Dodaj do ulubionych

Rambo - reaktywacja

IP: 81.15.135.* 06.07.06, 00:02
pamiętacie jednego z ciekawszych wałbrzyskich freaków? brodatego facia z
czerwoną szmatką na czole, przemierzającego susami ulice Wałbrzycha z obłędnym
wzrokiem? dawno go nie widziałem - a dziś... jest! wędrował przez Zdrój i
wyglądał nawet przytomnie.

blq
Obserwuj wątek
    • Gość: zielony Re: Rambo - reaktywacja IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 08.07.06, 14:15
      ja go widzalem w swiebodzicach na targu gdy bylem tam kiedys w niedziele
      facet ma sie chyba nieco lepiej
    • Gość: Dorota Re: Rambo - reaktywacja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.07.06, 18:13
      A rzucił się wam w oko taki starszy jegomość - zawsze schludnie ubrany i
      odprasowany. Ubranie zawsze w komplecie - ulubiony zestaw to jasny komplecik
      stylizowany na góralski, na głowie kapelusi z piórkiem a w ręku ciupaska. ma
      jeszcze taki "zielony" zestaw wystylizowany na bawarczyka i jasny płaszczyk,
      który nosi z czarno-białymi butami jak gangster z Chicago. Zawsze ma coś w
      ręku - a to laska, a to ciupaga, a to parasol. W wałbrzychu wcale nie brak
      kolorowych osobowości :))) No i Kokoska ze swoją opaską na czole nie zmienia
      się od 20 lat - widziałam ją niedawno, bo mieszka w bramie obok mnie. Limahl
      jak żywy, tylko ze 30 kg więcej ;)
      • Gość: myszka_miki Re: Rambo - reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 18:33
        Tego jegomościa to nawet znam, mieszka kilka bloków dalej ode mnie. Pan Albin.
        U nas jest "ozdobą" dzielnicy ;) zawsze elegancki i każdego zagadnie
        kulturalnie. Nieszkodliwy facet :)
        • Gość: dziunia Re: Rambo - reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 00:00
          Co do szkodliwości to ostatnio moi znajomi mają obawy przed człowiekiem, który
          ma ksywkę "Żar Tropików", jest przedstawicielem Stowarzyszenia Biedaszyby i
          kilkakrotnie przerywał np spektakle w Teatrze, zagadując aktorów...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka