Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 16:30
Szukam dobrego ginekologa z Wałbrzycha na NFZ. Dziękuję za wszystkie
odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alusia Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:40
      Watek powtarza się mniej więcej raz na tydzień, tak więc polecam
      przeglądarkę
      A jesli chodzi o lekarza dla mnie Jastrzębski, Suchocki i MOwlik
      • Gość: Ania Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 23:33
        oj tu już się nie zgodzę, Dr. Mowlik to juz nie ten sam lekarz .Po pierwsze nie
        pracuje już w szpitalu i jest ok gdy chodzisz do niego tak do 8 miesiąca
        ciąży,póżniej to juz totalna olewka no bo już końcówka. No i może jest zabawny
        dla niektórych , jednak dla mnie zbyt swojski i odważny. Ja się zawiodłam.
        • Gość: Inka Re: Dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 15:35
          Doktor Mowlik, hmm nie polecam chodzilam wprawdzie do niego
          przez swoja pierwsza ciaze i bylam zachwycona, ale teraz gdy
          jestem w drugiej ciazy a doktor nie pracuje juz w szpitalu
          to bylam u niego tylko dwa razy . Cos musialo mu sie stac,
          chyba popija albo uzywa czegos , bo juz nie jest tym
          samym czlowiekiem co kiedys. Zmienialm lekarza, bo jego
          czesciej nie ma niz jest niestety.
    • Gość: ... Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 00:09
      Też poszukuję dobrego lekarza, który ma podpisaną umową z kasą chorych...
      • Gość: Moni Re: Dobry ginekolog IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.03.09, 16:41
        Co za pierdoly opowiadacie !Mowlik super lekarz z doswiadczeniem
        porzadny sprzet usg w gabinecie Lekarz super a co wy z tym szpitalem
        pocholere wam ten szpital! jak rodzisz to potrzebna Ci dobra polozna
        a nie lekarz! Mowlik nie pracuje w szpitalu bo ma swoj gabinet i
        obrobic sie nie moze wiec nie narzekajcie stare torby
        • Gość: zbulwersowana Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 00:13
          Po co takich wulgarnych słów używasz, lepiej Ci jak w ten sposób wyrażasz
          emocje??? Przykre...
        • Gość: Ania Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 11:17
          suuper lekarz ? a dlaczego nie pracuje juz w szpitalu ? ma tylko najnowsze usg i
          to wszystko. Jak można swoim klientkom mówić na ty, zmuszać do seksu w 9
          miesiącu ciązy(np. widać ,że nie jesteś ruszana..).ludzie nie piszcie takich
          bzdur.To kolejny lekarz ,którego zawód przestał być pasją.To samo jest z dr.
          Ślebodą. wejdz na www.znanylekarz.pl i poczytaj. jak narazie w Wałbrzychu to
          tylko można polecić nr. 1 jastrzębski nr. 2 Puskarz 3. Suchocki . Oczywiście
          polecam rodzenie w Świebodzicach. Rewelacyjne położne, lekarze i nie ma takiego
          spędu jak na wałbrzyskiej porodówce. Wystarczy ,że pojedziesz i powiesz,że
          chcesz rodzić w tym szpitalu-zupelnie za darmo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka