Dodaj do ulubionych

Gwardia Krukoszenki

IP: *.146.179.133.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.03.11, 22:25
"Obecnie w jednostce pracuje 50 strażników. Straż Miejska podlega bezpośrednio prezydentowi miasta, dzięki czemu skutecznie realizuje zadania wynikające z aktualnych potrzeby społeczności lokalnej."
No to teraz już wiadomo, po co istnieje Straż Miejska. Nic dodać , nic ująć. Niedługo Krukoszenko kupi odrzutowiec, śmigłowiec i zatrudni osobistego kucharz i kapelana. Aż tak mu się w doopie przewróciło.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gienek Re: Gwardia Krukoszenki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.11, 23:30
      Jedynym zadaniem tej formacji jest zakładanie blokad ludziom którzy staneli pod szpitalem górniczym. To straszne gdy ktoś przywozi bliskiej osobie obiad, która pewnie niebawem umrze. A prezydent nie potrafi wybudować pod szpitalem parkingu lepiej dawać tam mandaty.
      • Gość: zmotoryzowany Re: Gwardia Krukoszenki IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 17:50
        I tak się to dzieje, wszystko, razem ze straż miejską, jest do doopy. Tylko nikt z radnych, ani z rządzących w mieście nie myśli o nas jak rozwiązać problem parkowania i nie tylko. No i jak tu nie kląć k.... jego ..ć.
        • Gość: ja Re: Gwardia Krukoszenki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.03.11, 21:31
          Ostatnio widziałem tych nierobów pod Urzędem Skarbowym.Ludzie składają Pity,a ci mają żniwo.Pierdolić takie coś.Kruszenko zwariował.
      • Gość: kierowca Re: Gwardia Krukoszenki IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.11, 18:20
        Widziałem wielokrotnie jak kierowcy zastawiają pętle autobusową na Sokołowskiego do takiego stopnia, że autobus MZK nie może się przecisnąć. Proponuje parkować na terenie szpitala. I nie mieć pretensji do służb które interweniują na prośbę MZK.
        • Gość: zmotoryzowany Re: Gwardia Krukoszenki IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 19:35
          Zgadzam się z kierowcą. I tu powinny sypać sie mandaty.
          • Gość: pacjent Re: Gwardia Krukoszenki IP: *.182.110.125.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.03.11, 23:24
            A ja się nie zgadzam. Chyba,że autobus już totalnie nie może się z miejsca ruszyć. Chorzy ludzie muszą zap.......ć do lekarzy o kulach często kilkaset metrów. To jest chore. A straż miejska robi "wyniki" i w dupie ma MZK. Normę muszą wyrobić. Gdzieś trzeba parkować.
            • Gość: zmotoryzowany Re: Gwardia Krukoszenki IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 10:30
              W doopie to nas ma władza miejska. Nie ułatwia życia, choćby tylko tym chorym. Ich nie interesuje za co są te mandaty straży miejskiej. Nie analizują tego i nie myślą, żeby problem rozwiązać. Najlepiej postawić znak, a wy, czyli ja i inni pocałujcie nas w ... A na tym parkingu szpitalnym to też dzieją się dziwne rzeczy i szef szpitala też to ma w doopie.
              • Gość: wałbrzyszanin Re: Gwardia Krukoszenki IP: *.16.243.lan.e-wab.pl 19.03.11, 10:39
                A może szkoda wam 1zł za parking. A nie tylko psioczycie. Czyż kiedyś parking przy urzędzie skarbowym był zapełniony? nie chcieli was wpuścić? A przy szpitalu też jest parking. Ale jak się ma auto żeby zaszpanować. To czego można się spodziewać po takich "burakach". Nie lubię straży miejskiej...bardzo. Więc epitety że, ich bronię są nie na miejscu. Tyle tylko że, wam dupy po przyrastały do foteli waszych gratów wziętych na raty, żeby móc się pochwalić przed znajomymi. Przecież 100 metrów przed szpitalem jest możliwość parkowania..:) Ale gdzież tam trzeba pod samą bramą, tak żeby karetka miała problem z przejazdem. To samo pod urzędem skarbowym. Parking wielki że, szok. Ale "szlachta" na chodniku parkuje. Bo on jest PAN przyjechał pit zostawić. BANDA NIEUDACZNIKÓW.
              • Gość: zza miedzy Re: Gwardia Krukoszenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 10:41
                Tylko narzekać potraficie. Niedawno były wybory, trzeba było ruszyć cztery litery i wybrać sobie np. Patryka Wilda. Nawet referendum w sprawie obniżenia opłat za wodę mieliście w d..... Co z was za ludzie Wałbrzyszanie? Żal mi was.
                • Gość: wałbrzyszanin Re: Gwardia Krukoszenki IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 17:01
                  A weź ty się z tym Wildem odczep od naszych spraw. Nam spadochroniarzy - karierowiczów nie potrzeba. Swoich mamy dość, co jeden to "lepszy". Jak ten twój Patryk taki naj..., naj..., to czego szukał u nas, mógł siedzieć w tej swojej Warsiawce.
                  • Gość: palidup Re: Gwardia Krukoszenki IP: *.opera-mini.net 19.03.11, 18:08
                    Ty fajansiarz jesteś od Palikota ? Ciągle to samo bredzisz. Startujesz z jego ramienia czy z fiuta?
                    • Gość: wałbrzyszanin Re: Gwardia Krukoszenki IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 18:30
                      Palidupie, ode mnie też się odczep. Mnie partie nie interesują, ani chamstwo w twoim wydaniu.
                      • Gość: cham z miasta Re: Gwardia Krukoszenki IP: *.opera-mini.net 20.03.11, 15:25
                        Ty ciągle powtarzasz My to My tamto! Co prócz tego proponujesz? Nic!, tylko Mykasz i olewasz, nie przekłada się w twojej głowie olewanie np. referendum na to co się dzieje w "Waszym" mieście, podobni tobie mądrale fundują NAM WSZYSTKIM takie miasto. Narzekasz i rzucasz się
                        jak palikot w skarbówce, tak zwany wałbrzyszanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka