Gość: ;) Re: 60 sekund na minutę-DNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 16:33 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edekzfabrykikredek dzis było super ! no rewelacja ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:08 ...bo po prostu NIE BYŁO audycji p. Kraszewskiego. I tak trzymać ! Brawa dla derekcji. Nareszcie nie ma tego gniota! A przyczyna? Mniejsza o przyczynę. Najważniejsze, że nie było i już :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edekzfabrykikredek nie ma gniota, nie ma !!! ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:52 no prawie jak zupełnie inne radio :-) i niech nie będzie jak najdłużej :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: nie ma gniota, nie ma !!! ... IP: 217.99.157.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:41 Dopiero teraz uświadomiłem sobie , że nie wyłączam radia dwkrotnie podczas porannego ZDT . Może trzeba to oblać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MuzykalnyDetektyw Re: nie ma gniota, nie ma !!! ... IP: *.postinfo.com.pl 14.04.05, 09:47 No jasne , że trzeba to oblać. Mam flaszkę tylko zaproponuj miejsce ;-) Tylko trzeba się pośpieszyć, bo obawiam się, że gniot wkrótce po zakończeniu Narodowej Żałoby wróci na antenę. No chyba, że autor się "odnowił" i teraz będzie pisał dla "Naszego Dziennika" ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraszewski nie tyl Re: 60 sekund na minutę-DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:58 Kraszewski to knot..po co pi sac tylko o kraszewskim skoro trójka umarła mamy zetkotrójke piszmy protest do radio moskwa siezieniewski wszyscy razem a mało nas chyba nie ma- albo jest.....??bytły ostatnio taki tydzień kiedy trójka była trojka....??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MuzykalnyDetektyw nic nie trwa wiecznie...:( IP: *.postinfo.com.pl 18.04.05, 08:56 A mogło być pięknie. Bez rechotu i głupawych dowcipów. Już nie będzie ... :'-( Żałoba się skończyła i na antenę wrócił Maciej Kraszewski. I tyle mamy z Wielkiej Odmiany w Narodzie :-p Odpowiedz Link Zgłoś
kurnafelek Re: nic nie trwa wiecznie...:( 18.04.05, 12:20 Hej Muzykalny itd... a może Ty byś się tak odnowił, bo marudzisz po staremu:-( Nie mówię (piszę), że Kraszewski to błysk dowcipu, ale Ty też nie. No i zmień tę swoją ksywkę, bo nie pasuje do pierwowzoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Re: nic nie trwa wiecznie...:( IP: 217.99.157.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 18:58 A może znowu ogłosić WŻN ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MuzykalnyDetektyw odnowa ? gdzie? na stadionie Cracovii ??? IP: *.postinfo.com.pl 19.04.05, 10:17 Po pierwsze: wpis nie miał być dowcipny bo tu się nie ma z czego śmiać. Po drugie: nie czuję żadnej potrzeby odnowy. Po trzecie: Ksywkę to mają garownicy a ja mam pseudonim :-) Po czwarte: A co Ty... wiesz o pierwowzorze :-p Po piąte: 60 s/min to wg mnie audycja beznadziejna i o tym jest ten wątek więc po co te wycieczki ad personam? Odpowiedz Link Zgłoś
kurnafelek Re: odnowa ? gdzie? na stadionie Cracovii ??? 19.04.05, 13:49 ..a kto to jest "garownik"??? Co do "Muzykalnego Detektywa", była to miła do ucha audycja, no cóż...była:( szanujmy wspomnienia, szanujmy wspomnienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robercik Re: odnowa ? gdzie? na stadionie Cracovii ??? IP: *.chello.pl 06.05.05, 09:02 Ten Kraszewski to wart Rokosa. Jeden głupszy od drugiego. To nie jedyne, ale największe wady osobowe Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MuzykalnyDetektyw trafnie napisane :-) a 60s/min słabe jak zwykkle IP: *.postinfo.com.pl 30.05.05, 14:15 > Ten Kraszewski to wart Rokosa. Jeden głupszy od drugiego. - bardzo trafnie napisane :-))) a teraz pora na refleksje: Przyszło lato. To może i jakie inne zmiany w przyrodzie się pojawią? Postanowiłem sprawdzić. I co ? NIC ! 60 s/min dalej beznadziejne jak budowa autostrad w Polsce. A podobno miała być jakaś odnowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kurnafelek muzykalny nudzi:( 03.06.05, 22:26 Oj muzykalny, nudisz, oj nudzisz:( Lato u progu, a Ty dalej te swoje opinie, ale co to za opinie:(( Może byś tak co innego wychwycił? popatrz w lustro! Jest temat!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edekzfabrykikredek Nowy tytuł - stary kit czyli beznadzieja :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:17 Nie wiem. Doprawdy nie wiem jakie zasługi ma ten człowiek dla radia, kabaretu albo może dla SLD, że ciągle jest trzymany w Trujce. Wiem natomiast, że nabijanie się z Leppera, Giertycha, Millera czy innych "gwiazd" medialnych polskiej polityki ( no cóż, jakie społeczeństwo tacy politycy :-) ) to temat samograj ale ile razy można słuchać tej beznadziejnej audycji o poziomie występów kolonijnych gimnazjalistów ( przy całym szacunku dla gimazjalistów, których niniejszym pozdrawiam ). Panie F, wywal pan wreszcie kumpla z Wybrzeża zanim pana wywalą ;-). Daj pan te dwie minuty oddechu innym. Poświęcę sie i gotów jestem wysłuchać w to miejsce nawet kolejnej reklamy środków na hemoroidy, reklamy przez trujke nadawanej zwłaszcza w porze śniadania. A fe :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edekzfabrykikredek Wentylator czyli nieświeże zapachy z Mysliwieckiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 00:16 Z pewną dozą masochizmu, po powrocie z dłuższych wakacji, włączyłem radyjko. A tu kolejna porcja banału nieśmieszna do bólu :( Wczoraj p. Kraszewski obwieszczał o swoim znajomy tasiemcu a dziś wymyślił katapultę zamiast foteli sejmowych. Ten "genialny" pomysł to powinien zastosować na Myśliwieckiej 3/5/7. A zacząć od swojego krzesełka. Reszta pójdzie łatwo. Zwłaszcza , że wybory za pasem a Ci co nastaną to nielubią "moskiewskich" :-))) Z taką resztką nadziei pozdrawiam wszystkich słuchaczy Programu III Polskiego Radia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IzaB niestety , żałoba sie skończyła i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:09 ...na antenie Trujki znów ta pożal sie Boże "audycja"... A mówili, ze Derektor Wytold to komuszy sługa i PPPP (czyli Przedstawiciele Prawdziwej Polskiej Prawicy) szybciutko zrobią porządki w mediach publicznych. I cała nadzieja na nic ... Ni masz, ni masz nadziei... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobi Re: niestety , żałoba sie skończyła i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:54 Jest nadzieja na Trójkę Polskie Radio Maryja w wykonaniu PIS-LPR-Samoobrona. Po czwartkowym skandalu z paktem już niedługo LP3 poprowadzi k. Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: niestety , żałoba sie skończyła i ... 03.02.06, 08:40 Gość portalu: Kobi napisał(a): > Jest nadzieja na Trójkę Polskie Radio Maryja w wykonaniu PIS-LPR-Samoobrona. > Po czwartkowym skandalu z paktem już niedługo LP3 poprowadzi k. Rydzyk. A zamiast KaMMela proponuję Andrzeja Leppera z programem dla rolników o dopłatach bezpośrednich z tej paskudnej Unii E.No i playlistę też bardziej adekwatną do poziomu merytorycznego zapewnionego przez samobroniących się speców od polityki i medialnego show. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R2D2 IzaB: dobra rada... IP: 87.207.245.* 06.02.06, 02:07 Nie cierp, dziecko! Nie słuchaj! Odpowiedz Link Zgłoś
iza_bel Laskowski out ! czy to koniec "desantu gdańskiego" 06.07.06, 23:47 no właśnie ... to może i zakończy się cienki, oj jak cieniutki występ p. Kraszewskiego czego sobie i Wszystkim Słuchaczom Programu III serdecznie życzę :-))) A jeśli się uda ??? To będzie koniec tego wątku !!! :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: Laskowski out ! czy to koniec "desantu gdańsk 07.07.06, 00:39 iza_bel napisała: > A jeśli się uda ??? > To będzie koniec tego wątku !!! :-))))))) I dziesiątków innych,które przez lata "napędzały to forum":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: Laskowski out ! czy to koniec "desantu gdańsk 07.07.06, 00:40 "napędzały"-of kerz:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikiforia1 Re: 60 sekund na minutę-DNO 30.08.06, 08:00 Czy w nowej ramówce zniknie ten, jak to powiedziano, knot? Dzisiaj o obstawie Giertycha i lataniu Leppera, śmiać się czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
mrnoone Re: 60 sekund na minutę-DNO 01.09.06, 08:03 Połowiczne Alleluja! Od dziś tylko raz w tygodniu... Mam nadzieję, że o drugiej w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza Koniec tej żenady !!! 01.09.06, 08:47 Szybko i bez bólu rozstajemy się tym tworem mąk intelektualnych p. Kraszewskiego. Szkoda tylko, że p. Kraszewski będzie nas dalej męczył - na szczęście tylko raz w tygodniu, ale dlaczego w piątek po południu? Może to jednak tylko tymczasowo... Panie R2D2, o ile pan tu jeszcze bywa... może tak jakiś proteścik zorganizujemy? Odpowiedz Link Zgłoś