babiana Re: czy istnieje cos na tluste wlosy? 10.05.06, 14:27 Corka bedzie przez 3 dni w polsce to kupi te rzepe. Sprobuje tez Kerastase.Co do krecenia wlosow palcem to taki nawyk ma tez moja corka. Szczytem jest juz jak jedna reka prowadzi samochod a druga kreci sobie loczka. Oczywiscie nastepuje wowczas miedzy nami wymiana zdan... Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: kosmetyk na 5+ 27.05.06, 14:42 Dziewczyny szukam kremu-maski z firmy ACADEMIE (a moze to seria?) kosmetyczki w Polsce to mialy,czy ktos zna strone albo namiary? Produkt chyba z Francji. Niesamowicie skuteczny dla cery wrazliwej. Jak ktos pamieta lub ma namiary - help! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pytanie: co to jest para wodna? Tylko umysl dziecka jak zrebak szybki ,odpowiedzial od razu: - Dwie male rybki! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
jawiem3 Re: kosmetyk na 5+ 01.06.06, 00:37 www.jmibeauty.com/makeup/catalog/academie-m-1.html Odpowiedz Link
tamsin Re: kosmetyk na 5+ 01.06.06, 17:05 ja ostatnio kupilam sobie krem na noc z tej academie, na razie jeszcze nie rozpakowalam, ale u nas (USA) chyba nie ma. ja kupuje przez www.strawberrynet.com Odpowiedz Link
marjanna1 Re: kosmetyk na 5+ 06.06.06, 17:39 Biosilk do wlosow. Cudo - wlosy mieciutkie... Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: kosmetyk na 5+ 06.06.06, 21:10 Jawiem3! DZIEKI!!!!! DZIEKI!!!!! Ten krem to rewelacja i cudo! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Zmiana formy ,oznacza zmiane mentalnosci" Noam Chomsky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link