asica74 18.02.06, 19:58 www.networkpl.com/modules.php?name=Calendar&op=view&eid=112 wybiera sie ktos? Ja ide! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 20:01 ja mam od wczoraj koncert w domu, puscilam nasz hymn na caly regulator, i M. podlapal nutke i teraz mi podspiewuje lubu dubu, lubu dubu. ...najgorsze ze kaze mi te lubu dubu tlumaczyc a ja nie umiem Odpowiedz Link
asica74 Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 20:59 ja tez probowalam. Ale ON sie nie smieje. ON nie wie o co chodzi... Odpowiedz Link
asica74 Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 21:08 tamsin co z naszym godlem? jest jakies czy nie? Odpowiedz Link
a.polonia Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 21:10 Kurcze, ale Wy tam fajnie macie w Londku, do mnie na wioske nikt nie przyjedzie (( Nie widzialam jeszcze Malenczuka na zywo, a chcialabym! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 21:15 a u nas na wiosece ostatnio byly polskie artysty)))) hyhyhyhyh W Oslo byl koncert jazzowy, ale ostatecznie nie poszlam. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 21:15 akurat padalo straszliwie a ja do Oslo mam troche km.. Odpowiedz Link
gosia_t Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 21:56 W Londynie widac komus chce sie dzialac i zaprosic tych polskich artystow. Niestety polonia norweska jest malo zorganizowana i bardziej skora do klotni niz do wspolpracy. A Norwegowie sami nie zaprosza polskiego artysty. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 22:47 gosia_t napisała: > W Londynie widac komus chce sie dzialac i zaprosic tych polskich artystow. > Niestety polonia norweska jest malo zorganizowana i bardziej skora do klotni > niz do wspolpracy. > A Norwegowie sami nie zaprosza polskiego artysty. ------Gosia, ostatnio gral w Oslo Stanko, ponoc bardzo udany koncert mial. Ju nie mowiac o Garbarku, ktory nawet skomponowal muzyke na slub z tego co pamietam badz chrzest dziecka Mette Marit i Haakona).Fakt - Garbarek urodzil sie w Norwegii, ale pochodzenie ma polskie. Takze, az tak zle nie jest. Swego czasu bardzo popularny w Norwegii byl polsko-norweski zespol stworzony przez Andrzeja Dziobka (gorala z Jablonki, ktorego zreszta znam osobiscie) De Press. W zespole gralo paru Norwegow i nasz Dziobek spiewajacy i grajacy na gitarze. Na koncertach Norwegowie spiewali "bo ja cie kochom" po polsku. Fakt, ze bylo to pare lat temu) Odpowiedz Link
asica74 Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 21:16 no to przyjedz do nas! U mnie podlogi pod dostatkiem Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 21:21 do Ladka sie wybieramy z malzem w wielkanoc, o ile odkopiemy sie spod sniegu. U Was to tak kurturalnie jest i duzo koncertow chyba?)hyhyhy Odpowiedz Link
asica74 Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 21:30 Pola, to zaproszenie to do ciebie! nie chowaj sie! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 21:53 asica74 napisała: > Pola, to zaproszenie to do ciebie! nie chowaj sie! --no tak bo mnie bys nie zaprosila hyhyhyhy Odpowiedz Link
asica74 Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 22:17 asica74 napisała: > Pola, to zaproszenie to do ciebie! nie chowaj sie! --no tak bo mnie bys nie zaprosila hyhyhyhy ale o co chodzi.... Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 22:37 asica74 napisała: > asica74 napisała: > > > Pola, to zaproszenie to do ciebie! nie chowaj sie! > > --no tak bo mnie bys nie zaprosila hyhyhyhy > > ale o co chodzi.... ---kiedys mowilo sie, ze "o ten tramwaj co nie chodzi" a teraz to nie wiem co sie mowi.) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 21:23 Asiu , moze za godlo chcijmy te piekna fotografie Ziemi, a w herbie mozemy miec chleb ze smalcem albo pieroga. No? Dobry pomysl? Kto da wiecej. PS Malenczuka niestety nie znam, ale z lica mi sie podoba ) Pdda ktoras linka ? Niech poslucham choc kawalek. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 21:27 Malenczuk to glowny wywrotowiec Rzeczpospolitej i zona go kiedys na smyczy prowadzala, a potem zaczal wystepowac w Idolu i juz mu troche bycie wywrotowcem przeszlo..no ale czego ludziska dla kasy nie zrobia? Uwazam, ze zdjecie dorodnego pieroga jako godlo top jest to! Odpowiedz Link
asica74 Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 21:32 www.malenczuk.art.pl/mp3.html Asiu, tu mozesz posluchac! Kliknac trzeba na tytuly piosenek. Wiecie, wiem, ze Malenczuk to pijak, ale jaki gawedziarz! I te wszytskie jego slowne potyczki! No miodzio! Odpowiedz Link
asica74 Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 21:33 koniecznie wybierz : Nigdy wiecej! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 21:54 Nigdy wiecej, to Piotr Szczepanik mi w mlodosci spiewal )) Teraz slucham "Ach prosze pani, niech mnie pani nie rani ! Ladnie mu glos drzy )) tak czujnie. Dzieki Jarzabku, poslucham wiecej Odpowiedz Link
a.polonia Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 22:33 Asica, uwazaj, bo jeszcze skorzystam z zaproszenia )) A w Londynie bylam dopiero raz i ckni mi sie. A Malenczuka to ja ten, no, pasjami Odpowiedz Link
a.polonia Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 22:38 Asiu, ja sie nie chowam, ja tu zagladam pomiedzy jednym a drugim aktem Juliusza Cezara uff Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 22:39 Malenczuk ma swoj urok i taki "smutek Gruzina" w oczach jak mawiala moja mam. Do dzis nie wiem o co chodzi z tym "smutkiem Gruzina" w oczach - moze ktorasz Was sie spotkala z takim powiedzeniem?) Odpowiedz Link
asica74 Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 22:44 lo matko o Stalina jej chodzi?? Z tym smutkiem gruzina? Odpowiedz Link
asica74 Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 22:42 Pola, wiadrami, znaczy sie? Ja notorycznie chodzilam na koncerty bylego Homo Twista, na Pudeslow jakos nie doszlam. A samego Malenczuka z checia zobacze, po tych paru latach rozwodu. Odpowiedz Link
greentea2 Re: Barracuda - koncert Malenczuka 18.02.06, 22:26 To rzut beretem ode mnie! A mnie nie ma Odpowiedz Link