donat_a 27.01.13, 16:34 Macie jakieś doświadczenia z bioenergoterapeutami z Walbrzycha? Kogoś możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lekarzspecjalista Re: Bioenergoterapeuta 27.01.13, 20:28 Emilek! Odpowiedz Panu! Odpowiedz Link Zgłoś
healer54 Re: Bioenergoterapeuta 09.02.13, 11:59 Trzeba przyznac,że Jerzy posiadł w mistrzowski sposób tajniki wiedzy ezoterycznej. Podczas seansu jasnowidzenia, przedstawia plan życiowy. Przedstawia jakimi drogami iśc, by osiagnąc sukcesy życiowe i zminimalizowac skutki niepowodzeń. Mówi o tym co było,jest i bedzie. Byłam u kilku znanych w Europie jasnowidzów i wróżbitów. Szok. Rewelacja w skali światowej. A dostac sie bardzo trudno. Uwaażm,że Rak Jerzy z Legnicy to fenomen. Telefon chyba wiekszosc do niego zna? Tel. 608 498 227 .Strona www.rakjerzy.pl.tl Odpowiedz Link Zgłoś
chaosik1 Re: Bioenergoterapeuta 18.03.13, 16:48 z tego co mi wiadomo to najlepszym uzdrowicielem jest bodaj, że ks. Michał moja mama korzystała to cudotwórca nie dawno znalazłem nr tel. 534-02-09-81 tylko nie pamiętam skąd on pochodzi Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: Bioenergoterapeuta 19.03.13, 11:00 No No ciekawa sprawa . Przecież te wszystkie techniki i wynalazki typu joga. wschodnie sztuki walki , medytacje a także bioterapia są przez KrK potępiane jako szatańskie dzieło. Nasuwa mi się jedno ,, Kasa Misiu Kasa,, Na koniec mam w rodzinie bioterapeutę, nawet korzystałem z jego pomocy,ale to inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Bioenergoterapeuta 19.03.13, 21:20 Jak widać, zupełnie inna. Zmienił twoje bioenergopole na energoekopole ? Odpowiedz Link Zgłoś