blaubeeree 04.01.06, 23:18 Byl juz taki watek,ale zarchiwizowany. Zaczynam wiec od nowa Cicho cos dzis tutaj.. Ja mam wolne,spac mi sie nie chce,z czytaniem ksiazek na dzis koniec Czas wiec chyba na Dobranoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta05 Re: Dobranoc 05.01.06, 02:01 Dobranoc wszystkim rowniez ode mnie, chociaz ja mam dopiero godzine 8 wieczorem i jeszcze ze 3-4 godzinki poszaleje... Odpowiedz Link
tamsin Re: Dobranoc 05.01.06, 02:24 u mnie 8:23 tez jeszcze troche poszaleje, troche ogladam tv, szczegolnie o tym co sie stalo z tymi gornikami..bardzo smutne. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dobranoc 05.01.06, 02:51 U mnie blisko trzecia w nocy ,niedługo idę spać. Junior dziś przyleciał , Młoda wyjeżdża w sobotę ... Wczoraj w nocy oglądałam w fabryce CNN i cały czas mówili o tych górnikach. Bardzo smutne. Kran Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Dobranoc 05.01.06, 03:43 przegadalam ze znajoma z Oklahoam wlasnie 4 godziny przez skype i chybga juz nie pojde spac )) Strasznie fajnie nam sie gadalo)) Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Dobranoc 05.01.06, 08:11 U mnie jest po 2-ej w nocy. Wlasnie skonczylam "prace domowe"... W ogole jakos pracowicie zaczelam ten rok - czy caly bedzie taki? Ciekawe. Mysle, ze o 3-ej powinnam juz dokulac sie do lozeczka. Codziennie chodze spac o takiej porze... Dobranoc Odpowiedz Link
mon101 Re: Dobranoc 05.01.06, 21:13 U mnie dopiero dziewiata, ale chetnie bym sie juz polozyla. Siedzialam od rana do tej pory przy komputerze pracujac, na szczescie w domu. Pare razy niezle sie przestraszylam, bo mnie rozlaczylo z serverem z pracy, zawiesily mi sie ogromne file. Koszmar, glowa mi peka. Tak, to jest jak sie sobie robi wolne w koncu roku (pierwszy raz w mojej karierze pracowniczej bylam wolna miedzy Swietami a Nowym Rokiem jaki luksus!). Chyba wleje sobie winka do musztardowki, jutro znow musze pracowac, chociaz to swieto, ale najpierw pospie sobie do poludnia Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Dobranoc 06.01.06, 00:48 Czas na europejskie dobranoc Koncze na dzis prace,teraz tylko jakas ksiazka do podusi i spac Snijcie slodko blau Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Dobranoc 22.01.06, 01:29 Wrocilam wlasnie do domu,balowalam dzisiaj caly dzien i troszke nocy A w domu rozprawialam z wspollokatorami o naszych wakacyjnych planachdoszlismy do tego,ze nasze cale mieszkanko,czyli 4 osoby,spedzimy pare dni pod namiotami, nad jeziorem Attersee w Gornej Austrii,gdzie mieszka jeden z nichBylam tam w poprzednie wakacje i jestem zauroczona tym miejscemaaaaaaachhhhh,jak ja bym chciala,zeby juz bylo lato!!! ..teraz ksiazka,kolderka,radio i moze zasne. Dobranoc i kolorowych snow Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobranoc 24.01.06, 23:00 Ludzie , jaka ja dzis juz padnieta )) Ostatni odcinek docenta Basseta wam wkleje, jakby ktos potrzebowal na dobranoc cos do poduszki. I jak zwykle: a Ameryka niech se jeszcze poszaleje. Milych snow i nie spadnijcie z lozka Odpowiedz Link
tamsin Re: Dobranoc 24.01.06, 23:04 Ameryka zaraz za obiad sie zabierze, dobrze ze jutro juz sroda, przynajmniej nie poniedzialek Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobranoc 24.01.06, 23:12 a jestes tego pewna ? moze ty w zly kalendarz patrzysz? a moze teraz ponienialki beda co drugi dzien? moze nowe porzadki nastaly. A co macie na obiad? Ja chyba znowu glodna i moze by co przekasic przed snem? Odpowiedz Link
tamsin Re: Dobranoc 24.01.06, 23:14 ja mam gar lazanek, ktory wczoraj sobie upichcilam ))) sama jem ale mi jeszcze pol gara zostalo, mysle ze do wieczora sprostam! Odpowiedz Link
asia.sthm Bajeczka na Dobranoc 26.01.06, 00:12 Z cyklu: Bajeczki Babci Pimpusiowej Dwie durne myszy były dumne niesłychanie, Że je kocur zaprosił do siebie na śniadanie. Jakoż było śniadanie; kocur dwakroć mlasnął, Zjadł obie, ziewnął, pierdnął i z powrotem zasnął. Odpowiedz Link
tamsin Re: Bajeczka na Dobranoc 26.01.06, 01:14 cham skonczony a nie kocur, tak je nabrac... Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Dobranoc 27.01.06, 01:59 Ciezka noc przede mna..spac chyba w ogole nie pojde.Projekt ma byc gotowy do 11 rano.A ja zawsze na ostatnia chwile:// Tez tak macie?? wszystko na ostatnia chwile?? Ehhh a potem cale noce nieprzespane. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dobranoc 27.01.06, 03:36 Tak mam Jagodko , wszystko na wczoraj... Tylko pracy pilnuje Wlasnie pracuje. Pozdrawiam nocnie . Kran Odpowiedz Link