale Wasze love stories z wielkim zapamietaniem , ale tam nic o tym nie bylo). Wiec o co chodzi z tym jarzabkiem i mopsikiem , bo asica teraz na poczcie siedzi.)) Czy ty tez dostalas moja gwiazdke z nieba, ze sie tak skromnie zapytam ? Odpowiedz Link
tamsin Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 22:00 Ulkaa ja chyba te gwiazde skasowalam bo ona byla z nieznanego mi adresu ( bardzo mi przykro, ale to wszystko przez mojego M. on jest tak uczulony na wszelkie ataki, wirusy, i inne koszmary, ze ja sie boje w ogole poczte otwierac..nie daj boze caly jego sprzed zacholerzylabym czyms takim, pewnie kazalby mi to czyscic a ja nie wiem jak mam nadzieje ze wybaczysz mi, potem przeczytalam na forum o tym ze wyslalas gwiazdki ale bylo za pozno. Aha, Jarzabek jest jarzabkiem, bo czesto spiewa do szafy: ~~"lubu dubu lubu dubu niech nam zyje prezes naszego klubu, niech zyyyyyyyje naaaam!!" Odpowiedz Link
ulkaa Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 22:04 To nic, nie dziwie sie Twojemu M. Ta gwiazdka byla akurat czysta , z gazety, ale skad mialas wiedziec. dzieki za wyjasnienie . A "mopsik" to skad ? Odpowiedz Link
tamsin Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 22:06 a mopsik to juz tak dlugo u nas grasuje, ze sama nawet nie pamietam skad ) ale kazdy mopsikiem moze zostac i to jest piekne ))) Odpowiedz Link
ulkaa Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 22:07 Rozumiem, ja jestem dzisiaj mopsikiem w kwestii formalnej)) Odpowiedz Link
asica74 kawal o mopsiku, czyli jak sie to zaczelo 16.12.04, 22:18 widze, ze przyszedl czas ponowny na mopsika. Ja lubie o mopsiku opwowiadac, bo on takie ma cos w sobie, czego cos innego nie ma... otoz kupil sobie gosc mopsa, zwanego Mopsikiem. I wpadl na pomysl, ze wystawi go na wyscigach, to znaczy psich wyscigach, by wygrac i nacieszyc sie wygrana. Dzien wyscigow nadszedl, podekscytowany wlasciciel mopsika stoi wraz z nim na linii startu i motywuje swego podopiecznego: - Mopsik, wygramy ten wyscig co nie? Wygramy, prawda? A mopsik sie patrzy spod oka i mowi: - No.... Psy ruszyly, charty biegna zaciekle, a mopsik wlecze sie z tylu. Kiedy w koncu, mopsik dobiegl ostatni do mety, powital go tam zrozpaczony wlasciel i ze lzami w oczach, pyta z wyrzytem: - Mopsik, co sie stalo? Dlaczego nie wygralismy, dlaczego byles ostatni?... itd A mopsik na to, patrzac spod oka mowi: - Nie wiem... ot i wszytsko Odpowiedz Link
mulinka Re: kawal o mopsiku, czyli jak sie to zaczelo 16.12.04, 23:08 cudne, po prostu cudne! wiedzialam, ze Mopsik to ja czesto gesto ale historyjke przeczytalam dopiero dzis istne cudo! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 22:18 Mopsik mial wygrac wyscigi z chartami. Trenowal trenowal wystartowal lecial jak wsciekly zasapal sie i przegral. Na pytanie dlaczego, bo przeciez mial wygrac odpowiedzial: - NIEee WIEEM Ot i cala historia w skrocie Odpowiedz Link
bibi1 Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 22:19 Jarzabek chyba poszedl do szafy,bo cos go dlugo nie widac. A ja juz Was opuszcze,bo mam jutro ciezki dzien. No i Kubus ostatnio budzi sie po 10 razy , a ja ciagle nie moge tego odespac. A Jarzabkowi dajcie buzi ode mnie) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 22:26 A ja widze ze z Jarzabkiem przegralam o krotki leb w wyjasniamiu mopsikowatosci. Bibi i Asiczko zycze wam niezapomnianego spotkania, co by to nie mialo oznaczac hi hi Odpowiedz Link
asica74 Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 22:28 wcale nie przegralas, a jedynie wyjasnilas jasno sedno sprawy? Asia, jak tam rolki? Odpowiedz Link
tamsin Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 22:30 chyba nie musisz sobie porcelane na zeby po tych rolkach wstawic?? no i gdzie sa te zdjecia z rolek????????????? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 22:32 Pojechalam po ciemku i nikt tego nie widzial. Z domu z gory , spowrotem gorzej. Zapragnelam po tej przygodzie cieplej kapieli. Przestalo bolec. Zyje ! Nie bylo glupio )) Odpowiedz Link
ulkaa Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 22:38 Wyjsnienie mopsikowatosci bylo bardzo wyczerpujace Tak sie zastanawiam i doszlam do wniosku , ze zdarza mi sie byc mopsikiem w wielu dziedzinach.... Zegnam dziewczyny i odlatuje do krainy snow. Chociaz raz o ludzkiej porze! Bibi - dziekuje za mile slowa i bawcie sie cudnie z asica, a nie zapomnijcie tam o nas! Buziaczki)) A jeszcze szczegolne )) dla Mulinki, ona ma zlote serce ,chce sie zyc, kiedy spotyka sie takich ludzi... Odpowiedz Link
mulinka Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 23:13 oj, Ulus! jak mi sie cieplo w dolku zrobilo... )) dzieki ) Odpowiedz Link
asica74 Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 22:26 ja sobie juz go sama wzielam...# a ja tez juz za momencik sie potocze w strone lozka... pogadalam sobie z mama, moja kolezanka i jeszcze jedna kolezanka przez telefon, ucho mi zdretwialo, a teraz jakas taka senna sie zrobilam... Odpowiedz Link
cobaea Re: a ja chce sie pochwalic 16.12.04, 23:15 Kocham mopsika Tylko w tej historii, ktora znam od lat, Mopsik byl Buldogiem. Ale przeciez moral puenta pozostaje taka sama, nie? Odpowiedz Link