Dodaj do ulubionych

kufel z simpsonem - uk

18.11.06, 18:03
Szykuje sie do swiatecznych prezentow i tak sobie mysle jako mily dodatek dla mojego ukochanego bylby wlasnie taki kufel na piwo z podobizna Homera, to jego ulubiona kreskowka. Spawdzilam na necie rozne oferty, ale nie jestem przekonana do zakupow online. Jakbyscie kobitki gdzies w Londynie wpadly na taki kufel to dajcie znac
Pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • asica74 Re: kufel z simpsonem - uk 19.11.06, 14:41
      hm, no nie wiem, ale M&S maja Advent Calendar z Homerem. Moze byc?
    • tamsin Re: kufel z simpsonem - uk 19.11.06, 15:29
      ja bardzo czesto, gesto kupuje online, nigdy sie nie zawiodlam wiec moze warto
      sprobowac? Jedna uwaga o kuflu do piwa: nie kazdy facet lubi pic piwo z kufla.
      Spawdz czy twoj nie jest przypadkiem "butelkowcem" lub nie uzywa lekkich
      szklanek.
      • wiwi1 Re: kufel z simpsonem - uk 19.11.06, 18:07
        Kalendarz juz zakupiony, lezy zagrzebany w szafie i czeka na 6 grudniasmile wiem, ze maja tez pantofle, wiec chyba jutro tam pojde i dokupie do kompletu. Ma odmnie wszystkie czesci plyt z Simpsonami, takie jego male zboczenie, no ale kufel to podstawa. A dobre piwko wypije ze wszystkiego, no moze nie z garnuszkawink
        Dzieki dziewczyny za rady
        Pozdrawiamsmile
        • asica74 Re: kufel z simpsonem - uk 25.11.06, 20:21
          wszystko co mozna sobie wymarzyc z HS mozna dostac w bootsie. Maja kubki,
          mydla, szczoteczki do zebow a nawet mudlanego Homera na sznurku. Do wyboru do
          koloru. Na Boots wiec marsz!
          • wiwi1 Re: kufel z simpsonem - uk 26.11.06, 19:21
            Asica, dzieki wielkie za info, podaj mi tylko w ktorym bootsie to widzialas, ja mam kolo mojej pracy dwa duze bootsy i tam takich cudow nie widzialam. Za to kufel widzialam w Argosie i go zakupiesmile Napisz mi co to za bootsy
            dzieki
            Pozdrawiamsmile
            • asica74 Re: kufel z simpsonem - uk 26.11.06, 20:01
              "U mnie" na Hammersmith, czyli na Kings Street (czyli nie ten na stacji, ale
              obok M&S)
              • wiwi1 Re: kufel z simpsonem - uk 26.11.06, 20:27
                Tak sie wlasnie obawialam, ze to po drugiej stronie Londynu bedzie, ale jesli nigdzie indziej nie znajde to pewnie sie tam wybioresmile
                Dzikei wielkie za info
                milego wieczorusmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka