07.08.13, 15:00
item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=300941564124&cmd=VIDESC Miala ktoras moze takie? Znosne to czy nie bardzo?
Obserwuj wątek
    • turmalinka Re: Nosidlo 07.08.13, 16:06
      ja mam mei tai ale zamawialam pathi, te z ebay'a mi sie nie podobaly

dla mnie jest super, mloda nie lubi wozka wiec mi zycie ratuje
      • bisiek10 Re: Nosidlo 07.08.13, 17:13
        A te pathi zamawialas na polskiej stronie czy jest moze jakas ang?
        • turmalinka Re: Nosidlo 07.08.13, 17:30
          pathi.pl/pl/
    • yumemi Re: Nosidlo 07.08.13, 16:27
      Ja przeszłam na Mei Tai jak mała wyrosła mi z chusty :-) Bardzo fajne, kupiłam na jednej ze stronek z chustami i nosidlami.
      • bisiek10 Re: Nosidlo 08.08.13, 12:10
        A miala ktoras mei tai z kapturkiem? Sprawdza sie czy lepiej bez? Kurde mysle i mysle i nie moge sie zdecydowac ;)
        • illegal.alien Re: Nosidlo 08.08.13, 12:19
          Ja mam cos, co sie nazywa 'wrap-tai' albo nawet half-buckle with wrap straps :)
          W pasie mam klamre, a na ramiona mam pasy zrobione z chusty - IMHO jest to najlepsze nosidlo z mozliwych :) Mam z kapturem, ale bez tez bym dala rade.
          Zwykle mei-tai dla mnie maja za cienkie pasy i sie mocno wbijaja w ramiona. Ale tez korzystalam czas jakis i dawalo rade.
          • bisiek10 Re: Nosidlo 08.08.13, 12:51
            www.daisybabyshop.co.uk/mei-tai-with-hood-and-pocket/mei-tai-with-hood-pocket-grey-white-design Myslalam o czyms takim albo o tym z pierwszego postu.Ten jest akurat z kapturem
            • illegal.alien Re: Nosidlo 08.08.13, 12:53
              Ja mam cos podobne do tego:
              www.wearababy.com/shop/wrap-tai/product/407-wallabi-medium-earthy-rainbow
              Tylko z klamra w pasie :)
              • bisiek10 Re: Nosidlo 08.08.13, 12:58
                Fajne :)
                • yadrall Re: Nosidlo 08.08.13, 13:26
                  Ja wprawdzie nie mam tego nosidla,ktore zalinkowalas,ale to co mam ma kaptur. Znaczy mialo,bo nigdy go nie uzylam i lezy gdzies zapomniany (na napy sie go przypina). Wiec u nas kaptur to bez sensu. Zwykle byl za duzy i malemu na oczy wpadal,a na czapke to bez sensu. Od deszczu to nie chronilo i w efekcie tylko przeszkadzalo.
                  Samo nosidlo to kupilam Nubigo-z klamrami w pasie i szelkami jak w plecaku (ale siedzisko ergonomik)-drugi chlopak je kocha miloscia wielka :)
                  • illegal.alien Re: Nosidlo 08.08.13, 13:35
                    U nas kaptur sluzyl do przytrzymywania glowki jak dziecko spalo :)
                    • bisiek10 Re: Nosidlo 08.08.13, 13:42
                      Dzieki dziewczyny.Jestem blizej podjecia decyzji niz dalej :)
                      • asica74 Re: Nosidlo 08.08.13, 22:11
                        Tylko tak stracę, ze może jeśli masz możliwość wyłożyć najpierw jakieś nosiło? Nie każde dziecko lubi być noszony, więc w ten sposób zobaczysz czy wam to odpowiada...
                        • bialasek75 Re: Nosidlo 08.08.13, 22:34
                          Ja też mam pathi szyte na zamówienie. Zresztą mei tai powinno się szyć na wymiar. U nas przy starszej się sprawdziło, bo nie była fanką wózka.
                          • bisiek10 Re: Nosidlo 08.08.13, 23:10
                            Juz mala byla noszona w nosidle wiec chyba nie powinno byc problemu.
                            • bisiek10 Re: Nosidlo 08.08.13, 23:11
                              A co do szycia :) To wlasnie znalazlam instrukcje jak samemu uszyc mei tai.Tylko kurde maszyny brak :)
                              • magygaw Re: Nosidlo 09.08.13, 11:40
                                moge prosic o linka .Dziekuje

bisiek10 napisała:

> A co do szycia :) To wlasnie znalazlam instrukcje jak samemu uszyc mei tai.Tylk
                                > o kurde maszyny brak :)
                                • bisiek10 Re: Nosidlo 09.08.13, 11:53
                                  blog.houseofcotton.pl/2013/07/jak-uszyc-nosido-mei-tai.html?m=1 Prosze :)
                                  • magygaw Re: Nosidlo 10.08.13, 11:21
                                    Dziekuje bardzo :)

bisiek10 napisała:

> blog.houseofcotton.pl/2013/07/jak-uszyc-nosido-mei-tai.html?m=1 Prosze :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka