sylwek07 24.03.05, 08:21 kartki.onet.pl/_i/d/mowimynie.swf Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: Karteczka na Swieta :) 24.03.05, 08:48 Sylwek, bez otwierania Twojej kartki zycze i Tobie i pozostalym forumowiczom: WESOLYCH SWIAT!!!! A kartki nie otwieram, bo po otwarciu kazdej polskiej kartki mam wirusa w compie((((( Odpowiedz Link
ulkaa Re: Karteczka na Swieta :) 24.03.05, 09:37 Ej, Basia , nie przesadzaj Sylwus , dziekuje za zyczenia, nawzajem !!! Odpowiedz Link
mulinka Re: Karteczka na Swieta :) 24.03.05, 14:30 Sylwku, dzieki serdeczne Tobie tez - wszystkiego dobrego i duuuuzo radosci w zyciu Odpowiedz Link
ponponka1 Dziekuje i tez podlinkowuje moja :) 24.03.05, 15:37 kartki.elf.com.pl/wielkanoc/images/2swieta_swieta.gif Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Wesolego Jajka:-))) 24.03.05, 15:42 Zycze Wam smacznych mazurkow, slodkiego baranka , srednio mokrego Dyngusa, duzo slonca i radosci w te swiateczne dni. Kran)))) Odpowiedz Link
tamsin Re: Dziekuje i tez podlinkowuje moja :) 24.03.05, 16:37 sliczne te kartki, u nas jajka znosi zajaczek wielkanocny (?!?!?) nie kurczaczek. a dzisiaj rano tak jakos swiatecznie smutno mi sie zrobilo, bo zobaczylam mala sarenke zupelnie samotna w ogrodku u sasiada, najchetniej to bym ja zaadoptowala na swieta ) Odpowiedz Link
sylwek07 Dziekuje Wam za te cieple zyczenia :-))) 24.03.05, 16:40 Zdziwisz się: Kto?..., zdziwisz się: skąd?... A ja Ci życzę Wesołych Świąt. Pomyślisz sobie: - To jakaś bajka! A ja Ci życzę smacznego jajka! Czy jestem szczery?... Nie miej obawy! Bo również życzę miłej zabawy! Odpowiedz Link
ulkaa Kolorowych jajeczek 24.03.05, 17:13 Rozczochranych owieczek Rozkicanych kroliczków Pyszności w koszyczku A przede wszystkim mokrego ubrania W dniu wielkiego lania!!! Wszystkim forumowiczom - Ulkaa Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Karteczka na Swieta :) 24.03.05, 19:21 życze Wam kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku! A przede wszystkim udanego uciekania w dniu "wielkiego lania"! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Karteczka na Swieta :) 24.03.05, 21:51 a ja dalej ide sprzatac i pomagac w przygotowaniu jedzenia ) Odpowiedz Link
sylwek07 Zyczenia dla Was Wszystkich :-)) 26.03.05, 17:03 Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, miłości wiecznej, drogi tylko mlecznej świąt w szczęście owocnych życzy kurczaczek wielkanocny Odpowiedz Link