Gość: Porcelana IP: *.wlb.vectranet.pl 14.12.08, 22:55 A jak tam w Krzysztofie,jak sie pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: killu Re: Porcelana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 13:03 to tam jeszcze ktoś pracuje????? po nowym roku też mają likwidować ten zakład i mają wszystkich zwalniać i porcelana wałbrzych ze starego zdroju też po nowym roku leci na ryja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porecelana Re: Porcelana IP: *.wlb.vectranet.pl 15.12.08, 19:51 A ja chcialem tam isc do pracy:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoli Re: Porcelana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 21:40 zawsze tam bylo dosc dobrze, zarobki na czas, jakies packi i bony na swieta, ale slyszalam,z e ostatnio faktycznie maja klopoty, nie ma kasy na wynagrodzenia, moze tez poleci jak wszystko inne u nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czina58 Re: Porcelana IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.12.08, 17:55 Tam zawsze było ok. Ale teraz wypłata na raty. Mają zwalniać od Nowego Roku to po co się pchasz tam do pracy? Mam nadzieję,że nie zwolnią mojego najlepszego przyjaciela, który odmienił moje życie, oczzywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. WARSZTATY GÓRĄ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porcelana Re: Porcelana IP: *.wlb.vectranet.pl 16.12.08, 18:08 No to mam problem,chyba teraz dopiero bedzie ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAURUS Po kopalniach IP: 78.133.207.* 17.12.08, 11:50 czas na z-dy produkujące porcelanę. W-ch to jakieś przeklęte miasto. Teraz nadchodzi wielkimi krokami kryzys w przemyśle samochodowym i strefa też pójdzie się walić. Zostaną tylko banki, ADM-y, Spółdzielnie Mieszkaniowe i wszechobecne w życiu każdego człowieka Urzędy. Niczym Sodoma i Gomora. A tyle jest do zrobienia, od dróg zaczynając. Najciekawsze że kryzys nie dotyka tylko katabasów. Ciekawe dlaczego? Odpowiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Po kopalniach IP: *.wlb.vectranet.pl 17.12.08, 12:48 katabasów, parabasów, popaprańców i mumunków Odpowiedz Link Zgłoś