jan.kran 24.07.05, 14:23 Mijaczek odpoczywa po trudach weselnych a tu już dwie nowe panny forumowe wchodzą od nowa lub ponownie w stan małżenski. Musztardówki przygotowane i najcieplejsze życzenia ślę! Kran. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulkaa Re: Wątek ślubny. 24.07.05, 15:01 Ula Maryska - jak dobrze , ze pamietalas Prawdziwe , szczere zyczenia dalszego szczescia dla malpki i sylwii!!! Zycze Wam, abyscie za , powiedzmy , 10 lat , kochaly tak samo i byly kochane. "Są ludzie , ktorzy wolą zawsze mieć rację i tacy , ktorzy wolą kochać." Odpowiedz Link
mulinka Re: Wątek ślubny. 24.07.05, 15:44 wszystkiego najlepszego ! duuuuuuuuuuuuuuuuzo milosci Odpowiedz Link
triskell Re: Wątek ślubny. 24.07.05, 22:26 To ja się też jeszcze raz dołączam, z uściskami, najserdeczniejszymi życzeniami i oczywiście musztardówką . Odpowiedz Link
viki2lav Re: Wątek ślubny. 25.07.05, 10:52 wez sie posun, poczekam z Toba v. ciekawska Odpowiedz Link
sylwialew Podziekowania !!!!!!!!!!!!!! 26.07.05, 22:28 Opowiadam: Bylo nawet niezle ale nogi mi sie trzesly jak chol......... W Grecji w pewnym momecie ksiadz wypowiada takie slowa(dokladne tlumaczenie) "Kobieta ma sie bac mezczyzny"hehehehehe dobre co no i wtedy kobieta depta meza zeby pokazac ze sobie nie pozwoli wiec ja chcialam deptac a moj maz noge do gory bylo troche smiechu ale wkoncu mi sie udalo a co niech sobie nie mysliDzieki wszystkim za podtrzymywanie na duchu Buziaki wielkie Odpowiedz Link