Gość: sluchacz Re: Woobie doobie IP: *.tosa.pl 04.02.06, 09:52 Gdyby ten program przenieś pod budkę z piwem albo do jakiejś meliny (byle nie było tam prowadzących audycje - bo wszystko by zepsuli, ) byłby ciekawszy a na pewno na wyższym poziomie, radia Tokfm słucham codziennie ale tej audycji nie da się słuchać, aż dziw bierze że ktoś im za to płaci, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzienjakcodzien Re: Woobie doobie IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.06, 04:19 Już dawno nic nie potrafiło wywołać uśmiechu na mojej starej gębie - nie mówiąc już o szczerym śmiechu.W powtórce programu o tantiemach dla Watykanu usmiechnięty byłem cały czas,a śmiałem się szczerze wiele razy.Podnieśliście mnie na duchu.Jesteście świetni.Rodzina napewno będzie wielomilionowa.Szykujcie też konta w banku do przesyłania datków.Co do płatnych cytatów - to nie trzeba ich uzywać...słuchacze nic nie stracą ! Pozdrawiam autorów i prowadzących (może to ci sami),gratuluję odwagi i życzę powodzenia.Bogdan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Woobie doobie IP: *.206.112.115.telsat.wroc.pl 07.02.06, 20:40 Powiem to otwarcie: Olszak i Łasiczka kocham Was! Uwielbiam wasz cudownie anarchistyczny dwugłos sączący sie do mych uszu... mmmm nie ma to jak inteligentni faceci z poczuciem humoru mniam mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: Woobie doobie IP: 82.145.75.* 11.02.06, 15:08 Pajace - nie przystają do pozostałych audycji TOK FM, widać było ich zdenerwowanie jak Pani Ania ich "przycisnęła". To była dobra rada: śmiejcie się z samych siebie ! Dla mnie te wysiłki są żałosne ! Benek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Woobie doobie IP: *.aster.pl 15.02.06, 21:33 Kochani, naprawdę rzadko piszę, bo nie mam czasu na głupoty, ale wołam - NIE ZDEJMUJCIE AUDYCJI WOOBIEE DOOBIEE. I piszę to nie do prowadzących program, tylko do ich szefów - mam nadzieję, że się nie poddadzą presji ciemnogrodu. Nie chcę aby kolejny kaganiec spowodował zamknięcie audycji. Możecie zmienić tylko nazwę np na Hide Park. Powodzenia i trwajcie nadal! Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan i Hanna Re: Woobie doobie IP: *.aster.pl 15.02.06, 22:17 Nie poddawajcie sie !!! Jeśli znikniecie to bedzie sygnał, że PRL juz wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winston Re: Woobie doobie IP: *.aster.pl 15.02.06, 22:35 Trzymajcie się ! Słucha Was wiecej ludzi niz myślicie. Nie wiecie o tych, którzy nie maja komórek ani internetu, a Was słuchają i są z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Woobie doobie 15.02.06, 22:56 Nie dajcie sie!Jestesci potrzebni.Chocby jako wentyl bezpieczenstwa dla zfrustrowanych moherow.Przeciez im rowniez cos od zycia sie nalezy. Nie wylsle SMS,poniewaz my gentelmani nie uzywamy telefonow komorkowych.Z socjalistycznym kwa kwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nikii2 Re: Woobie doobie 15.02.06, 22:58 Audycja ta absolutnie mi nie odpowiada i na pewno nie bede jej sluchac... zjadliwość szydzenie cynizm przesmiewczosc stronniczosc brak merytorycznej dyskusji i to wszystko na bardzo niziutkim poziomie... niestety moze zmeczyc i zniechecic nawet osoby apolityczne... oczywiscie nie nalegam na zdjecie tej audycji... maja Panstwo swoich odbiorcow... na takim samym poziomie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: Woobie doobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:59 Nie jestem wczas urodzona, ale i tak pękam ze śmiechu... Średnia wieku wypowiadających się 65 lat, IQ 90, nie mają żadnych takich tam technicznych nowinek (?) jaki telefon komórkowy. Dla nich rzeczywiście warto robić taką audycję, niech starzy wygadają! Wizja spadu z anteny dobrze wam słuzy, skończyły się wycieczki antyklerykalne i antypisowskie. Spadajcie na bambus, sługusy Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn4 Re: Woobie doobie IP: *.katowice.msk.pl / *.katowice.msk.pl 20.02.06, 01:38 Dzięki, że jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik O JP II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:58 Papież sam będąc w USA wołał do młodzieży J P II (two) he loves you! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar JP II IP: *.crowley.pl 23.02.06, 08:36 Panowie! Trochę historii1! Było już parę patriotycznych histerii po śmierci naszych wielkich. Podobno było już pokolenie Kościuszki, i co...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Wachowicz Re: Woobie doobie IP: *.ics.p.lodz.pl 23.02.06, 14:06 Na poczatku chcialbym powiedziec, ze jestem sluchaczem woobie doobie i bardzo milo slucha mi sie tej audycji oraz z wielkim zalem przyjalbym wiadomosc, ze tej audycji mogloby juz nie byc na antenie. Niemniej, chciałbym podzielić sie takim oto komentarzem; otóz podczas audycji, w ktorej to słuchacze mieli za pomoca smsow zdecydowac, czy audycja zostaje, czy tez nie, panowie prowadzacy jednak byli nieuczciwi, wiecej jak to sie teraz mowi spekali, obawiajac sie na tyle elektoratu radia Maryja, ze kilkakrotnie podali informacje jakoby glosy przeciw audycji przewazaly-MOI MILI PANOWIE, TO NIE BYLO FAIR!!! Nie domagam sie oczywiscie powtorki glosowania, zreszta moj glos i tak tu nic nie znaczy, bo jego wynik uwazam za oczywisty, ale podajac taka informacje po pierwsze naciagneliscie wiernych sluchaczy na dodatkowe koszta, bo wyslali nie jeden, a kilka smsow, a ponadto ci ktorzy byli pewni, ze wygracie i nie wysylali, zrobili to, nie chcac, abyscie spadli z anteny. Co wiecej (oczywiscie nie moge tego udowodnic) uwazam, ze pomysl ten byl przemyslany i bardziej chodzilo wam o styl w jakim przejdziecie dalej niz o wygrana, bo ta byla pewna; 85% za pozostawieniem programu- mysle, ze nie powtorzylibyscie tego wyniku przy ponownym glosowaniu, nawet opowiadajac na antenie, ze przegrywacie z kretesem. Jeszcze raz podkresle, ze nie jestem wrogiem waszej audycji, wiecej jak do tej pory slucha mi sie Was znakomicie, odpowiada mi ten klimat rozmowy, niemniej to bylo bardzo nieuczciwe, a obawiam sie, ze niewiele osob zwrocilo na to uwage. Ciekawe, czy zupelnie "olejecie" to co napisalem, czy w ogole zagladacie tutaj, moze jakas zlosliwa odpowiedz na antenie? Czekam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szeherezada10 Re: Woobie doobie 03.03.06, 17:56 Audycja 1. marca była super! Wreszcie zrozumialam, że autorem cymbalskich chichotów i takichż wypowiedzi był pan Olszak, nieobecny w ostatnią środę (mam marzenie: oby już tak zostało). Wcześniej obu panów podejrzewałam o niedorozwój, ale nie: pan Cezary Łasiczka jest w porządku. I wielkie gratulacje za ostatnią środową audycję - nie odeszłam od radia ani na sekundę! Była przezabawna i po raz pierwszy dało się jej słuchać bez skrajnego rozdrażnienia, co było regułą do tej pory, teraz widzę, że z powodu tego nieszczęsnego Olszaka. Odpowiedz Link Zgłoś