01.01.05, 14:35
Hey
jak tam Sylwester no i Nowy Rok?
Mi zostalo 31 dni do moich 31 urodzin..smile)nie zle co
Obserwuj wątek
    • semantics Re: 31 :)) 01.01.05, 15:56
      hihih
      Sylwek jestes wodnikiem?
      Ale te 31 do 31 urodzin na prawde - ciekawe jak to nazwac ( 12.121 to imieniny miesiaca) ale to... smile
    • sylwek07 Re: 31 :)) 01.01.05, 16:00
      a nie wiem jak to nazwac ale moge napisac ze to mi przyszlo do glowy o
      23:55 smile),tzn 5 min przed nowym rokiem,,,jestem wodnikiem a nawet plywac nie
      potarfie...
      • semantics Re: 31 :)) 01.01.05, 16:13
        no to hej Sylwek- zadanie na nowy rok!- Na basen i wypytac czy sa kursy dla doroslych!
        Plywanie to taka fajna sprawa ze po prostu trzeba sie nauczyc! A jak na miesnie dziala! hoho!
    • sylwek07 Re: 31 :)) 01.01.05, 16:25
      a dobre postanowienie,najlepiej z jakas dziewczyna smile))..bo to przyjemne z
      pozytecznym ,
      raz napisala mi kolezanka ze chodzi na basen poniewaz to najlepszy sposob aby
      utrzymac cialo w dobrej kondycji fizycznej,..a ty plywasz?
      • semantics Re: 31 :)) 01.01.05, 16:39
        umiem plywac i mamy nawe wykupiony karnet na basen- staramy sie chodzic raz w tygodniu. Mam
        troche problemow z plecami i to jest wlasnie"ten" sport dla mnie. Tylko ze z kondycja u mnii biednie i
        na plecach nie umiem za dobrze ( a to wlasnie powinnam robic) i jak plyne to jakby fontanna sie
        przesuwala tak chlapie!

Mam kumpla , ktory kupil sobie takie pletwy na rece (jakby deseczka zeby woda nie przeciekala przez
        palce) i ma takie miesnie po pol roku chodzenia 2 razy na tydzien ze myslalam ze cos z jego
        swetremnm nie tak! smile)
        Sylwej, jak nie ma kursow to wez popros ta kolezanke niech Ci troche pokaze, a jak mila to moze
        czesciej razem bedziecie plywac ! :-9
    • tamsin 19 500 :-))) dzisiaj jestem lowca numerkow ;-)) 01.01.05, 17:33
      a teraz wybywam w piekny sloneczny poranek (omal poludnie), teperatura u nas
      zblizajaca sie do 20oC, gdyby nie brudny snieg na ulicy to myslalabym ze to juz
      wiosna wink
      • myszka888 Re: 19 500 :-))) dzisiaj jestem lowca numerkow ;- 01.01.05, 18:13
        u nas snieg juz stopnial, a temperatura podobniesmile) Sloneczko przyswiecasmile
        Spacer to pewnie dobry pomysl... smile
    • sylwek07 Re: 31 :)) 01.01.05, 19:31
      Semantics kolezanka mieszka w Michigan a teraz jest w Arizonie..ale warto bylo
      by znia poplywac tyle dodamsmile)..Tamsin ja polowalem na to 19500 ale musialem
      wyjsc wiec moze teraz zapoluje na to 20000 smile)

• myszka888 Re: 31 :)) 01.01.05, 19:33

> polowalem na to 19500 ale musialem

ale miales 19505 smile tez ladny wink
    • sylwek07 Re: 31 :)) 01.01.05, 19:45
      Myszka a to tez dobrze bo jak mam te 31 na 31 to mam teraz 19505 tzn dwie 5 smile)
      • mijaczek Re: 31 :)) 02.01.05, 04:26
        No Sylwek, to widze, ze w wieku mojego Eryczyska jestesc! [pozwolisz, ze o cos
        zapytam? Tez taki dzieciuch mimo swoich lat jestes, czy tylko moj malezonek taki?]
        Sluchaj, my ci takie urodziny tutaj wyprawimy, ze hej!
        Odliczamy!!
    • sylwek07 Re: 31 :)) 02.01.05, 09:51
      Mijaczek ja znam takich znajomych co maja ponad 30 a wlasnie zachowuja sie jak
      dzieci ,,a co do mnie to dlugo bym musial pisac(zachowuje sie emocjonalnie jak
      dziecko tzn placz itp)
    • sylwek07 Re: 31 :)) 02.01.05, 10:51
      mijaczek w kazdym znas jest troche dziecka smile)
    • thorgalla Re: 31 :)) 02.01.05, 12:25
      O !! Ja tez mam prawie 31 ale dopiero pod koniec lutego.
      Gdzies wynalazlam zes Ty z Lublina wiec sasiadka z Chelma sie klania.Co prawda
      obecnie na emigracji na dunskiej ziemi ale na lubelszczyznie sie wychowalam.
      Nawet troche studiowalam na polibudzie ale to dawno bylo.
    • ulkaa Re: 31 :)) 02.01.05, 14:05
      Sylwek, Ty dzisiaj nie placz tylko sie z nami baw.
      Gdzie spotkasz tyle zyczliwych babek ?
      Wlasciwie to masz szczescie wink)), bo tak Cie tu holubimy.
      Zapraszam na urodziny w nadziei na niedlugi rewanz smile))
    • sylwek07 thorgalla 02.01.05, 14:19
      Milo Cie poznac,a kiedy bylas w Lublinie lub tez kiedy zamierzasz byc w Chelmie
      to moze sie spotkamy>?ja w Chelmie bylem pare razy ale jako dziecko ..witam Cie
      na tym forum smile)
      • thorgalla Re: thorgalla 02.01.05, 14:45
        Coz,przez ostatnie kilka lat ogladam Lublin tylko z okien pociagu kiedy kursuje
        miedzy Chelmiem a W-wa.
        Jestem cala w skowronkach bo 12 stycznia bede w Chelmie po ponad 5 m-cach.Jak
        mi sie juz chce uslyszec polska mowe na ulicach !!! Lista zakupow zrobiona i
        jak ja sie zabiore w drodze powrotnej to jest zagadka.
        A co do spotkania to hm...nie wiem,ja mezatka jestem,polroczna smile)
        • sylwek07 Re: thorgalla 02.01.05, 15:06
          thorgalla napisała:

> Coz,przez ostatnie kilka lat ogladam Lublin tylko z okien pociagu kiedy
          kursuje
          >
          > miedzy Chelmiem a W-wa.
          > Jestem cala w skowronkach bo 12 stycznia bede w Chelmie po ponad 5 m-cach.Jak
          > mi sie juz chce uslyszec polska mowe na ulicach !!! Lista zakupow zrobiona i
          > jak ja sie zabiore w drodze powrotnej to jest zagadka.
          > A co do spotkania to hm...nie wiem,ja mezatka jestem,polroczna smile)
          --------------------------------------------------------------------------
          a to juz nie dlugo ,zycze milej podrozy no i pobytu w Chelmie a co do spotkania
          to podaje e-mial: sylwek07@gazeta.pl wrazie jak bys chciala sie
          spotkac,porozmawiac smile)

• asica74 Re: thorgalla 02.01.05, 15:08
          thorgalla! ja tez jestem z tamtych stron! co prawda bardziej zamojskie, ale w
          lublinie studiowalam, znajomych odwiedzalam w Chelmie, etc!

Serdecznie pozdrawiam (prawie) krajanke!
    • sylwek07 Re: 31 :)) 02.01.05, 14:22
      Ulka wiem ze moge tutaj pisac i zostac wysluchanym i dziekuje bardzo za
      zyczliwosc i cieplo smile)
      • mijaczek Re: 31 :)) 03.01.05, 00:25
        No tak... Eryczysko mi powtarza, ze gdyby nie jego inner child to bym sie z nim
        tak dobrze nie bawila. No i ma chlopisko swieta racje!
        To bylo raczej takie przekomarzanie, a nie prawdziwe pytanie :o)
        Pzdrf bardzo serdecznie!
        Mia
        • mulinka Re: 31 :)) 04.01.05, 16:08
          z wiekiem bardzo roznie bywa
          ja mam....(nie powiem!) smile)
          a czuje sie czasem jak 15 latka!
          smile
          • sylwek07 Re: 31 :)) 04.01.05, 18:48
            no i bardzo dobrze Mulinka,raz pracowalem z takim starszym panem co mial z kolo
            70 a nosil dwa worki maki z magazynu do maszyny co wyrabiala ciasto i tak sobie
            pomyslalem ze chcilabym miec ten wiek a robic wszytsko jak mlodzian smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka