Gość: bnm IP: *.tvkg.net / *.tvkg.net 30.09.05, 20:08 czy wybiera się ktoś do wwszip? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ***** Re: wwszip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 20:46 na walbrzysko szkole gotowania na gazie to nie...a co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: wwszip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:41 Powtorka z rozrywki??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=17240091&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wwszip IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 01.10.05, 18:03 a co chcesz wiedzieć ja jestem na wydziale nauk społecznych na 3 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnp Re: wwszip IP: *.tvkg.net / *.tvkg.net 01.10.05, 18:55 a na jakim kierunku?ja idę na fizjoterapię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnm Re: wwszip IP: *.tvkg.net / *.tvkg.net 01.10.05, 19:04 chciałabym wiedzieć czy jest ciężko czy raczej zalicza się przedmioty bez żadnego problemu>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Re: wwszip IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 08.10.05, 22:48 NA JAKIM ŚWIECIE ŻYJESZ CZY WIDZIAŁAŚ KIEDYŚ TAKĄ SZKOŁE????? JESZCZE WYŻSZĄ MINIMUM WYSIŁKU KOCHANA MUSISZ CHODZIĆ NA WYKŁADY I ĆWICZENIA PRZEDE WSZYSTKIM NA EGZAMINY I ZALICZENIA MUSISZ UMIEĆ TKZW MINIMUM PROGRAMOWE BO NA USTNUYM MOGA ZAPYTAĆ CIE O WSZYSTKO. NA 1 ROKU JEST NAJWIEKSZA JAZDA. NP. NA EGZAMINIE PISEMNYM NA 70 OSÓB W MOJEJ GR ZDAŁO 7 JEST KLAWO. LEPIEJ PORACUJ NA POCZATEK BEDZIESZ WIEDZIAŁA U JAKIEGO WYKŁADOWCY CO MOŻNA. POWODZENIA NA FIZJOTERAPII MUSISZ NAPRZYKŁAD UMIEĆ KAZDA KOSTECZKE PO ŁACINIE NA POCZĄTEK NA USTNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kór Re: wwszip IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 09.10.05, 10:18 > NA > FIZJOTERAPII MUSISZ NAPRZYKŁAD UMIEĆ KAZDA KOSTECZKE PO ŁACINIE NA POCZĄTEK NA > USTNY. To rzeczywiscie straszne. :) Trzeba sie nauczyc na pamiec! Hehehe. I to jeszcze po lacinie! Horror i terror. O tempora, o mores! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainom Re: wwszip IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.05, 17:11 No straszne! Na jakim ty świecie żyjesz-to są właśnie studia, a niektórzy mają jeszcze trudniej. Odkryłaś Amerykę, gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś