Dodaj do ulubionych

zespół szkół nr 6

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:18
od paru miesiecy chodze to tej szkoły i już sie dowiedziałem że zostanie
zlikwidowana , lub przeniesiona . oturz pan starosta wpadł na genialny pomysł
żebu ta szkołe , wybudowana przez uczniuw , przenieść do odzierzówki . my
lokalni patryjoci naszej szkoły niechcemy sie przenosić , gdyrz powodem jest
nietylko to że wybudowali ja uczniowie , ale to że lekcje po przeniesieniu
bendą odbywać sie od godziny 15 do 20 . było by to uciażliwe dla osub które
dojeżdzaja do niej z odległych wsi i małych miasteczek .
Obserwuj wątek
    • Gość: Wieszcz Kochanowsk Re: zespół szkół nr 6 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.05, 15:22
      Ja wam dobrze radzę: PRZENOŚCIE SIĘ !! W nowej szkole może nauczą was poprawnej
      ortografii ;-))
      • Gość: bolek Re: zespół szkół nr 6 IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 28.01.05, 16:11
        Widze że wszystkie problemy w tym mieście dotykają "naszego" górnika
        • koza16 Re: zespół szkół nr 6 29.01.05, 14:31
          ROTFL! a swoja droga facet ma naprawde pecha!
    • Gość: za a nawet przeciw Re: zespół szkół nr 6 IP: *.238.97.204.adsl.inetia.pl 28.01.05, 22:06
      Protest zapewne słuszny, ale ciężko go zrozumieć przez ten natłok błędów. No
      takie nocne nauczanie na pewno nie wpłynie pozytwnie na takie perełki
      lingwistyczne. Toteż jestem wyrozumiały dla idei, ale nie dla takich błędów, bo
      to baaardzo źle świadczy o tej szkole.
      • le_tigre Re: zespół szkół nr 6 28.01.05, 22:32
        Do kroćset! Poważnie trzeba pomyśleć o przeniesieniu się do Chwata i
        Jasieńskiego! Precz z ortografią! Albo chociaż dyktand zakazać...
        P.S. Pozdrawiam Panią Justyńską z Alt Wasser i Panią Profesorkę Marię z byłej
        szkoły TPD - piętnastej w Polsce.
      • Gość: mendrek Re: zespół szkół nr 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:12
        wypie..ć od ortografi .... wale ortografie jak ty koleś całe życie na
        sprawdzaniu czyjiś błedów spedzasz to musisz być debilem co sie na życiu
        niezna ... palancie
        • Gość: waldenburczyk Re: zespół szkół nr 6 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.05, 20:53
          Gość portalu: mendrek napisał(a):

> wypie..ć od ortografi .... wale ortografie jak ty koleś całe życie na
          > sprawdzaniu czyjiś błedów spedzasz to musisz być debilem co sie na życiu
          > niezna ... palancie

Gorniku, nie zmienia to postaci rzeczy, że cymbał z Ciebie i tyle... Twój
          kilof, którym rąbałeś ma większe IQ od Ciebie, hehehe
        • Gość: przeciw Re: zespół szkół nr 6 IP: *.238.101.234.adsl.inetia.pl 29.01.05, 21:39
          Jeśli walisz ortografię, to nie wiem, po co walczysz w obronie szkoły, bo ona
          ci i tak nic nie da. Można nie znać lietartury, można być słabym w historii,
          ale język swój własny wypada znać w mowie i piśmie. To nie jest jakaś cecha
          inteligenta tylko każdego człowieka, który legitymuje się choć podstawowym,
          ogólnym wykształceniem. Walisz ortografię, to wal, ale nie walcz o szkołę, bo
          to ewidentna oznaka, że nie skorzystałeś z dobrodziejstw edukacji, nawet w
          szkole podstawowej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka