Gość: beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 09:30 Szukam dobrego diabetyka w Wałbrzychu!! Kogo możecie polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K. Re: Diabetyk w Wałbrzychu IP: 85.134.188.* 16.01.07, 17:18 Chyba jednak w Wałbrzychu takiego niestety niema... moja mama leczy sie na cukrzycę 15lat i to w jaki sposób diabetolodzy podchodzą do leczenia jest żenujące!!! Leczy sie niepamietam nazwisk ale raz na Wysockiego w przychodni raz na Matejki... pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Diabetyk w Wałbrzychu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.01.07, 17:21 chyba diabetologa.leczenie mojego ojca polega na tym, ze co miesiac chodzi do pierwszego lepszego lekarza w przychodni, ktory przepisuje mu te same tabletki, bez zadnych badan, konsultacji ani nic, wiec chyba nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Re: Diabetyk w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:56 A ja chętnie poznam osoby cierpiące na tę chorbę :))) Sama choruję od 98 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Diabetyk w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 19:54 Własnie problem z lekarzami jest ogromny, moja babcia choruje i poszukuje diabetologa Najsmieszniejsze jest to ze lekarze w przychodniach bagatelizuja sobie cala sprawe i kompletnie nie maja pojecia o cukrzycy. To co nie kiedy lekarz mowi jest zenujace i dlatego szukam dla niej jakiegos porządnego diabetologa, który pomoze jej ustawic diete sposb brania tabletek i przede wszystkim bedzie trzymal piecze nad jej choroba itd dziekuje za odpowiedzi;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cukrzyk Re: Diabetyk w Wałbrzychu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.01.07, 20:24 W Wałbrzychu jest dwóch lekarzy diabetologów i dwie poradnie diabetologiczne. Dobrze by było aby pacjenci wykazali choć trochę zainteresowania własnym zdrowiem. Najłatwiej wysiadywać hemoroidy w przychodniach i z uporem maniaka powtarzać "mnie się wszystko należy, bo płacę." G.ówno płacisz i tyle ci się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Do Cukrzyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 13:26 Wiesz co Panie Cukrzyk nikt tu nie narzeka tylko stwierdza prawde!!!! Nikt nie wysiaduje hemoroidow w przychodnii Po prostu zal mi ciebie bo nie masz w sobie za grosz szacunku do starszych osob, szczegolnie ze moja babcia ma 85 lat!!! Jestes skonczonym prostakiem piszac takie rzeczy!!! Tak na prawde to sam nie wiesz co sie dzieje! Moja babcia niczego nie powtarza tylko niestety nie spi na forunie pieniedzy a bedac cukrzykiem sam wiesz doskonale ile kosztuje leczenie Zreszta szkoda gadac i sie denerwowac bo nie warto!!!!! A tak swoja droga w Wałbrzychu jest wiecej lekarzy diabetologow tylko nie kazdy podchodzi do swej pracy z sercem!!!A jakbys przeczytal o co pytam to pytam o dobrego diabetyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Do Cukrzyka! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.01.07, 18:37 Coś się uparła!Diabetyk=cukrzyk.Szukasz dobrego człowieka chorującego na cukrzycę? Odpowiedz Link Zgłoś