Dodaj do ulubionych

Diabetyk w Wałbrzychu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 09:30
Szukam dobrego diabetyka w Wałbrzychu!! Kogo możecie polecic?
Obserwuj wątek
    • Gość: K. Re: Diabetyk w Wałbrzychu IP: 85.134.188.* 16.01.07, 17:18
      Chyba jednak w Wałbrzychu takiego niestety niema... moja mama leczy sie na
      cukrzycę 15lat i to w jaki sposób diabetolodzy podchodzą do leczenia jest
      żenujące!!! Leczy sie niepamietam nazwisk ale raz na Wysockiego w przychodni
      raz na Matejki...
      pozdrawiam i życzę powodzenia
    • Gość: o Re: Diabetyk w Wałbrzychu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.01.07, 17:21
      chyba diabetologa.leczenie mojego ojca polega na tym, ze co miesiac chodzi do
      pierwszego lepszego lekarza w przychodni, ktory przepisuje mu te same tabletki,
      bez zadnych badan, konsultacji ani nic, wiec chyba nie ma
    • Gość: Kola Re: Diabetyk w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:56
      A ja chętnie poznam osoby cierpiące na tę chorbę :))) Sama choruję od 98 roku.
      • Gość: Beata Re: Diabetyk w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 19:54
        Własnie problem z lekarzami jest ogromny, moja babcia choruje i poszukuje
        diabetologa Najsmieszniejsze jest to ze lekarze w przychodniach bagatelizuja
        sobie cala sprawe i kompletnie nie maja pojecia o cukrzycy. To co nie kiedy
        lekarz mowi jest zenujace i dlatego szukam dla niej jakiegos porządnego
        diabetologa, który pomoze jej ustawic diete sposb brania tabletek i przede
        wszystkim bedzie trzymal piecze nad jej choroba itd
        dziekuje za odpowiedzi;) Pozdrawiam
        • Gość: Cukrzyk Re: Diabetyk w Wałbrzychu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.01.07, 20:24
          W Wałbrzychu jest dwóch lekarzy diabetologów i dwie poradnie diabetologiczne.
          Dobrze by było aby pacjenci wykazali choć trochę zainteresowania własnym
          zdrowiem. Najłatwiej wysiadywać hemoroidy w przychodniach i z uporem maniaka
          powtarzać "mnie się wszystko należy, bo płacę."
          G.ówno płacisz i tyle ci się należy.
          • Gość: beata Do Cukrzyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 13:26
            Wiesz co Panie Cukrzyk nikt tu nie narzeka tylko stwierdza prawde!!!! Nikt nie
            wysiaduje hemoroidow w przychodnii Po prostu zal mi ciebie bo nie masz w sobie
            za grosz szacunku do starszych osob, szczegolnie ze moja babcia ma 85 lat!!!
            Jestes skonczonym prostakiem piszac takie rzeczy!!! Tak na prawde to sam nie
            wiesz co sie dzieje! Moja babcia niczego nie powtarza tylko niestety nie spi na
            forunie pieniedzy a bedac cukrzykiem sam wiesz doskonale ile kosztuje leczenie
            Zreszta szkoda gadac i sie denerwowac bo nie warto!!!!! A tak swoja droga w
            Wałbrzychu jest wiecej lekarzy diabetologow tylko nie kazdy podchodzi do swej
            pracy z sercem!!!A jakbys przeczytal o co pytam to pytam o dobrego diabetyka!
            • Gość: KIBIC Re: Do Cukrzyka! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.01.07, 18:37
              Coś się uparła!Diabetyk=cukrzyk.Szukasz dobrego człowieka chorującego na cukrzycę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka