Dodaj do ulubionych

Niedoszły burmistrz Szczawna...

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.08.11, 23:07
Niedoszły burmistrz Szczawna-Zdroju, niejaki Henryk Chojnacki chciał (i jak fama głosi - nadal chce) robić porządki w Szczawnie-Zdroju, zamiast zająć się solidnie firmą, którą prowadzi. Posłuchajcie wiadomości z dzisiejszego dnia nadanej w Radiu Wrocław - www.prw.pl/articles/view/16152/swietoszow-bez-stadionu
No trudno mu się dziwić, że nie umie wykonać zleconych prac, skoro bez przerwy pisze różne pisma do różnych instytucji w mieście, powiecie, a nawet kraju, że w Szczawnie dzieje się źle! A dzieje się źle, bo on nie jest burmistrzem tego miasta. OSZOŁOMSTWO W NAJCZYSTSZEJ POSTACI!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: Niedoszły burmistrz Szczawna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 23:19
      A pisze, że Szczwno jest trute przez Mobruk i tylko chorzy na umyśle przyjeżdżają się tu leczyć?
      • Gość: dociekliwy Re: Niedoszły burmistrz Szczawna... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.08.11, 20:44
        ty chyba mieszkasz bliżej Mobruku, bo już w klawisze nie udaje ci się trafiać. Idź się zbadać!
        • Gość: dociekliwy Re: Niedoszły burmistrz Szczawna... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.08.11, 21:52
          No gdzie są ci wszyscy fani przeciwników burmistrza Wlaźlaka??? O tym Nackim z przedrostkiem Choj (kreseczkę nad "o" można dodać opcjonalnie :)) chyba rzeczywiście nie warto sobie głowy zawracać, bo jest to wyjątkowy gamoń, ale gdzie się podział stary kawaler "jarkowaty" Marek Fedoruk??? W Jedlinie na zdjęciach wszędzie widać burmistrza, a wiceburmistrz Fedoruk to co? Krowie z pod ogona wyleciał? Wstydzą się go? Nawet na festiwalu zupy nie dali mu nalewać! A może "śmiga" na linach ku uciesze turystów?
          • Gość: do dociekliwego Re: Niedoszły burmistrz Szczawna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 23:26
            Nie zauważyłeś durna pało, że kampania wyborcza już się dawno skończyła i nikogo nie obchodzą byli kandydaci?
    • Gość: Mała Mi Re: Niedoszły burmistrz Szczawna... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.08.11, 22:58
      no i teraz podobnego oszołomstwa oczekują przeciwnicy szełemeja;
      żeby zamiast zając się wyciąganiem miasta z długów, osobiście najlepiej wywąchiwał wszystkie afery i osobiście dokonywał zgłoszeń przestępstw i najlepiej, żeby osobiście je wszystkie nadzorował;
      a miasto niech się sypie;
    • Gość: ? Re: Niedoszły burmistrz Szczawna... IP: *.play-internet.pl 15.08.11, 08:24
      A możesz Panie Dociekliwy, skoro tak blisko jesteś z tematem, podać konkretne zarzuty Pana Chojnackiego, w których mija się z prawdą?
      Swego czasu drążyłem trochę ten temat i ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że ten facet ma naprawdę solidne argumenty i wywołał niezły popłoch w zasiedziałej klice włodarzy Szczawna. Proponuję prześledzić zapisy kilku sesji rady miejskiej z jego udziałem (dostępne również w internecie). Daje do myślenia - tym, których myślenie nie boli, oczywiście.
      • Gość: majster Re: Niedoszły burmistrz Szczawna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 09:17
        Dociekliwy, może poradź mieszkańcom gdzie najlepiej jechać na basen-do Strzegomia, Dobromierza czy Mezimesti? A basen w Szczawnie ogrodzić wyższym płotem bo żal d... ściska jak się patrzy na ten obraz zniszczenia.
        • Gość: dociekliwy Re: Niedoszły burmistrz Szczawna... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.08.11, 19:09
          Do "Gościa" - może i niektóre z zarzutów p. Chojnackiego są słuszne, ale żeby komuś coś zarzucać wypadałoby posprzątać najpierw wokół siebie. Zapraszam na wizję lokalną "posesji" p. Chojnackiego obok szkoły podstawowej w Szczawnie-Zdroju. Tylko się nie załam tamtejszym widokiem, ale może zrozumiesz co mam na myśli!
          Do "majster" - możesz jechać dużo bliżej na odkryty basen - na Nowe Miasto w Wałbrzychu - tam już nawet żal d... nie ściska! Odkryte baseny w tym klimacie to tak jak naturalne lodowiska np. w Grecji. Zapytaj może właścicieli basenów w Strzegomiu, Dobromierzu, czy Mezimesti, ile w tym roku "zarobili"???
          • Gość: majster Re: Niedoszły burmistrz Szczawna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 19:29
            Gość portalu: dociekliwy napisał(a):

> Do "majster" - możesz jechać dużo bliżej na odkryty basen - na Nowe Miasto w Wa
            > łbrzychu - tam już nawet żal d... nie ściska! Odkryte baseny w tym klimacie to
            > tak jak naturalne lodowiska np. w Grecji. Zapytaj może właścicieli basenów w St
            > rzegomiu, Dobromierzu, czy Mezimesti, ile w tym roku "zarobili"???

Pewnie samorządy sporo dopłacają do tych basenów ale widać, bardziej zależy im na wygodzie mieszkańców niż na zysku. W Szczawnie zapewne panuje inny klimat niż w Strzegomiu i Mazimesti chociaż lodowiska też już nie ma:)
            • Gość: dociekliwy Re: Niedoszły burmistrz Szczawna... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.08.11, 21:47
              Tak, samorzady dopłacają i to naprawdę dużo, ale pewne ruiny są po prostu ruinami i nie warto w nie topić kasy bez końca, bo trupa nie wskrzesisz! Podałem przykład Nowego Miasta, ale tak naprawdę nie mam pretensji do władz Wałbrzycha, że zasypali gruzem zwykłą ruinę. I taka sama sytuacja wystąpiła w Szczawnie. Tę ruinę ratowano już od wielu lat, ale z ruiny nie zrobisz basenu olimpijskiego :) Co do lodowisk naturalnych na naszym terenie to sytuacja jest prawie identyczna - zimy na naszym terenie nie gwarantują obecnie, że się uda. A wylewanie setek, tysięcy hektolitrów wody w nadzieji, że bozia pomoże, jest baaaaardzo drogim ryzykiem, graniczącym z głupotą. Moja propozycja - budujmy kryte baseny i sztuczne lodowiska, zamiast kościołów i krzyży na górach, w dolinach, przy drogach i gdzie sobie ktoś wymyśli! A za Jezusa w Świebodzinie to ile basenów, czy lodowisk można by było zbudować???... No majster???
              • Gość: dociekliwy Re: Niedoszły burmistrz Szczawna... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.08.11, 22:38
                Nie było mnie tydzień i myślałem, że "majster" potrafi dać odpowiedzi na bardzo proste pytania! A tu wracam, szukam i co? G...! Majstrowi mowę odjęło! Majster! Pytam głośno - ILE BASENÓW I LODOWISK MOŻNA BY BYŁO WYBUDOWAĆ ZA JEZUSA W ŚWIEBODZINIE??? Majster - DAJ GŁOS!!! Tylko błagam - nie szczekaj!!!
                • chocholitan Re: Niedoszły burmistrz Szczawna... 22.08.11, 22:50
                  Budowla powstała dzięki wpłatom wiernych ze Świebodzina, Polski i darczyńców z zagranicy.
                  PO co chrzanisz o basenach i lodowiskach. To ich pieniądze i goowno ci do nich.
                  • Gość: Świebodzin Re: Niedoszły burmistrz Szczawna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 23:01
                    Nie pier__dol bo krajobraz jest mój. Niech se krzyżyki, gwiazdki i inne ozdoby w kościółkach stawiają.
                    • chocholitan Re: Niedoszły burmistrz Szczawna... 22.08.11, 23:04
                      Swój krajobraz to będziesz miał na Żeromskiego.
                  • Gość: dociekliwy Re: Niedoszły burmistrz Szczawna... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.08.11, 21:57
                    Ty chocholitan jesteś tak normalnie głupi czy po prostu popierd..ny??? Czy jak młodzież mówi - pojeb.ny??? Ty mi chcesz powiedzieć, że ci ludzie dali swoją kasę na tę kretyńską "budowlę" z własnej, nie przymuszonej woli??? Nieźle cię pojeb.ło!!! A ilu z tych "darczyńców" jest klientami świebodzińskiej opieki społecznej??? Ja "chrzanię" o basenach i lodowiskach!? A ty chyba chrzanisz o durniach, którzy w XXI wieku nie wiedzą co jest ważne dla godnego, spokojnego życia przeciętnego człowieka! Oczywiście basen, czy lodowisko nie jest potrzebą numer jeden w życiu biednego obywatela naszego kraju, ale monstrualna statua pana J. według ciebie na pewno jest! Da mu "papu", da mu "chatę" i wszelkie inne niezbędne życiowe wygody! Chyba jednak cie pojeb.ło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: on Re: do dociekliwego IP: *.play-internet.pl 23.08.11, 23:06
                      Masz u mnie DUŻEGO plusa za ten komentarz."chocholitan",to nawiedzona dewotka na usługach kleru.
                      • Gość: dociekliwy Re: do dociekliwego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.08.11, 22:47
                        Mamy kolejnego linka na działalność pana Nackiego (w przedrostku Choj z opcją "przecinka" nad literą "o") - www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110128/POWIAT28/739848277
                        Nie wiem czy mam się cieszyć, że wytropiłem, iż ten PAN jest skończonym durniem, trutniem, idiotą czy kretynem, ale on nie został burmistrzem Szczawna-Zdroju i go to bardzo boli! Kto jednak wyobraża sobie na stanowisku burmistrza jakiegokolwiek miasta takiego nieroba i profana, który nie potrafi wykonać swoich podstawowych obowiązków wynikających z umów na terenie całego kraju spodziewając się prawdopodobnie, że na lokalnej niwie nikt się o tym nie dowie! Ha, ha, ha! Panie Nacki (Choj z opcjonalnym przecinkiem nad "o") - albo jest pan skrajnym durniem, albo jakimś fantastą, ale prawdopodobnie lokalnym idiotą o wygórowanych ambicjach! Przypomnę panu (strasznie ciężko mi pisać "panu" o takim durniu, ale jakoś to przeżyję), że internet nie pozwoli panu (fuj!) umknąć sprawdzwenia pańskich (fuj!) kompetencji! No więc mówiąc po ludzku - frajerze, umiesz budować te boiska czy nie, bo "wylazł" Zbąszyń, a potem był już Świętoszów w gminie Osiecznica! No więc, panie Nacki (Choj z opcjonalnym przecinkiem nad "o")??? Albo weź się do roboty i buduj te boiska, albo ... no właśnie co ??? Może zgłoś się do PIS-u, że chcesz zostać posłem, który będzie napierd.lał normalnych ludzi, bo oni też to lubią! I wtedy jest dla ciebie ogromna szansa, bo tam takich "profesjonalistów" potrzebują!!! Heniek boisk nie potrafi budować, a z tego co napisałem i tak niewiele zrozumie! Liczę jednak na tych co wiedzą o co chodzi i takich "heńków" na wzór "jarków" odeślą w kosmos!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka