Dodaj do ulubionych

60 sekund na minutę-DNO

• Gość: ;) Re: 60 sekund na minutę-DNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 16:33
      jw
      • Gość: Edekzfabrykikredek dzis było super ! no rewelacja ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:08
        ...bo po prostu NIE BYŁO audycji p. Kraszewskiego.
        I tak trzymać !
        Brawa dla derekcji. Nareszcie nie ma tego gniota! A przyczyna? Mniejsza o
        przyczynę. Najważniejsze, że nie było i już :-p
        • Gość: Edekzfabrykikredek nie ma gniota, nie ma !!! ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:52
          no prawie jak zupełnie inne radio :-)

i niech nie będzie jak najdłużej :-P
          • Gość: Leon Re: nie ma gniota, nie ma !!! ... IP: 217.99.157.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:41
            Dopiero teraz uświadomiłem sobie , że nie wyłączam radia dwkrotnie podczas
            porannego ZDT . Może trzeba to oblać ?
            • Gość: MuzykalnyDetektyw Re: nie ma gniota, nie ma !!! ... IP: *.postinfo.com.pl 14.04.05, 09:47
              No jasne , że trzeba to oblać. Mam flaszkę tylko zaproponuj miejsce ;-)
              Tylko trzeba się pośpieszyć, bo obawiam się, że gniot wkrótce po zakończeniu
              Narodowej Żałoby wróci na antenę. No chyba, że autor się "odnowił" i teraz
              będzie pisał dla "Naszego Dziennika" ;-p
    • Gość: kraszewski nie tyl Re: 60 sekund na minutę-DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:58
      Kraszewski to knot..po co pi sac tylko o kraszewskim skoro trójka umarła mamy
      zetkotrójke piszmy protest do radio moskwa siezieniewski wszyscy razem a mało
      nas chyba nie ma- albo jest.....??bytły ostatnio taki tydzień kiedy trójka była
      trojka....???????????
    • Gość: MuzykalnyDetektyw nic nie trwa wiecznie...:( IP: *.postinfo.com.pl 18.04.05, 08:56
      A mogło być pięknie. Bez rechotu i głupawych dowcipów. Już nie będzie ... :'-(
      Żałoba się skończyła i na antenę wrócił Maciej Kraszewski. I tyle mamy z
      Wielkiej Odmiany w Narodzie :-p
      • kurnafelek Re: nic nie trwa wiecznie...:( 18.04.05, 12:20
        Hej Muzykalny itd... a może Ty byś się tak odnowił, bo marudzisz po staremu:-( Nie mówię (piszę), że Kraszewski to błysk dowcipu, ale Ty też nie. No i zmień tę swoją ksywkę, bo nie pasuje do pierwowzoru:)
        • Gość: Ziutek Re: nic nie trwa wiecznie...:( IP: 217.99.157.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 18:58
          A może znowu ogłosić WŻN ?
        • Gość: MuzykalnyDetektyw odnowa ? gdzie? na stadionie Cracovii ??? IP: *.postinfo.com.pl 19.04.05, 10:17
          Po pierwsze:
          wpis nie miał być dowcipny bo tu się nie ma z czego śmiać.
          Po drugie:
          nie czuję żadnej potrzeby odnowy.
          Po trzecie:
          Ksywkę to mają garownicy a ja mam pseudonim :-)
          Po czwarte:
          A co Ty... wiesz o pierwowzorze :-p
          Po piąte:
          60 s/min to wg mnie audycja beznadziejna i o tym jest ten wątek więc po co te
          wycieczki ad personam?
          • kurnafelek Re: odnowa ? gdzie? na stadionie Cracovii ??? 19.04.05, 13:49
            ..a kto to jest "garownik"???
            Co do "Muzykalnego Detektywa", była to miła do ucha audycja, no cóż...była:( szanujmy wspomnienia, szanujmy wspomnienia....
            • Gość: Robercik Re: odnowa ? gdzie? na stadionie Cracovii ??? IP: *.chello.pl 06.05.05, 09:02
              Ten Kraszewski to wart Rokosa. Jeden głupszy od drugiego. To nie jedyne, ale
              największe wady osobowe Trójki.
              • Gość: MuzykalnyDetektyw trafnie napisane :-) a 60s/min słabe jak zwykkle IP: *.postinfo.com.pl 30.05.05, 14:15
                > Ten Kraszewski to wart Rokosa. Jeden głupszy od drugiego. - bardzo trafnie
                napisane :-)))

a teraz pora na refleksje:

Przyszło lato.
                To może i jakie inne zmiany w przyrodzie się pojawią?
                Postanowiłem sprawdzić.
                I co ?
                NIC !
                60 s/min dalej beznadziejne jak budowa autostrad w Polsce.
                A podobno miała być jakaś odnowa.
                • kurnafelek muzykalny nudzi:( 03.06.05, 22:26
                  Oj muzykalny, nudisz, oj nudzisz:( Lato u progu, a Ty dalej te swoje opinie,
                  ale co to za opinie:(( Może byś tak co innego wychwycił? popatrz w lustro! Jest
                  temat!!
    • Gość: Edekzfabrykikredek Nowy tytuł - stary kit czyli beznadzieja :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:17
      Nie wiem.
      Doprawdy nie wiem jakie zasługi ma ten człowiek dla radia, kabaretu albo może
      dla SLD, że ciągle jest trzymany w Trujce. Wiem natomiast, że nabijanie się z
      Leppera, Giertycha, Millera czy innych "gwiazd" medialnych polskiej polityki (
      no cóż, jakie społeczeństwo tacy politycy :-) ) to temat samograj ale ile razy
      można słuchać tej beznadziejnej audycji o poziomie występów kolonijnych
      gimnazjalistów ( przy całym szacunku dla gimazjalistów, których niniejszym
      pozdrawiam ).
      Panie F, wywal pan wreszcie kumpla z Wybrzeża zanim pana wywalą ;-). Daj pan te
      dwie minuty oddechu innym. Poświęcę sie i gotów jestem wysłuchać w to miejsce
      nawet kolejnej reklamy środków na hemoroidy, reklamy przez trujke nadawanej
      zwłaszcza w porze śniadania. A fe :-(
    • Gość: Edekzfabrykikredek Wentylator czyli nieświeże zapachy z Mysliwieckiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 00:16
      Z pewną dozą masochizmu, po powrocie z dłuższych wakacji, włączyłem radyjko.
      A tu kolejna porcja banału nieśmieszna do bólu :(
      Wczoraj p. Kraszewski obwieszczał o swoim znajomy tasiemcu a dziś wymyślił
      katapultę zamiast foteli sejmowych.
      Ten "genialny" pomysł to powinien zastosować na Myśliwieckiej 3/5/7.
      A zacząć od swojego krzesełka. Reszta pójdzie łatwo. Zwłaszcza , że wybory za
      pasem a Ci co nastaną to nielubią "moskiewskich" :-)))
      Z taką resztką nadziei pozdrawiam wszystkich słuchaczy Programu III Polskiego
      Radia.
    • Gość: IzaB niestety , żałoba sie skończyła i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:09
      ...na antenie Trujki znów ta pożal sie Boże "audycja"...
      A mówili, ze Derektor Wytold to komuszy sługa i PPPP (czyli Przedstawiciele
      Prawdziwej Polskiej Prawicy) szybciutko zrobią porządki w mediach publicznych.
      I cała nadzieja na nic ...
      Ni masz, ni masz nadziei...
      • Gość: Kobi Re: niestety , żałoba sie skończyła i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:54
        Jest nadzieja na Trójkę Polskie Radio Maryja w wykonaniu PIS-LPR-Samoobrona.
        Po czwartkowym skandalu z paktem już niedługo LP3 poprowadzi k. Rydzyk.
        • szakal35 Re: niestety , żałoba sie skończyła i ... 03.02.06, 08:40
          Gość portalu: Kobi napisał(a):

> Jest nadzieja na Trójkę Polskie Radio Maryja w wykonaniu PIS-LPR-Samoobrona.
          > Po czwartkowym skandalu z paktem już niedługo LP3 poprowadzi k. Rydzyk.
          A zamiast KaMMela proponuję Andrzeja Leppera z programem dla rolników o
          dopłatach bezpośrednich z tej paskudnej Unii E.No i playlistę też bardziej
          adekwatną do poziomu merytorycznego zapewnionego przez samobroniących się speców
          od polityki i medialnego show.
      • Gość: R2D2 IzaB: dobra rada... IP: 87.207.245.* 06.02.06, 02:07
        Nie cierp, dziecko! Nie słuchaj!
    • iza_bel Laskowski out ! czy to koniec "desantu gdańskiego" 06.07.06, 23:47
      no właśnie ...
      to może i zakończy się cienki, oj jak cieniutki występ p. Kraszewskiego czego
      sobie i Wszystkim Słuchaczom Programu III serdecznie życzę :-)))
      A jeśli się uda ???
      To będzie koniec tego wątku !!! :-)))))))
      • szakal35 Re: Laskowski out ! czy to koniec "desantu gdańsk 07.07.06, 00:39
        iza_bel napisała:

> A jeśli się uda ???
        > To będzie koniec tego wątku !!! :-)))))))
        I dziesiątków innych,które przez lata "napędzały to forum":))))
        • szakal35 Re: Laskowski out ! czy to koniec "desantu gdańsk 07.07.06, 00:40
          "napędzały"-of kerz:)
    • nikiforia1 Re: 60 sekund na minutę-DNO 30.08.06, 08:00
      Czy w nowej ramówce zniknie ten, jak to powiedziano, knot? Dzisiaj o obstawie
      Giertycha i lataniu Leppera, śmiać się czy płakać?
      • mrnoone Re: 60 sekund na minutę-DNO 01.09.06, 08:03
        Połowiczne Alleluja!
        Od dziś tylko raz w tygodniu... Mam nadzieję, że o drugiej w nocy.
    • etykieta.zastepcza Koniec tej żenady !!! 01.09.06, 08:47
      Szybko i bez bólu rozstajemy się tym tworem mąk intelektualnych p. Kraszewskiego.
      Szkoda tylko, że p. Kraszewski będzie nas dalej męczył - na szczęście tylko raz
      w tygodniu, ale dlaczego w piątek po południu? Może to jednak tylko tymczasowo...

Panie R2D2, o ile pan tu jeszcze bywa... może tak jakiś proteścik zorganizujemy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka