sylwek07 01.01.05, 14:35 Hey jak tam Sylwester no i Nowy Rok? Mi zostalo 31 dni do moich 31 urodzin..)nie zle co Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semantics Re: 31 :)) 01.01.05, 15:56 hihih Sylwek jestes wodnikiem? Ale te 31 do 31 urodzin na prawde - ciekawe jak to nazwac ( 12.121 to imieniny miesiaca) ale to... Odpowiedz Link
sylwek07 Re: 31 :)) 01.01.05, 16:00 a nie wiem jak to nazwac ale moge napisac ze to mi przyszlo do glowy o 23:55 ),tzn 5 min przed nowym rokiem,,,jestem wodnikiem a nawet plywac nie potarfie... Odpowiedz Link
semantics Re: 31 :)) 01.01.05, 16:13 no to hej Sylwek- zadanie na nowy rok!- Na basen i wypytac czy sa kursy dla doroslych! Plywanie to taka fajna sprawa ze po prostu trzeba sie nauczyc! A jak na miesnie dziala! hoho! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: 31 :)) 01.01.05, 16:25 a dobre postanowienie,najlepiej z jakas dziewczyna ))..bo to przyjemne z pozytecznym , raz napisala mi kolezanka ze chodzi na basen poniewaz to najlepszy sposob aby utrzymac cialo w dobrej kondycji fizycznej,..a ty plywasz? Odpowiedz Link
semantics Re: 31 :)) 01.01.05, 16:39 umiem plywac i mamy nawe wykupiony karnet na basen- staramy sie chodzic raz w tygodniu. Mam troche problemow z plecami i to jest wlasnie"ten" sport dla mnie. Tylko ze z kondycja u mnii biednie i na plecach nie umiem za dobrze ( a to wlasnie powinnam robic) i jak plyne to jakby fontanna sie przesuwala tak chlapie! Mam kumpla , ktory kupil sobie takie pletwy na rece (jakby deseczka zeby woda nie przeciekala przez palce) i ma takie miesnie po pol roku chodzenia 2 razy na tydzien ze myslalam ze cos z jego swetremnm nie tak! ) Sylwej, jak nie ma kursow to wez popros ta kolezanke niech Ci troche pokaze, a jak mila to moze czesciej razem bedziecie plywac ! :-9 Odpowiedz Link
tamsin 19 500 :-))) dzisiaj jestem lowca numerkow ;-)) 01.01.05, 17:33 a teraz wybywam w piekny sloneczny poranek (omal poludnie), teperatura u nas zblizajaca sie do 20oC, gdyby nie brudny snieg na ulicy to myslalabym ze to juz wiosna Odpowiedz Link
myszka888 Re: 19 500 :-))) dzisiaj jestem lowca numerkow ;- 01.01.05, 18:13 u nas snieg juz stopnial, a temperatura podobnie) Sloneczko przyswieca Spacer to pewnie dobry pomysl... Odpowiedz Link
sylwek07 Re: 31 :)) 01.01.05, 19:31 Semantics kolezanka mieszka w Michigan a teraz jest w Arizonie..ale warto bylo by znia poplywac tyle dodam)..Tamsin ja polowalem na to 19500 ale musialem wyjsc wiec moze teraz zapoluje na to 20000 ) Odpowiedz Link
myszka888 Re: 31 :)) 01.01.05, 19:33 > polowalem na to 19500 ale musialem ale miales 19505 tez ladny Odpowiedz Link
sylwek07 Re: 31 :)) 01.01.05, 19:45 Myszka a to tez dobrze bo jak mam te 31 na 31 to mam teraz 19505 tzn dwie 5 ) Odpowiedz Link
mijaczek Re: 31 :)) 02.01.05, 04:26 No Sylwek, to widze, ze w wieku mojego Eryczyska jestesc! [pozwolisz, ze o cos zapytam? Tez taki dzieciuch mimo swoich lat jestes, czy tylko moj malezonek taki?] Sluchaj, my ci takie urodziny tutaj wyprawimy, ze hej! Odliczamy!! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: 31 :)) 02.01.05, 09:51 Mijaczek ja znam takich znajomych co maja ponad 30 a wlasnie zachowuja sie jak dzieci ,,a co do mnie to dlugo bym musial pisac(zachowuje sie emocjonalnie jak dziecko tzn placz itp) Odpowiedz Link
thorgalla Re: 31 :)) 02.01.05, 12:25 O !! Ja tez mam prawie 31 ale dopiero pod koniec lutego. Gdzies wynalazlam zes Ty z Lublina wiec sasiadka z Chelma sie klania.Co prawda obecnie na emigracji na dunskiej ziemi ale na lubelszczyznie sie wychowalam. Nawet troche studiowalam na polibudzie ale to dawno bylo. Odpowiedz Link
ulkaa Re: 31 :)) 02.01.05, 14:05 Sylwek, Ty dzisiaj nie placz tylko sie z nami baw. Gdzie spotkasz tyle zyczliwych babek ? Wlasciwie to masz szczescie )), bo tak Cie tu holubimy. Zapraszam na urodziny w nadziei na niedlugi rewanz )) Odpowiedz Link
sylwek07 thorgalla 02.01.05, 14:19 Milo Cie poznac,a kiedy bylas w Lublinie lub tez kiedy zamierzasz byc w Chelmie to moze sie spotkamy>?ja w Chelmie bylem pare razy ale jako dziecko ..witam Cie na tym forum ) Odpowiedz Link
thorgalla Re: thorgalla 02.01.05, 14:45 Coz,przez ostatnie kilka lat ogladam Lublin tylko z okien pociagu kiedy kursuje miedzy Chelmiem a W-wa. Jestem cala w skowronkach bo 12 stycznia bede w Chelmie po ponad 5 m-cach.Jak mi sie juz chce uslyszec polska mowe na ulicach !!! Lista zakupow zrobiona i jak ja sie zabiore w drodze powrotnej to jest zagadka. A co do spotkania to hm...nie wiem,ja mezatka jestem,polroczna ) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: thorgalla 02.01.05, 15:06 thorgalla napisała: > Coz,przez ostatnie kilka lat ogladam Lublin tylko z okien pociagu kiedy kursuje > > miedzy Chelmiem a W-wa. > Jestem cala w skowronkach bo 12 stycznia bede w Chelmie po ponad 5 m-cach.Jak > mi sie juz chce uslyszec polska mowe na ulicach !!! Lista zakupow zrobiona i > jak ja sie zabiore w drodze powrotnej to jest zagadka. > A co do spotkania to hm...nie wiem,ja mezatka jestem,polroczna ) -------------------------------------------------------------------------- a to juz nie dlugo ,zycze milej podrozy no i pobytu w Chelmie a co do spotkania to podaje e-mial: sylwek07@gazeta.pl wrazie jak bys chciala sie spotkac,porozmawiac ) Odpowiedz Link
asica74 Re: thorgalla 02.01.05, 15:08 thorgalla! ja tez jestem z tamtych stron! co prawda bardziej zamojskie, ale w lublinie studiowalam, znajomych odwiedzalam w Chelmie, etc! Serdecznie pozdrawiam (prawie) krajanke! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: 31 :)) 02.01.05, 14:22 Ulka wiem ze moge tutaj pisac i zostac wysluchanym i dziekuje bardzo za zyczliwosc i cieplo ) Odpowiedz Link
mijaczek Re: 31 :)) 03.01.05, 00:25 No tak... Eryczysko mi powtarza, ze gdyby nie jego inner child to bym sie z nim tak dobrze nie bawila. No i ma chlopisko swieta racje! To bylo raczej takie przekomarzanie, a nie prawdziwe pytanie :o) Pzdrf bardzo serdecznie! Mia Odpowiedz Link
mulinka Re: 31 :)) 04.01.05, 16:08 z wiekiem bardzo roznie bywa ja mam....(nie powiem!) ) a czuje sie czasem jak 15 latka! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: 31 :)) 04.01.05, 18:48 no i bardzo dobrze Mulinka,raz pracowalem z takim starszym panem co mial z kolo 70 a nosil dwa worki maki z magazynu do maszyny co wyrabiala ciasto i tak sobie pomyslalem ze chcilabym miec ten wiek a robic wszytsko jak mlodzian ) Odpowiedz Link